Horoscop Urania lunar: mai 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania mai 2016


Horoscop mai 2016, Berbec:

Horoscop Urania Berbec mai 2016
Din 9 încolo, puteți avea parte de mai puține decalaje și obstacole la locul de muncă, înregistrându-se o îmbunătățire vizibilă și în privința sănătății. În zilele de 10 și 11, se creează contextul astral favorabil să cereţi o mărire de salariu. În acest interval sau în ziua imediat următoare, aţi putea să o primiţi, deși superiorii sperau să nu o faceţi sau în cel mai rău caz, vi se oferă o sumă de bani importantă.

În zilele de 13 și 14, fiţi mai prudenţi decât de obicei cum vă drămuiţi banii. Din data de 18 până în data de 22, aţi putea fi nevoiţi să vă descurcaţi cu resurse limitate la serviciu. Începând cu data de 22, parcă nu mai aveţi impresia că banii vă scapă printre degete. Iată o ocazie cum nu se putea mai bună să vă gândiţi cum v-aţi putea rotunji veniturile și/sau cum v-aţi putea valorifica economiile.

Din data de 23 până în data de 27, puteți primi mai multe fonduri pentru a vă desfășura activitatea și este posibil să fiţi recompensaţi pentru eforturile voastre, deci daţi tot ceea ce aveţi mai bun. Din 24 încolo, nivelul vostru de popularitate ar putea crește vizibil. Începând cu data de 27, pot apărea certuri în parteneriatul de viață și/sau afaceri, motivul constituindu-l probabil aspectul financiar sau neîncrederea.


Horoscop mai 2016, Taur:

Horoscop Urania Taur mai 2016
Din 9 încolo, puteți vedea îmbunătăţiri importante pe plan sentimental și în relație cu copiii. Zilele de 10 și 11 se anunță favorabile persoanelor singure care îşi caută jumătatea sau vor să îşi găsească curajul de a aborda pe acel cineva special. Obstacolele cu care vă întâlniţi între 10 și 12 par să nu vă descurajeze, ci vă fac mai hotărâţi să reuşiţi.

În zilele de 13 și 14, șarmul și carisma pot echilibra faptul că vă exprimaţi mai greoi decât de obicei. Deși abilitățile voastre de comunicare nu sunt la cotele cele mai ridicate, persoana dragă și cei mici tot par să vă înţeleagă în intervalul 18-22 mai. După data de 22, parcă vă este mai ușor să faceţi conversație și să le formaţi celorlalți o imagine clară despre cine sunteţi cu adevărat.

Din data de 23 până în data de 27, mizaţi pe autenticitate și naturalețe în raport cu persoana iubită și copiii. Începând cu data de 24, vă puteți rotunji veniturile și/sau valorifica economiile cu mai mult spor decât în mod normal. După data de 27, atmosfera din parteneriatul de viață și/sau afaceri poate exploda. Dezamorsați eventualele situații conflictuale înainte să conducă la ceva mai rău.


Horoscop mai 2016, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni mai 2016
Din 9 încolo, atmosfera din familie, mai ales cu rudele de origine, se poate îmbunătăţi substanțial. Raportaţi-vă sănătos la trecut în zilele de 10 și 11 și veţi înțelege ce aţi avut de învăţat de pe urma acestei perioade tensionate. Tot în acest interval, dar și în ziua imediat următoare, puteți avea parte de întâmplări mai mult sau mai puțin plăcute care vă consolidează relația cu cei dragi ai voştri.

În 13 sau 14, poate reveni în viața voastră un/o fost/ă partener/ă pentru care nutriţi încă sentimente puternice, dar riscul este să nu vă găsiţi cuvintele, indiferent dacă v-aţi dori să vă împăcaţi sau să reglați conturile. Între zilele de 18 și 22, vă puteți aminti greşit anumite episoade din trecut, punându-le în cârcă părinților greșeli pe care nu le-au comis. După data de 22 mai, vi se face curățenie în gânduri.

Cândva din data de 23 până în data de 27, aţi putea înţelege că aţi fost subiectivi în raport cu anumite lucruri, făcându-i pe membrii familiei responsabili de faptul că v-au rănit atunci când nu au făcut-o de fapt. După data de 24, vi se potențează vizibil șarmul și carisma. Începând cu data de 27, se poate tensiona atmosfera de la locul de muncă sau scade nivelul vostru de energie, predispunându-vă la surmenaj.


Horoscop mai 2016, Rac:

Horoscop Urania Rac mai 2016
După data de 9, comunicaţi și socializaţi parcă mai cu spor, ridicându-se restricția de a participa la interviuri de angajare, a programa întâlniri de afaceri și a semna contracte, perioada cea mai prielnică fiind intervalul 10-12 mai. Dacă vreţi să cooptaţi membrii în cadrul unui proiect de grup sau urmăriţi să găsiţi finanţatori, abordaţi-i cândva în zilele de 10 și 11.

Zilele de 13 și 14 vă pot aduce izbândă în acest demers, reușind să selectaţi unii coechipieri pe măsura voastră sau să descoperiţi sponsori pentru o idee de afacere. Din data de 18 până în data de 22, puteți fi tentaţi să lansaţi un proiect, dar se recomandă să mai lucraţi la rafinarea sa. Începând cu data de 22, nivelul vostru de popularitate revine la cotele normale, reintrând în grațiile amicilor cu care v-aţi ciondănit.

Viața voastră socială se animă considerabil în zilele de 23, 24, 25, 26 şi 27 mai, integrându-vă mai uşor în cercuri noi de persoane. Din 24 încolo, poate reapărea în viața voastră un/o fost/ă partener/ă cu care poate lucrurile s-au terminat neclare. Începând cu data de 27, se prefigurează dragoste cu năbădăi la orizont, nefiind, de asemenea, exclus să se altereze atmosfera între voi și copiii voştri.


Horoscop mai 2016, Leu:

Horoscop Urania Leu mai 2016
Din 9 încolo, se poate decongestiona fluxul financiar, nefiind exclus ca în 10 sau 11 să primiţi o mărire salarială. Deși vă puteți întâlni cu decalaje sau alte obstacole la locul de muncă din data de 10 până în data de 12, se prefigurează că veţi da dovadă de mult randament pe acest plan. Astfel, veţi duce la capăt activitățile acestor zile, deși va fi nevoie să depuneţi mai multe eforturi decât aţi crezut.

În interacțiunile avute cu superiorii în zilele de 13 și 14, se recomandă să mizaţi mai mult pe șarmul vostru decât pe abilitățile voastre de comunicare. Dacă nu vi s-a majorat remunerația în primele zile ale celei de-a doua decade a lunii sau nu aţi primit vreun bonus, puteți fi tentaţi să le solicitați cândva în zilele de 18, 19, 20, 21 şi 22 mai. Începând cu 22, parcă vă exprimaţi cu mai mult curaj la locul de muncă.

În cazul în care nu aţi încetat să speraţi că veţi fi recompensaţi mai mult pentru munca pe care o faceţi, aţi putea fi plăcuţi surprinşi în perioada 23-27 mai. Popularitatea voastră poate crește mult din 24 încolo, reușind să pătrundeţi în anturaje noi și să cunoaşteţi persoane care vă seamănă mult ca viziune și idealuri. Începând cu data de 27, se poate înrăutăţi atmosfera în familie, mai ales în cea de origine.


Horoscop mai 2016, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară mai 2016
Din 9 încolo, parcă redeveniţi nişte persoane expansive. Cele mai prielnice zile ale lunii mai pentru voi par a fi cele de 10 și 11. Nici ziua următoare nu se lasă mai prejos, dar atmosfera favorabilă a acesteia ține mai mult de atitudinea voastră pozitivă decât de un context astral de bun augur. Căutaţi să nu vă schimbaţi abordarea pe parcursul lunii. Aveţi multe de câștigat dacă o cultivaţi.

Dacă sunteţi plecaţi într-o delegație în străinătate sau la distanță de casă în 13 și/sau 14 ori trebuie să susţineţi o conferință sau un examen oral atunci, recomandarea mea ar fi să vă bazaţi pe farmecul vostru personal și nu neapărat pe abilitățile de comunicare. V-ar putea fi greu să vă puneţi ordine în minte în intervalul 18-22 mai, mai ales când toți ochii sunt ațintiți asupra voastră. După data de 22, vă sistematizaţi ideile.

Din data de 23 până în data de 27, chiar ar fi indicat să luaţi cuvântul întrucât aveţi capacitatea de a vă construi logic raționamentele, astfel încât să nu vă fie greu să îi convingeţi pe ceilalți să vă împărtășească opiniile. Din 24 încolo, vă bucuraţi de trecere în rândul persoanelor influente sau dacă aveţi funcţie, vă faceţi mai ușor plăcuţi în rândul subalternilor. După data de 27 mai, căutaţi să vă temperaţi emoțiile și ironia.


Horoscop mai 2016, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă mai 2016
După data de 9, răspundeţi mai rar tendinței de a critica aspru, atât pe voi înşivă, cât și pe ceilalți. În zilele de 10 și 11, aţi forța de a muta munții din loc, iar orice întâmplare cu impact emoțional puternic din intervalul 10-12 mai vă consolidează relația cu rudele, mai ales cu cele de origine. Căutaţi să vă menţineţi tăria de caracter descoperită în aceste zile, cultivând-o pe parcurs.

Zilele de 13 și 14 au potențialul de a vă închega parteneriatul de viață și/sau afaceri. În ciuda micilor neînţelegeri avute cândva în zilele de 18, 19, 20, 21 şi 22, reuşiţi să ajungeţi la un numitor comun cu asociatul/a și/sau persoana iubită. Începând cu data de 22, comunicaţi parcă mai bine cu persoana cu care împărţiţi dormitorul și/sau biroul, deci acum este momentul să puneţi anumite subiecte pe tapet.

Acest lucru face ca relația de cuplu și/sau profesională să se închege, fapt vizibil în special din ziua de 23 până în ziua de 27. Din 24 încolo, persoanele singure încep o relație la distanță ori cu o persoană care are o altă cultură, naționalitate sau religie. După data de 27, începeţi să pierdeţi bani, deci asiguraţi-vă că ţineţi o evidență clară a bugetului și nu vă hazardaţi la cumpărături.


Horoscop mai 2016, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion mai 2016
Din 9 încolo, ritmul vieții voastre sociale parcă revine la ritmul lui obișnuit, reușind chiar să restabiliţi contactul cu amicii de care v-aţi distanțat între timp pe 10 sau 11 mai. Chiar și în raport cu partenerul de viaţă lucrurile dau semne de întoarcere pe făgașul normal în intervalul 10-12 al lunii. Ușor-ușor, pare să reintre în normalitate ceea ce în ultima vreme a părut un haos.

Zilele de 13 și 14 vor fi liniştite. Tot mai apar certuri, cel puțin între zilele de 18 și 22, dar situația se îndreaptă pe zi ce trece, urmând ca după data de 22, să vorbiți din nou aceeași limbă, fapt care nu are un impact pozitiv doar asupra felului în care relaţionaţi cu asociatul/a sau persoana iubită, ci și asupra modului în care interacţionaţi cu clienții.

Se prea pare că din data de 23 până în data de 27 vă înţelegeţi atât de bine încât puteți ataca orice subiecte care altfel v-ar fi adus la dezacorduri. Începând cu data de 24, se anunță o perioadă bună atât pentru persoanele care au deja pe cineva, cât și pentru cele care se află în căutarea sufletului pereche. V-ar prinde bine totuși, din 27 încolo, niște exerciții de management al furiei când sunteţi pe cale să izbucniţi.


Horoscop mai 2016, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător mai 2016
După data de 9, se înlesneşte parcă ascensiunea voastră profesională, prinzând mai multă trecere în fața superiorilor și bucurându-vă de câteva zile reușite la serviciu în 10 și 11 mai. Performanțele din aceste zile vă pot aduce în acel interval sau în ziua imediat următoare o sumă de bani destul de consistentă. Oricare ar fi situația, cert este că lucrurile merg înspre mai bine la serviciu.

Întrucât riscaţi să nu vă înţelegeţi nicicum cu colegii de serviciu în zilele de 13 și 14, puneţi-vă bazele în farmecul vostru personal și nu în abilitățile voastre de comunicare, cel puțin cu ocazia aceasta. În ciuda micilor obstacole întâmpinate din data de 18 până în data de 22, rămâneţi totuși în relații bune cu superiorii. Din 22 încolo, vorbiţi pe limba colegilor de muncă și scade riscul de greșeli comise în exercițiul funcțiunii.

Între zilele de 23 și 27 mai, dispuneţi de randament, dând dovadă de o productivitate de invidiat pe frontul muncii. Din 24 încolo, se întrevede o perioadă prielnică, atât pentru persoanele care au deja pe cineva, cât și pentru persoanele care îşi caută sufletul pereche. Din 27 încolo, puteți fi ceva mai pesimişti, deci căutaţi să nu cultivaţi gândurile negative care v-ar putea da târcoale.


Horoscop mai 2016, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn mai 2016
Din 9 încolo, puteți avea impresia că lucrurile se așează mai uşor în favoarea voastră. Zilele de 10 și 11 se anunță prielnice pe plan sentimental și în raport cu copiii, fapt care vă creează o stare de bine în acest interval și în ziua următoare. Este adevărat că relația cu persoana iubită și copiii contribuie semnificativ la bunăstarea voastră mentală, dar dispoziția bună trebuie să vină din interior.

Dacă aveţi parte de fricțiuni în raport cu persoana iubită și/sau copiii în zilele de 13 și 14, contaţi pe şarmul vostru și nu pe abilitățile de comunicare. Aveţi multe de învăţat de la ei, mai ales între zilele de 18 și 22 mai. Din 22 încolo, vorbiţi parcă din nou pe aceeași limbă cu persoana iubită și/sau copiii. Dacă sunteţi singuri, căutaţi să-l/o abordaţi acum pe acela/ea care v-a pus inima pe jar.

Din data de 23 până în data de 27, se întrevăd zile reușite pe plan sentimental și în relația cu copiii. Din 24 încolo, vă poate cădea cu tronc un/o coleg/ă de muncă sau doar vă înţelegeţi mai bine cu tovarășii de serviciu. Din 27 încolo, pot interveni răutăţi între voi și unii amici. Este posibil, mai mult, ca proiectele de grup și planurile de viitor să evolueze mai domol în perioada care urmează.


Horoscop mai 2016, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător mai 2016
Din 9 încolo, ițele situațiilor până acum încurcate din parteneriatul de viață și/sau afaceri încep treptat să se descurce, reușind ca împreună cu persoana iubită și/sau asociatul/a să puneţi în ordine bucătăria internă a relației de cuplu și/sau profesionale în 10 sau 11 mai prin raportarea corectă la trecut în același interval sau în ziua imediat următoare. Astfel, legătura voastră se consolidează vizibil.

Dacă se tensionează atmosfera dintre voi și rudele de origine, ar fi indicat ca în zilele de 13 și 14 să mizaţi pe faptul că ştiţi să vă faceţi plăcuţi și nu pe abilitățile voastre de comunicare. Din data de 18 până în data de 22, puteți înregistra progrese semnificative în raport cu ei. Din 22 încolo, (re)începeţi parcă să vorbiţi pe limba părinților, deci spuneţi-le ce altfel nu aţi fi putut să le ziceţi.

Între zilele de 23 și 27, se continuă procesul de consolidare a relației cu persoanele dragi vouă. După data de 24, se întrevede o perioadă favorabilă pe plan sentimental, atât pentru persoanele care au deja pe cineva, cât și pentru cele care îşi caută încă jumătatea. Din 27 încolo, se tulbură ușor apele între voi și superiori, îngreunându-se astfel ascensiunea voastră profesională.


Horoscop mai 2016, Peşti:

Horoscop Urania Peşti mai 2016
După data de 9, parcă evoluează mai uşor parteneriatul vostru de viață și/sau afaceri, fapt lesne de observat mai ales în zilele de 10 și 11 mai. Din data de 10 până în data de 12, vi se triază treptat anturajul; vă daţi seama care sunt de fapt prieteniile care pot rezista într-adevăr testului timpului. Căutaţi să nu vă dezarmeze această derulare de întâmplări întrucât acestea sunt menite să facă ordine în viața voastră.

În zilele de 13 și 14, contaţi pe farmecul vostru personal și nu pe abilitățile de comunicare, iar efectele le veţi vedea cel mai bine în intervalul 18-22 mai. Din 22 încolo, se ridică interdicția de a participa la interviuri de angajare, a programa întâlniri de afaceri, dar și de a semna contracte. Aveţi așadar liber la luat cuvântul în cadrul ședințelor și la susținut examene.

Perioada cea mai prielnică pentru a întreprinde astfel de activități este intervalul 23-27 mai. Din 27 încolo, atmosfera din familie, mai ales a celei de origine, pare să se îndulcească puţin, iar după data de 27, ar fi indicat să evitați călătoriile la mare distanță de casă și în străinătate. Puteți avea impresia, de asemenea, că lucrurile nu se aranjează în favoarea voastră, în ciuda eforturilor depuse.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS