Horoscop Urania lunar: iulie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania iulie 2016


Horoscop iulie 2016, Berbec:

Horoscop Urania Berbec iulie 2016
În intervalul 5-8 iulie, se întrevăd momente plăcute în compania persoanelor apropiate. În zilele de 6 și 7, vă împărţiţi mai greu între familie și carieră. Tot atunci, dar și în ziua de 9 iulie, sentimentalismele rudelor de origine riscă să vă calce pe bătături. În zilele de 10 și 11, se prefigurează o atmosferă ambivalentă în sânul familiei. După data de 12, dragostea plutește în aer și daţi semne că vă înțelegeți mai bine cu persoana iubită și cei mici.

Din data de 14 încolo, parcă vorbiţi pe limba partenerului de cuplu și a copiilor. Zilele de 15, 16, 17 şi 18 se anunță a fi pline de romantism și clipe minunate alături de copii. În zilele de 18 și 19, evadați din cotidian și mergeți într-o excursie. Între 19 și 21 iulie, se întrevăd zile prielnice în cazul persoanelor care au o relație la distanță sau cu cineva de o altă religie și/sau naționalitate.

Cândva în zilele de 26, 27 şi 28, persoanele singure pot da peste cineva special sau vă găsiţi o pasiune nouă. În ziua/lele de 29 și/sau 30 iulie, riscaţi să lăsaţi gelozia să vă acapareze sau faceţi cumva și ajungeţi să îi „sufocaţi” pe copii. După data de 30 iulie, aşteptaţi-vă să daţi mai mult randament la locul de muncă. Ar fi bine, de asemenea, să vă interesaţi cum vă puteți îmbunătăți stilul de viață și/sau alimentație.


Horoscop iulie 2016, Taur:

Horoscop Urania Taur iulie 2016
S-ar părea că persoanele cu care intraţi în contact în zilele de 5, 6, 7 şi 8 iulie vă vor întâmpina cu căldură și înţelegere. În zilele de 6 și 7 ale lunii, diferențele de mentalitate pot duce la certuri. Încercaţi să nu luaţi lucrurile prea personal atunci, dar și în ziua imediat următoare. Experiențele neplăcute avute cândva în raport cu anumite persoane vă pot împiedica în zilele de 10 și 11 să vedeţi că s-au schimbat.

Atmosfera de acasă pare să se îndulcească din data de 12 încolo. Este posibil, de asemenea, ca din data de 14 încolo, să comunicaţi mai eficient cu rudele de origine. Din data de 15 până în data de 18 iulie, petreceţi mai mult timp în familie, fie în cea din care proveniţi, fie în cea întemeiată de voi. Nu veţi regreta că aţi luat această decizie. Aţi putea observa, cândva în zilele de 15, 16, 17 şi 18 ale lunii, că legăturile voastre sunt mai puternice decât credeaţi.

Căutați ca în zilele de 19, 20 şi 21 iulie să cultivați aceste relații. Rezultatele eforturilor se vor vedea curând, mai exact la un moment dat între zilele de 26 și 28 iulie. Treburile gospodărești sau proprii voştri părinți pot constitui un subiect de ceartă între voi și partener în zilele de 29 și 30 ale lunii. Comunicarea dintre voi și persoana iubită și/sau copii se îmbunătăţeşte din data de 30 încolo.


Horoscop iulie 2016, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni iulie 2016
Vă puteţi rotunji veniturile cândva între zilele de 5 și 8 iulie. Ține de câștiguri întrucât se prefigurează cheltuieli neprevăzute în zilele de 6 și 7 ale lunii. În aceste zile, dar și în ziua imediat următoare, evitaţi să investiţi consistent în proiecte de grup și planuri de viitor. Mai puteţi câştiga bani și în zilele de 10 și 11 iulie, dar abţineţi-vă și atunci să puneţi un capital mare la bătaie dacă vă vine o idee de afacere.

Nivelul vostru de popularitate ar putea crește mult din data de 12 încolo. După data de 14 iulie și abilitățile voastre de comunicare urmează o curbă ascendentă. Zilele de 15, 16, 17 şi 18 ale lunii se întrevăd a fi cel mai reușite pe plan social. Zilele de 18 și 19 iulie se anunță favorabile negocierilor, interviurilor de angajare și întâlnirilor de afaceri.

Din data de 19 până în data de 21, păreţi să relaţionaţi mai bine decât de obicei cu persoana iubită, dar și cu cei din jur. Puteți întâlni oameni speciali între zilele de 26 și 28 iulie, legând prietenii mai mult decât valoroase. Zilele de 29 și 30 ale lunii pot veni la pachet cu conflicte în raport cu colegii de muncă sau cu defecțiuni tehnice nepreconizate. Începând cu data de 30, parcă comunicaţi mai eficient cu rudele de origine.


Horoscop iulie 2016, Rac:

Horoscop Urania Rac iulie 2016
Șarmul și carisma voastră par să se potențeze vizibil din data de 5 până în data de 8 iulie. Conflictele cu ceilalți, mai ales cu partenerul de cuplu și/sau afaceri, își pot pune amprenta pe zilele de 6 și 7 ale lunii. Tot atunci, dar și în ziua imediat următoare, riscaţi să aveţi divergențe cu șefii, situație care se repetă și în zilele de 10 și 11 iulie, dar s-ar părea că farmecul personal vă va ajuta să ieşiţi basma curată din certuri.

Financiar vorbind, după data de 12 iulie, se întrevede o perioadă destul de îmbelşugată. Începând cu data de 14, v-ar putea veni idei despre cum să vă rotunjiţi veniturile și/sau să vă valorificaţi economiile și posesiunile. Șanse de câștig mai mari se arată în zilele de 15, 16, 17 şi 18 ale lunii. În zilele de 18 și 19, v-aţi putea bucura de o productivitate mai mare decât cea obișnuită la locul de muncă.

Se prea poate ca, la un moment dat din data de 19 până în data de 21, să vă alegeţi cu o primă sau un bonus. Dacă nu se întâmplă în acest interval, vă mai puteți întâlni cu această șansă cândva în zilele de 26, 27 şi 28 iulie. Nu achiziţionaţi lucruri care nu figurează pe lista voastră de priorități în zilele de 29 și 30 ale lunii. După data de 30, v-ar putea surprinde până și pe voi ceea ce puteți realiza cu abilitățile voastre de comunicare.


Horoscop iulie 2016, Leu:

Horoscop Urania Leu iulie 2016
În zilele de 5, 6, 7 şi 8 ale lunii, aţi putea simți nevoia să petreceţi mai mult timp în intimitate. În zilele de 6 și 7 iulie, aşteptaţi-vă ca lucrurile să nu meargă conform planului la serviciu. Tot în acele zile, dar și în cea imediat următoare, v-ar putea paște o criză existențială. Nu cedaţi tentației autoizolării în zilele de 10 și 11. Poate ar fi bine dacă i-aţi spune unei persoane apropiate care vă sunt gândurile și trăirile de acum.

Șarmul și carisma voastră își reînnoiesc forțele din data de 12 încolo. Același lucru se poate spune, după data de 14, despre abilitățile voastre de comunicare. Pe plan personal, cele mai bune zile sunt 15, 16, 17 şi 18 iulie. În zilele de 18 și 19 ale lunii, păreţi să vă găsiţi pe aceeași lungime de undă cu persoana iubită și/sau copiii. Dacă sunteţi singuri, dar curtaţi, căutaţi să vă daţi întâlniri atunci.

Încercaţi ca între zilele 26 și 28 ale lunii să participaţi la un atelier de dezvoltare personală sau un curs care să vă cultive o preocupare intelectuală. Se întrevăd fricțiuni între voi și rudele de origine în ziua/lele de 29 și/sau 30 a/le lunii. Din data de 30 încolo, vă pică fisa referitor la cum v-aţi putea suplimenta mai eficient veniturile.


Horoscop iulie 2016, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară iulie 2016
Zilele de 5, 6, 7 şi 8 iulie se arată a fi unele reușite, mai ales dacă derulaţi unele proiecte cu anumiți prieteni. În zilele de 6 și 7 ale lunii, v-ar putea fi greu să vă împărţiţi echitabil între viața socială și cea sentimentală. Tot atunci sau în ziua imediat următoare, puteți fi nevoiţi să renunţaţi la un plan de viitor din cauza lipsei banilor. În ziua/lele de 10 și/sau 11 iulie, finanțele vă pot aduce la certuri serioase cu un prieten.

Cândva după data de 12 iulie, poate reveni în peisaj un fost partener, începeţi o relație pe care vreţi să o menţineţi ascunsă cel puțin momentan sau daţi curs unei aventuri. Nu este de mirare că, începând cu data de 14, sunteţi mai secretoşi. Se petrec lucruri frumoase în viața voastră în zilele de 15, 16, 17 şi 18 ale lunii, dar nu prea vreţi să împărtăşiţi bucuria cu nimeni. Zilele de 18 și 19 aduc momente plăcute în familie.

Același lucru se poate spune și despre zilele de 19, 20 şi 21 ale lunii. Evenimentele care au loc între zilele de 26 și 28 iulie vă pot apropia și mai mult de partenerul de cuplu, indiferent dacă testează sau nu echilibrul din viața voastră. Feriţi-vă de bârfă și aveţi grijă cui vă confesaţi și ce îi spuneţi în zilele de 29 și 30 ale lunii. Abilitățile voastre de comunicare se potențează vizibil din data de 30 încolo.


Horoscop iulie 2016, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă iulie 2016
Se întrevăd posibilităţi de câștig din data de 5 până în data de 8. Organizaţi-vă timpul pentru că în zilele de 6 și 7 iulie să vă puteți împărți între familie și carieră. Tot atunci, dar și în ziua următoare, cariera voastră sau a partenerului de cuplu poate interveni în relația voastră. Se prea poate ca în ziua/lele de 10 şi/sau 11 persoana iubită să vă preseze să nu mai staţi după program, deși vi se plătesc orele suplimentare.

Viața voastră socială se animă considerabil din data de 12 încolo, iar după data de 14 puteți intra în vorbă cu unele persoane care vă devin peste noapte amici. Pe acest plan, intervalul 15-18 iulie se anunță a fi cel mai reușit. În zilele de 18 și 19 iulie, sunt favorizate ieșirile cu prietenii, conceperea de proiecte comune, dar și legarea de parteneriate și colaborări.

Dacă nu reuşiţi să vă ocupaţi de astfel de activități în acel moment, o mai puteți face între 19 și 20 iulie. Contextul astral este unul la fel de favorabil și atunci. Din data de 26 până în data de 28, ar fi bine să creionaţi unele planuri de viitor care să îl includă și pe partener. Din data de 30 încolo, parcă nu mai sunteţi la fel de comunicativi, dar compensaţi când vine vorba de a fi sinceri cu voi înşivă.


Horoscop iulie 2016, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion iulie 2016
Zilele de 5, 6, 7 şi 8 sunt prielnice participării la ateliere de dezvoltare personală. Felul în care vedeţi lumea poate intra în contradicție cu cel în care o înţeleg cei din jur în 6 sau 7 a lunii. Tot atunci sau în ziua următoare, vi se testează îndemânarea în domeniul de lucru sau trebuie să cereţi opinia încă unui medic în privința sănătății. Acestea vă fac să reveniţi cu picioarele pe pământ în 10 sau 11 iulie.

Cândva după data de 12 iulie, aţi putea primi sarcini profesionale care să vă entuziasmeze sau intraţi fără să ştiţi în grațiile superiorilor. Așa se face că, începând cu data de 14, părerile voastre cântăresc mai greu în fața lor, iar intervalul 15-18 iulie se anunță a fi cel mai productiv la locul de muncă. Avantajele financiare nu vor întârzia să apară, afișându-se destul de timid fie în data de 18, fie în cea de 19.

Dacă nu apar atunci, înseamnă că este nevoie să mai așteptați puțin și anume până la un moment dat între zilele de 19 și 21 ale lunii. Zile cu spor la locul de muncă se mai prefigurează și în zilele de 26, 27 şi 28 iulie. Chiar și așa, riscaţi să ajungeţi într-un fel sau altul la conflicte cu şefii pe 29 sau 30. Vestea bună este că după data de 30 deveniţi mai populari, iar planurile voastre de viitor evoluează mai repede.


Horoscop iulie 2016, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător iulie 2016
Ar fi bine să dedicaţi intervalul 5-8 iulie meditației și introspecției. Zilele de 6 și 7 ale lunii pot veni la pachet cu cheltuieli neprevăzute. Evitaţi să daţi curs pornirilor posesive tot atunci, dar și în ziua imediat următoare. Tendințele de a îl sufoca pe partener și de a răpi din independența celor mici vă pot da târcoale și în zilele de 10 și 11 ale lunii. Depinde de voi să nu le cedaţi.

Dacă sunteţi singuri, din data de 12 încolo, v-ar putea cădea cu tronc o persoană care locuiește la o distanță considerabilă de voi ori care este de o altă religie și/sau naționalitate. Ar fi bine ca, din data de 14 încolo, să vă înscrieţi și să urmaţi un curs de autocunoaștere. Puteți avea unele revelații în ceea ce vă privește cândva între zilele de 15 și 18 care vă determină să vă schimbaţi filozofia de viață în data de 18 sau 19.

Aceste ajustări contribuie, cel puțin între zilele de 26 și 28 iulie, la cultivarea siguranței de sine și a încrederii în forțele proprii. Ieșirile din cotidian alături de partenerul de cuplu sunt recomandate din data de 26 până în data de 28. Cu toate acestea, există riscul ca în ziua/lele de 29 și/sau 30 a/le lunii să vă confruntați cu o criză existențială. După data de 30 încolo, superiorii ar putea să acorde mai multă importanță feedback-ului vostru.


Horoscop iulie 2016, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn iulie 2016
Din data de 5 până în data de 8 iulie, se întrevăd zile favorabile conturării unor planuri de viitor alături de partener. Acest lucru v-ar putea aduce însă la conflicte în ziua/lele de 6 și/sau 7 iulie. Dacă atitudinea părinților voştri vizavi de persoana iubită îi produce în vreun fel suferință acesteia în acele zile și/sau în cea următoare, ar fi indicat să faceţi ceva în acest sens. Altfel, ceea ce vreți să clădiți nu va fi de viitor.

Viața voastră personală s-ar putea condimenta din data de 12 încolo, iar conexiunea avută cu partenerul de cuplu se va îmbunătăţi și ea din data de 14 încolo. Aşteptaţi-vă ca serile intervalului 15-18 al lunii să fie cu adevărat incendiare, ceea ce ajunge să sudeze în ziua de 18 sau 19 și mai mult cuplul pe care îl formați. Este important să conştientizaţi cât de mult contează să stea lucrurile bine pe acel plan.

Încercaţi, din data de 19 până în data de 21, să cultivaţi înțelegerea obţinută în acel sector de viață. Până și atmosfera de acasă se va schimba odată ce investiţi mai mult în viața intimă, fapt care devine vizibil cândva în zilele de 26, 27 şi 28 iulie. Banii sau lipsa de încredere vă pot îndepărta de un prieten în ziua de 29 sau 30. Din data de 30 încolo, se anunță o perioadă numai bună pentru a face studii.


Horoscop iulie 2016, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător iulie 2016
Zilele de 5, 6, 7 şi 8 vin la pachet cu randament crescut pe plan profesional. Cu toate acestea, zilele de 6 și 7 se anunță pline de provocări la serviciu. Tot atunci sau în ziua imediat următoare, aparatura de la locul de muncă vă poate face probleme sau aveţi ceva de împărţit cu colegii de serviciu. Chiar și în ziua/lele de 10 și/sau 11 a/le lunii vă bucuraţi de spor la treabă, dar și de încercări diverse.

Din data de 12 încolo, se deschide un nou capitol frumos alături de partener. Dacă sunteţi singuri, se prea poate să vă cadă cineva cu tronc. După data de 14 iulie, comunicaţi parcă mai eficient cu persoana iubită, dar și cu clienții, colaboratorii ori partenerul de afaceri. Zilele de 15, 16, 17 şi 18 promit cel mai mult pe aceste planuri. Zilele de 18 și 19 ale lunii sunt prielnice negocierilor și asocierilor.

Cuplul pe care îl formaţi cu persoana iubită ar putea face progrese mari între zilele de 19 și 21 iulie. Discuțiile purtate cu apropiații din data de 26 până în data de 28 nu numai că nu vă împing la conflicte, dar și ajung la un numitor comun. Evitaţi totuși să discutați cu persoana dragă despre cariera voastră în zilele de 29 și 30 ale lunii. Din data de 30 încolo, clarificaţi situația finanțelor deținute la comun cu altcineva.


Horoscop iulie 2016, Peşti:

Horoscop Urania Peşti iulie 2016
Zilele de 5, 6, 7 şi 8 iulie se anunță prielnice celor implicați într-o relație la distanță sau cu o persoană de altă religie și/sau naționalitate. În ziua/lele de 6 și/sau 7 a/le lunii, vă poate fi greu să vă împărţiţi cu succes între viața socială și cea sentimentală. Nu cumpăraţi lucruri de care nu aveţi cu adevărat nevoie în acele zile și în cea următoare. În zilele de 10 și 11, vă puteți distra și fără să cheltuiţi foarte mulţi bani.

Din data de 12 încolo, șansele se măresc să vi se delege sarcini care vă stârnesc interesul. După data de 14 iulie, vorbiţi parcă pe limba colegilor de muncă și vă fuge mintea mai repede când vine vorba de chestiuni profesionale. Așa se face că intervalul 15-18 iulie este cel mai reușit pe acest plan, ceea ce poate atrage atenția şefilor într-un mod pozitiv fie în data de 18, fie în cea de 19.

Dacă acest lucru nu se întâmplă în acele zile, înseamnă că vă veţi remarca cândva între zilele de 19 și 21. Se prea poate ca, la un moment dat din data de 26 până în data de 28, să primiţi un bonus sau o primă pentru performanțele înregistrate. Aşteptaţi-vă totuși ca în ziua/lele de 29 și/sau 30 sarcinile primite să vă pună la încercare aptitudinile. Din data de 30 încolo, comunicaţi parcă mai eficient cu partenerul de cuplu.


Horoscop iunie 2016, horoscop 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS