Horoscop Urania lunar: iunie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania iunie 2016


Horoscop iunie 2016, Berbec:

Horoscop Urania Berbec iunie 2016
În zilele de 2, 3, 4 şi 5 iunie, se anunță agitație care vă surescită atât fizic, cât și mental. Ziua/lele de 9 și/sau 10 pot aduce cheltuieli importante. După data de 13, comunicaţi parcă mai eficient și vă vine mai ușor să socializaţi. Din data de 17 încolo, relaţia cu familia s-ar putea îndulci vizibil. Între zilele de 20 și 22, ar fi bine să vedeţi dacă ştiţi când ar fi momentul să renunţaţi la a mai ține cu dinții de ceva.

În ziua/lele de 22 și/sau 23, poate fi nevoie să investiţi mai mult decât de obicei în sănătatea voastră, probabil prin plătirea unor proceduri medicale. Din data de 26 până în data de 28, se arată evenimente în cadrul familiei care vă trezesc oarecum nostalgia și vă întăreşte relația cu persoanele dragi. Din data de 30 încolo, vă vorbiți parcă pe aceeași limbă, ceea ce vă poate aduce mai aproape.

După data de 30, v-ar putea fi destul de greu să împăcaţi şi familia, şi cariera, dar dacă sunteţi organizaţi, totul va fi bine. Tot începând cu data de 30, se mai linişteşte atmosfera în parteneriatul de viață și/sau afaceri. Nu vă mai jigniţi cu lejeritatea de până atunci și faptele voastre parcă nu mai dau impresia că vă săpați unul pe celălalt. Situația se îndreaptă.


Horoscop iunie 2016, Taur:

Horoscop Urania Taur iunie 2016
În zilele de 2, 3, 4 şi 5 iunie, ceea ce simțiți vizavi de copii, partener, prietenii, prezent, viitor poate fluctua mult, stare cu care nu sunteţi obişnuiţi. În ziua/lele de 9 și/sau 10, se întrevăd tensiuni între voi și partenerul de viață și/sau afaceri. După data de 13, primiţi poate ponturi despre cum să vă valorificaţi unele bunuri sau vă vin idei despre cum să vă rotunjiţi veniturile. Căutaţi să le puneţi în aplicare.

Din data de 17 încolo, ştiţi instinctiv cum să vă faceţi plăcuţi, motiv pentru care popularitatea voastră ar putea crește. Ar fi bine ca, cel puțin între zilele de 20 și 22, să nu faceţi investiții într-un proiect de grup sau un plan de viitor dacă nu prezintă garanții. În zilele de 22 și 23, vă recomand să nu cumpăraţi lucruri de care nu aveţi cu adevărat nevoie. Viața voastră socială ar putea să o ducă de minune în intervalul 26-28 iunie.

Din data de 30 încolo, abilitățile voastre de comunicare se potențează vizibil, deci profitaţi de acest lucru la maximum. Din data de 30 până la începutul lunii viitoare, diferențele de mentalitate și viziune ar putea degenera în conflicte. Vestea bună este că tot după data de 30 se așterne pacea în parteneriatul vostru de viață și/sau afaceri. Căutați să redeveniți echipa de altădată și să vă completați reciproc.


Horoscop iunie 2016, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni iunie 2016
Din data de 2 până în data de 5, în mai toate sectoarele vieții voastre, atmosfera se schimbă, adaptabilitatea voastră fiindu-vă un atu. Ziua/lele de 9 și/sau 10 se prevăd a fi pline la locul de muncă și/sau sănătatea vă cam joacă feste. Din data de 13 încolo, sunteţi parcă mai vorbăreți și volubili. După data de 17, aţi putea-o duce ceva mai bine cu banii, poate pentru că simţiţi cum vă puteți folosi de lipsurile de pe piață.

Dacă sunteţi implicaţi într-un parteneriat profesional, pot apărea lupte pentru putere în intervalul 20-22 iunie. Chiar și în cuplu s-ar putea duce astfel de bătălii atunci. Nu lăsaţi cariera voastră sau a partenerului să intervină între voi. Contextul astral al zilelor de 22 și 23 ar putea tulbura puţin apele în care vă scăldaţi cu membrii familiei. Cândva în zilele de 26, 27 şi 28 puteți fi surprinşi cu o primă sau un bonus.

Vă menţineţi pe curba financiară ascendentă și din data de 30 încolo când vă vin idei despre cum să reuşiţi să mai faceţi câte ceva pe lângă salariu. Nu vă descurajaţi dacă mai apar și cheltuieli neprevăzute pe alocuri. Începând cu data de 30 staţi mai bine cu sănătatea, poate pentru că se reduc factorii de stres de la locul de muncă. Intraţi într-un ritm mai lejer și vă permiteți să vă mai și odihniţi.


Horoscop iunie 2016, Rac:

Horoscop Urania Rac iunie 2016
Cândva în zilele de 2, 3, 4 şi 5, v-ar putea frământa tot felul de întrebări fără răspuns, ceea ce vă poate afecta echilibrul interior. Într-un fel sau altul, în ziua/lele de 9 și/sau 10 iunie, viața voastră socială ar putea ajunge să se bată cap în cap cu cea sentimentală. Din data de 13 încolo, puteți fi tentaţi să vă construiţi tot felul de scenarii neadevărate. După data de 17, bazaţi-vă mai mult pe șarmul vostru. Veţi avea de câștigat.

În zilele de 20, 21 şi 22, vă puteți confrunta cu o problemă de sănătate sau o sarcină de serviciu căreia nu reuşiţi să îi daţi nicicum de cap. În ziua/lele de 22 și/sau 23, evitaţi să lăsaţi frustrările să vorbească în locul vostru. Cândva în zilele de 26, 27 şi 28 iunie, puteți avea parte de unele revelații care vă ajută să vă puneţi ordine în minte și în viață. Nu le pierdeţi din vedere nici pe viitor. Integraţi-le în crezul vostru personal.

Din data de 30 încolo, reuşiţi să vă exprimaţi mai uşor și cu mai mult succes decât de obicei. Cu toate acestea, riscaţi să se nască unele divergențe între voi și partenerul de viață și/sau afaceri. Vestea bună este că relația cu cei mici dă semne de îmbunătăţire și/sau nu mai sunteţi tentaţi să grăbiţi lucrurile între voi și persoana iubită. Lucrurile încep să intre pe făgașul lor normal.


Horoscop iunie 2016, Leu:

Horoscop Urania Leu iunie 2016
Cândva în zilele de 2, 3, 4 şi 5, sunteţi provocaţi să lăsaţi lucrurile să decurgă de la sine pe plan social și sentimental. În ziua/lele de 9 și/sau 10, viața voastră profesională ar putea intra în contradicție cu cea personală. Cândva după data de 13, vă răsare în minte ideea unui proiect de grup sau a unui plan de viitor. La un moment dat după data de 17, poate reveni în viața voastră un/o fost/ă partener/ă sau începeţi o aventură.

Cândva în zilele de 20, 21 şi 22 iunie, puteți fi tentaţi să le daţi mai multă crezare prietenilor în detrimentul partenerului sau invers, ceea ce ar putea duce la tensiuni între cele două tabere. În zilele de 22 și 23, evitaţi să împrumutaţi bani sau să faceţi investiții în proiecte care nu prezintă garanții. Cândva în zilele de 26, 27 şi 28 iunie se pot remedia unele aspecte ale relației cu rudele de origine, dând dovadă de acceptare și toleranță.

După data de 30, puneţi mai ușor la suflet vorbe spuse la mânie sau care nu aveau intenția să rănească. Tot atunci supărarea vă cauzează și neplăceri de ordin fizic ori aveţi parte de greutăți la locul de muncă. Atmosfera de acasă începe să se detensioneze treptat, indiciu că relația cu membrii familiei devine mai armonioasă. Este posibil să vă fie mai ușor să faceţi față responsabilităților de ordin casnic.


Horoscop iunie 2016, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară iunie 2016
În zilele de 2, 3, 4 şi 5, nu vă aşteptaţi la prea multă stabilitate în raport cu ceilalți, dar amintiţi-vă că în viață nu există garanții. Căutaţi să nu întreprindeţi călătorii lungi sau să staţi toată ziua pe drumuri în zilele de 9 și 10. Din data de 13 încolo, vă înţelegeţi parcă mai bine cu superiorii, reușind să vă impuneţi eficient opiniile. După data de 17, v-ar putea cădea cu tronc un/o prieten/ă sau popularitatea voastră crește văzând cu ochii.

Voi sau partenerul nu reușiți să vă împărţiţi timpul eficient între carieră, familie și cuplu, fapt care v-ar putea aduce la conflicte cândva în zilele de 20, 21 şi 22 iunie, ajungând ca în ziua/lele de 22 și/sau 23 să vă faceţi mustrări de conștiință, indiferent dacă voi sunteţi cei vinovaţi sau nu. Din data de 26 până în data de 28 se întrevăd câteva zile în care viața voastră sentimentală dă semne că revine la parametrii săi obișnuiți.

Din data de 30 încolo, reuşiţi să vă apropiaţi de unul/a dintre amici/e mai mult decât până acum, dar acest lucru vă poate crea probleme dacă există cineva deja în viața voastră. După data de 30, parcă nu mai aveţi tendința de a ţipa mereu, iar sarcasmul și ironia voastră nu îşi mai fac apariția la fel de mult ca până acum. Mai mult, se ridică interdicția de a nu semna contracte, respectiv susține examene.


Horoscop iunie 2016, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă iunie 2016
Totul vi se pare confuz intre zilele de 2 și 5, iar dacă cedaţi tentației de a găsi răspunsuri, nu faceţi decât să vă afundaţi și mai tare în necunoscut. Ziua/lele de 9 și/sau 10 vă pot da peste cap socotelile, apărând cheltuieli neprevăzute. Din data de 13 încolo, ar fi bine să începeţi un curs de perfecționare continuă/reconversie profesională. După data de 17, este posibil să începeţi să fiţi văzuţi cu alți ochi de superiori.

Erorile de judecată de care sunteţi pasibili intre zilele de 20 și 22 s-ar putea răsfrânge asupra performanței voastre profesionale, fapt care v-ar putea face să vă mustraţi destul de aspru în ziua/lele de 23 și/sau 24. Contextul astral favorabil al zilelor de 26, 27 şi 28 iunie vă poate ajuta totuși să vă răscumpăraţi greșeala și chiar să câştigaţi admirația şefilor și/sau a colegilor de muncă pentru faptul că aţi reușit acest lucru.

Așa se face că din data de 30 încolo, vorbele voastre au o cu totul altă greutate în viziunea superiorilor. Reţineţi însă că familia poate suferi de pe urma faptului că îi oferiţi mai puțină atenție decât carierei. Tot de atunci începe să se stabilizeze sectorul financiar, indiciu că nu vă mai scapă banii printre degete. Profitaţi de acest lucru și căutaţi să puneţi deoparte câte ceva. Nu vă va prinde deloc rău.


Horoscop iunie 2016, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion iunie 2016
Între zilele de 2 și 5 vă gestionaţi greu resursele pentru că nu vă daţi seama ce vă doriţi cu adevărat. Ziua/lele de 9 și/sau 10 pot aduce certuri în parteneriatul de viață și/sau afaceri. Vestea bună este că după data de 13 puteți ajunge cu mai multă ușurință la un numitor comun. Din data de 17 încolo, ar putea începe să vă placă cineva din alt oraş ori altă țară sau cu o mentalitate/cultură/religie diferită de a voastră.

Între zilele de 20 și 22, proiectele de grup în care sunteţi implicaţi sau planurile de viitor la care ţineţi mult pot necesita unele investiții urgente, fapt care vă face în ziua/lele de 22 și/sau 23 să regretați într-o anumită măsură faptul că aţi renunțat la unele lucruri pentru a vi le putea permite. Intervalul 26-28 iunie se întrevede a fi unul favorabil persoanelor implicate în relații la distanță sau care vor să facă o escapadă în doi.

După data de 30, se favorizează participarea la schimburi de experiență și/sau înscrierea la cursuri de reconversie profesională/perfecționare continuă, dar doar dacă nu consideraţi că le ştiţi deja pe toate. Altfel, dacă nu aveţi o minte deschisă nu vă alegeţi cu nimic de pe urma lor. Tot de atunci staţi mai bine cu energia, dar și cu abilitatea de a face față stresului fără a ajunge să vă ieşiţi din fire.


Horoscop iunie 2016, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător iunie 2016
Cândva în zilele de 2, 3, 4 şi 5, pot interveni schimbări destul de semnificative în plan personal, sentimental, familial și/sau profesional. Aşteptaţi-vă ca zilele de 9 și 10 să vă aducă provocări pe plan fizic sau la locul de muncă. Comunicarea dintre voi și partenerul de viață și/sau afaceri se poate îmbunătăţi vizibil din data de 13 încolo, iar după data de 17, legătura voastră emoțională devine mult mai puternică.

Responsabilitățile casnice pot deveni un subiect de ceartă între voi și persoana iubită din data de 20 până în data de 22, riscând ca și cariera, a voastră sau a persoanei de lângă voi, să vă dea motiv de harță în 22 sau 23 iunie. Cândva în zilele de 26, 27 și 28 v-aţi putea alege cu o moștenire sau reuşiţi să renunţaţi la un atașament toxic, fapt care vă ia o greutate de pe suflet și vă influențează în bine starea de spirit.

Din data de 30 încolo, vă înţelegeţi parcă din priviri cu partenerul de viață și/sau afaceri, mai ales în ceea ce privește chestiunile financiare. Chiar și așa, unele cheltuieli neplănuite nu pot fi evitate în totalitate. Tot de atunci încolo simţiţi mai puțin apăsarea unor frustrări sau frici de care pare că aţi scăpat de ceva timp încoace, dar care v-au făcut totuși viața amară acum câțiva ani de zile.


Horoscop iunie 2016, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn iunie 2016
În intervalul 2-5 iunie, mai mult ca oricând, gândurile vă influențează starea de sănătate și invers. În ziua/lele de 9 și/sau 10, viața voastră socială pare că nu se împleteşte armonios cu cea sentimentală. După data de 13, vă înţelegeţi parcă mai bine cu colegii de muncă și mintea voastră este mai alertă, motiv pentru care vă faceţi treaba mai repede la locul de muncă. După data de 17, aţi putea cunoaște o persoană specială.

Dacă vă confruntați cu sarcini de serviciu cărora aveţi impresia că nu le puteți face față între zilele de 20 și 22, nu vă puneţi la îndoială priceperea, dar nu ezitaţi să cereţi lămuriri suplimentare dacă aveţi impresia că nu aţi înțeles ceva corect. Altfel vă afundaţi și mai mult în încurcătură în zilele de 22 și 23. În zilele de 26, 27 şi 28 ar fi indicat să vă daţi întâlniri dacă sunteţi fără pereche sau să petreceţi momente cu partenerul.

Comunicaţi parcă mai bine cu partenerul din data de 30 încolo, dar mai apar totuși și excepții. Important este să rămână la acest statut. Încep să se miște proiectele și planurile lăsate baltă acum ceva timp sau care au evoluat într-un mod neorganizat, scăpat de sub control. Dacă v-aţi certat de curând cu un/o prieten/ă și v-ați distanțat, acum ar fi momentul adecvat să luaţi inițiativa împăcării.


Horoscop iunie 2016, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător iunie 2016
Cândva în zilele de 2, 3, 4 şi 5, puteți crede că dacă renunţaţi să mai încercaţi să exercitați controlul asupra celorlalți, se va duce de râpă totul. Evenimentele acestor zile caută să vă demonstreze fix contrariul. În ziua/lele de 9 și/sau 10 iunie, nu se împacă prea bine viața voastră de familie cu cea profesională. După data de 13, vorbiţi pe limba partenerului și/sau a celor mici, iar din data de 17 încolo devine mai lejeră atmosfera la locul de muncă.

Vă poate veni greu în zilele de 20, 21 și 22 să vă împărţiţi bugetul între activitățile cu prietenii/planurile de viitor și pasiunile voastre/preocupările de moment, fapt pentru care riscaţi ca în zilele de 22 și 23 să intraţi în datorii. Se pare totuși că vă reveniţi pe acest plan cândva din data de 26 până în data de 28, fie prin intermediul unei prime sau a unui bonus, fie grație unor alte activități menite să vă rotunjească veniturile.

După data de 30 iunie, reuşiţi să vă înţelegeţi mai bine cu colegii de muncă și să vă îndepliniţi sarcinile mult mai repede decât în mod normal. Chiar și așa, nu vă aşteptaţi ca totul să meargă ca pe roate, căci vor mai apărea și piedici. Tot începând de atunci se îmbunătăţeşte și relația cu şefii, facilitându-se astfel și ascensiunea voastră profesională. Lucrurile încep să o ia ușor din loc.


Horoscop iunie 2016, Peşti:

Horoscop Urania Peşti iunie 2016
Se întrevede destul de multă agitație în viața voastră în zilele de 2, 3, 4 şi 5, dar atâta timp cât lăsaţi lucrurile să curgă, nu veţi suferi de pe urma acestui lucru. Evitaţi ca între zilele de 9 și 10 să lăsaţi diferențele dintre perspectivele voastre și ale celor din jur să devină un subiect de ceartă. Din data de 13 încolo, vă înţelegeţi parcă mai bine cu rudele de origine, urmând ca după data de 17 să se ivească la orizont cineva interesant.

Cândva din data de 20 până în data de 22 aţi putea deveni victimă colaterală a conflictului dintre așteptările superiorilor și ale părinților, iar dacă nu vă doriţi să intre în ecuație și partenerul de viață în ziua/lele de 22 și/sau 23 iunie, căutaţi să puneţi capăt acestor tensiuni. Dragostea plutește în aer în intervalul 26-28 al lunii, indiferent dacă sunteţi implicaţi într-o relație consacrată, una la început de drum sau sunteţi în căutare.

După data de 30, comunicarea dintre voi și persoana iubită și/sau copii se poate îmbunătăţi vizibil, dar acest lucru pare să nu îi oprească să vă reproșeze, mai în glumă, mai în serios, că vă petreceţi cam mult timp în compania amicilor. Dacă aţi fost nevoiţi să amânaţi o plecare în străinătate de curând, puteți reconsidera ideea începând cu ultima zi a lunii. Planurile nu vă vor mai fi dejucate.


Horoscop mai 2016, horoscop 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS