Horoscop Urania zilnic: miercuri, 22 iunie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 22 iunie 2016


Horoscop 22 iunie 2016, Berbec:

Ziua de miercuri începe cum nu se poate mai bine - cu doar câteva sarcini mărunte pe care le rezolvaţi într-un timp foarte scurt. Seara pare să fie liniştită, petrecută în compania unei persoane dragi.


Horoscop 22 iunie 2016, Taur:

Azi sunteţi destul de ocupaţi; aveţi foarte multe sarcini de rezolvat şi trebuie să fiţi foarte atenţi la modul în care vă ocupaţi de ele. În a doua parte a zilei, o discuţie cu şefii vă convinge să luptaţi şi mai mult pentru a ajunge cât mai sus.


Horoscop 22 iunie 2016, Gemeni:

Astăzi puteţi primi o sumă majoră pe bani, pe care o folosiţi pentru a plăti facturile şi datoriile. Investiţiile pe care le faceţi în această perioadă se pot dovedi profitabile dacă faceţi alegerile potrivite. Spre seară, o discuţie cu o persoană dragă vă poate ajuta să luaţi o decizie bună pentru voi.


Horoscop 22 iunie 2016, Rac:

Ziua de miercuri pare să fie una chiar aglomerată pentru voi; chiar şi aşa, vă ocupaţi de toate sarcinile destul de uşor şi cu zâmbetul pe buze. Spre sfârşitul programului, un coleg are nevoie de sfaturile voastre.


Horoscop 22 iunie 2016, Leu:

Multe persoane de la locul de muncă pot fi invidioase pe evoluţia voastră rapidă în cadrul companiei; de aceea vă pot sfătui necorespunzător în anumite situaţii. Nu ascultaţi de nimeni, ci bazaţi-vă pe intuiţie atunci când trebuie să luaţi o decizie importantă.


Horoscop 22 iunie 2016, Fecioară:

Nu sunteţi mulţumiţi de evoluţia voastră pe plan profesional şi decideţi să nu mai aşteptaţi şi să încercaţi să schimbaţi ceva. Planurile pe care le aveţi sunt promiţătoare, iar acesta este cel mai bun moment pentru a le pune în aplicare; îndrăzniţi şi alegeţi să faceţi ceea ce vă place.


Horoscop 22 iunie 2016, Balanţă:

Astăzi primiţi o sumă de bani importantă; pe lângă cheltuielile obişnuite pe care le aveţi de făcut, acesta este un moment bun şi pentru investiţii majore. Trebuie doar să ştiţi ce trebuie să alegeţi şi care este drumul pe care să mergeţi. Primiţi susţinere din partea persoanei iubite.


Horoscop 22 iunie 2016, Scorpion:

A treia zi a săptămânii pare să fie una dificilă şi destul de aglomerată pe plan profesional; pe parcursul întregii zile, sarcinile vin fără încetare. Chiar şi aşa, rămâneţi cu zâmbetul pe buze şi reuşiţi să vă ocupaţi de toate sarcinile fără nicio problemă.


Horoscop 22 iunie 2016, Săgetător:

Prima parte a zilei vine cu câteva discuţii destul de importante pe plan personal; este posibil să aveţi în plan câteva schimbări în relaţia cu oamenii din jurul vostru, însă nu vă grăbiţi deloc şi aşteptaţi momentul oportun. Restul zilei este destul de liniştit şi lipsit de evenimente majore.


Horoscop 22 iunie 2016, Capricorn:

În prima parte a zilei de miercuri şefii vă invită la o discuţie lejeră cu privire la planurile voastre în viitorul companiei; de asemenea, tot în această perioadă este posibil să primiţi o sumă de bani. Poate fi vorba despre un bonus substanţial de pe urma unui proiect abia încheiat.


Horoscop 22 iunie 2016, Vărsător:

Astăzi sunteţi extrem de aglomeraţi cu numeroase sarcini profesionale; şefii nu sunt mulţumiţi de modul în care evoluează lucrurile şi pot pune presiune pe voi pentru a schimba strategia. În acest caz, vă este tot mai dificil să vă concentraţi şi să faceţi ce trebuie.


Horoscop 22 iunie 2016, Peşti:

Sunteţi uşor agitaţi şi nu vă puteţi ocupa aşa cum vreţi de sarcinile profesionale; de aceea decideţi să le amânaţi şi să încercaţi să preluaţi doar îndatoririle obişnuite. Pe plan personal, vă este dificil să fiţi de acord cu oamenii din jurul vostru. Din această cauză pot apărea probleme de comunicare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS