Horoscop Urania zilnic: joi, 23 iunie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 23 iunie 2016


Horoscop 23 iunie 2016, Berbec:

Nu daţi vina pe alţii pentru eşecurile de azi; dezorganizarea, iresponsabilitatea şi lipsa de concentrare pot fi principalele motive pentru care nu reuşiţi să obţineţi ceea ce vă propuneţi. În cazul în care puteţi scăpa de astfel de probleme şi să vă concentraţi asupra sarcinilor, reuşiţi să progresaţi.


Horoscop 23 iunie 2016, Taur:

În ciuda sarcinilor importante pe care le aveţi de rezolvat, rămâneţi foarte liniştiţi. Reuşiţi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi fără nicio problemă. Seara este momentul potrivit pentru a vă odihni şi a vă relaxa în compania oamenilor dragi din viaţa voastră; partenerul de cuplu vă poate face o surpriză frumoasă.


Horoscop 23 iunie 2016, Gemeni:

Ziua de joi este un moment foarte bun pentru a pune în practică planurile voastre profesionale; sunteţi foarte atenţi la detalii şi aveţi multă imaginaţie. De asemenea, pe plan personal, interacţiunea cu persoanele din jurul vostru, în special cu rudele promite să fie una foarte plăcută.


Horoscop 23 iunie 2016, Rac:

Prima parte a zilei va fi una mai aglomerată, în care trebuie să vă ocupaţi de câteva situaţii importante la locul de muncă. Rămâneţi liniştiţi şi vă faceţi treaba fără nicio problemă. După orele prânzului luaţi legătura cu prieteni dragi şi petreceţi ceva timp în compania lor.


Horoscop 23 iunie 2016, Leu:

Problemele cu care vă confruntaţi astăzi par să fie foarte dificile, însă nu vă faceţi prea multe griji; voi rămâneţi liniştiţi şi vă ocupaţi de relaţia cu partenerii pe cale amiabilă şi lipsită de agresiune. Şefii apreciază maxim efortul pe care îl depuneţi şi sunt foarte mândri de voi.


Horoscop 23 iunie 2016, Fecioară:

Astăzi partenerii de afaceri vă pot surprinde cu câteva schimbări importante, la care trebuie să vă adaptaţi cât mai repede cu putinţă. Vă este dificil să vă schimbaţi planurile, însă nu aveţi cum să daţi înapoi. Aveţi răbdare şi încercaţi, pe cât posibil, să acceptaţi situaţia.


Horoscop 23 iunie 2016, Balanţă:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi asupra vieţii profesionale; sunteţi capabili să vă adaptaţi rapid unor situaţii incomode sau necunoscute. Vă este dificil să vă exprimaţi sentimentele, intenţiile şi planurile cu cuvinte care să transmită în mod clar şi simplu ce vă doriţi.


Horoscop 23 iunie 2016, Scorpion:

Ziua de joi începe cu o discuţie importantă cu şefii; aceştia au planuri mari cu voi şi îşi doresc să vă trimită într-o călătorie de afaceri pentru a negocia un contract extrem de important. Pentru asta, trebuie să vă amânaţi planurile făcute pe plan personal. Din fericire, partenerul de cuplu înţelege situaţia şi nu se supără.


Horoscop 23 iunie 2016, Săgetător:

Oamenii din jurul vostru vă pot influenţa negativ; în cazul în care aveţi de luat o decizie importantă, nu ascultaţi de nimeni. Bazaţi-vă pe intuiţie şi pe ce vă dictează inima; astfel, nu aveţi cum să daţi greş. De asemenea, partenerul de cuplu vă oferă susţinerea de care aveţi nevoie.


Horoscop 23 iunie 2016, Capricorn:

Viaţa profesională pare să fie prioritară în această perioadă; consideraţi că acesta este un moment bun de a vă asuma riscuri şi a face investiţii majore în proiecte cu şanse mari de reuşită. Aveţi idei bune pe care le puneţi în practică; sunteţi susţinuţi moral de persoanele dragi din viaţa voastră.


Horoscop 23 iunie 2016, Vărsător:

Vă este destul de dificil să vă exprimaţi sentimentele şi emoţiile în faţa oamenilor pe care îi întâlniţi; dacă vă doriţi ca o persoană anume să vă înţeleagă şi să vă ajute în problemele cu care vă confruntaţi, trebuie să depuneţi puţin efort pentru a fi mai buni şi mai atenţi cu ea.


Horoscop 23 iunie 2016, Peşti:

Astăzi sunteţi cu mintea în altă parte; visaţi la o vacanţă, vă faceţi alte planuri şi vă gândiţi la cum ar fi dacă aţi avea curajul de a lua deciziile la care vă gândiţi. Pe plan profesional, evitaţi orice întâlnire importantă de afaceri deoarece nu vă puteţi concentra aşa cum trebuie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS