Horoscop Urania zilnic: marţi, 21 iunie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 21 iunie 2016


Horoscop 21 iunie 2016, Berbec:

Începutul acestei zile aduce o schimbare importantă; în ultima perioadă aţi făcut planuri, iar acum este timpul să le puneţi în aplicare. Partenerul de cuplu şi persoanele dragi din viaţa voastră vă susţin chiar dacă unii nu sunt de acord cu noul drum pe care vreţi să mergeţi.


Horoscop 21 iunie 2016, Taur:

Ziua de marţi este una chiar foarte relaxantă pentru voi; profitaţi de aceste momente libere pentru a petrece cât mai mult timp liber în compania partenerului de cuplu. În cazul în care sunteţi singuri, spre seară aveţi ocazia să întâlniţi o persoană interesantă.


Horoscop 21 iunie 2016, Gemeni:

A doua zi a săptămânii începe cu dreptul pentru voi; în prima parte a zilei vă ocupaţi de câteva sarcini profesionale destul de importante. Acum vă atrageţi partenerii şi şefii de partea voastră, iar pe unii dintre ei chiar îi convingeţi să vi se alăture. Spre seară, o persoană dragă are nevoie de ajutorul vostru.


Horoscop 21 iunie 2016, Rac:

Marţi este o zi liniştită pentru voi; în prima parte a zilei trebuie să vă ocupaţi de mici situaţii profesionale importante. Interacţionaţi foarte bine cu partenerii de afaceri şi reuşiţi să îi atrageţi de partea voastră în proiectele curente. Restul zilei va fi unul foarte frumos.


Horoscop 21 iunie 2016, Leu:

Astăzi este posibil să fiţi dezamăgiţi de oamenii din jurul vostru; aşteptările voastre sunt mult prea mari şi nu reuşiţi să vă ţineţi în frâu sentimentele. Mare atenţie la discuţiile pe care le aveţi, puteţi răni persoane dragi doar cu câteva cuvinte spuse la momentul nepotrivit.


Horoscop 21 iunie 2016, Fecioară:

Lucrurile se aranjează în favoarea voastră pe plan profesional; acum aveţi ocazia să obţineţi un parteneriat de lungă durată cu o persoană importantă în domeniul în care activaţi. Hotărâţi să nu luaţi deciziile finale fără a discuta cu partenerul de cuplu.


Horoscop 21 iunie 2016, Balanţă:

Pe plan profesional sunteţi încă la început; aveţi răbdare şi veţi ajunge acolo unde vă doriţi. Este posibil ca drumul să fie cât mai anevoios, însă rezultatele finale vor fi pe măsura aşteptării. O persoană în vârstă vă poate da un sfat bun de care vreţi să ţineţi cont pe viitor.


Horoscop 21 iunie 2016, Scorpion:

În viaţa personală lucrurile par să se schimbe; profitaţi de acest moment liniştit şi încercaţi să vă faceţi ordine în gânduri şi în sentimente. Nu luaţi decizii importante fără a discuta cu persoanele pe care le puteţi răni în urma unei astfel de hotărâri. Dacă sunteţi singuri, acum aveţi ocazia să întâlniţi o persoană nouă.


Horoscop 21 iunie 2016, Săgetător:

A doua zi a acestei săptămâni pare să fie una foarte relaxantă; profitaţi de aceste momente libere pentru a vă încărca bateriile pentru următoarele zile. Ştiţi foarte bine că urmează o perioadă aglomerată, însă voi sunteţi foarte liniştiţi ştiind care sunt planurile voastre.


Horoscop 21 iunie 2016, Capricorn:

Astăzi nu aveţi planuri importante; în schimb profitaţi de aceste momente liniştite pentru a vă relaxa şi a vă bucura de momente frumoase petrecute alături de cei dragi. Este posibil ca spre seară să faceţi o vizită neaşteptată unui prieten pe care nu l-aţi mai văzut de mult timp.


Horoscop 21 iunie 2016, Vărsător:

Ziua de astăzi nu vă găseşte în cea mai bună dispoziţie; vă este dificil să interacţionaţi cu oamenii din jurul vostru, chiar şi cu partenerul de cuplu. Dacă nu rămâneţi liniştiţi, puteţi isca certuri şi chiar conflicte majore pe care, mai târziu, le veţi regreta.


Horoscop 21 iunie 2016, Peşti:

În prima parte a zilei de marţi poate exista un mic conflict între voi şi colegii de echipă; din fericire, sunteţi foarte liniştiţi şi daţi dovadă de mult profesionalism reuşind astfel să puneţi capăt acestei probleme. Spre seară petreceţi clipe frumoase alături de partenerul de cuplu.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS