Horoscop Urania zilnic: vineri, 15 aprilie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 15 aprilie 2016


Horoscop 15 aprilie 2016, Berbec:

Vineri simţiţi nevoia să evoluaţi pe plan profesional; oamenii din jurul vostru au o influenţă pozitivă asupra voastră şi chiar vă oferă câteva sfaturi foarte folositoare. După orele prânzului vă puteţi confrunta cu o mică problemă; dacă nu o rezolvaţi la timp, aceasta va fi o adevărată bătaie de cap pentru voi.


Horoscop 15 aprilie 2016, Taur:

În ciuda programului foarte încărcat, sunteţi foarte mândri de voi şi de tot ce aţi realizat până acum; şefii sunt mulţumiţi de evoluţia rapidă în noile proiecte şi vă pot răsplăti cu un bonus substanţial. Spre seară, aveţi ocazia să întâlniţi multe persoane care vor juca un rol crucial în viitorul vostru profesional.


Horoscop 15 aprilie 2016, Gemeni:

Situaţia de astăzi este una foarte dificilă pentru voi, însă reuşiţi să îi faceţi faţă cu bine; vă este foarte simplu să vă păstraţi calmul şi să vă concentraţi atent astfel încât să vedeţi problemele din cea mai bună perspectivă pentru voi. Cu multă răbdare, scăpaţi de aceste situaţii dificile.


Horoscop 15 aprilie 2016, Rac:

Contactele cu oamenii din jurul vostru devin, treptat, mult mai armonioase; cu toate acestea, toate obiectivele şi responsabilităţile voastre încă vă aparţin în totalitate, aşa că vă va fi greu să vă relaxaţi până nu vă ocupaţi în totalitate de ele. Seara este un moment bun pentru a vă îndrepta atenţia asupra vieţii sentimentale.


Horoscop 15 aprilie 2016, Leu:

Astăzi participaţi la un eveniment care vă poate determina să faceţi o schimbare neaşteptată pe plan profesional; asiguraţi-vă, totuşi, că acesta este drumul pe care vreţi să mergeţi. Dacă voi şi managerul sau partenerul de cuplu nu vă înţelegeţi, spre seară aveţi o şansă să găsiţi o soluţie pentru această situaţie.


Horoscop 15 aprilie 2016, Fecioară:

Din cauza unor probleme ale colegilor de echipă, şefii se văd nevoiţi să întrerupă sau să amâne proiectul de care vă ocupaţi; din fericire, reuşiţi să găsiţi o soluţie astfel încât să mulţumiţi pe toată lumea, fără a face compromisuri majore. Sunteţi calmi şi daţi dovadă de responsabilitate în această situaţie dificilă.


Horoscop 15 aprilie 2016, Balanţă:

Aceasta este o zi favorabilă pentru succesul personal; problemele organizatorice, situaţiile conflictuale şi neînţelegerile cu cei dragi sunt lăsate în urmă. Dacă vă aflaţi într-un mediu nou, aveţi oportunitatea perfectă de a vă adapta foarte repede.


Horoscop 15 aprilie 2016, Scorpion:

Vă confruntaţi cu o problemă mai delicată şi faceţi tot posibilul să ieşiţi din această situaţie dificilă; din fericire, partenerul de afaceri poate veni în mod neaşteptat cu o mână de ajutor. De asemenea, oamenii dragi vă sunt alături şi vă sprijină necondiţionat.


Horoscop 15 aprilie 2016, Săgetător:

Astăzi interacţionaţi foarte bine cu colegii de echipă; sunteţi liniştiţi şi comunicaţi bine încât să găsiţi cele mai eficiente metode de rezolvare pentru problemele cu care vă confruntaţi. Este posibil ca voi să veniţi cu o idee inovativă şi foarte primejdioasă, însă vă asumaţi riscurile.


Horoscop 15 aprilie 2016, Capricorn:

Sunteţi liniştiţi şi foarte relaxaţi, fapt ce vă ajută să vă ocupaţi de multe probleme dificile. După orele prânzului, partenerul de cuplu sau un membru din familie vă poate oferi un sfat foarte bun; îl luaţi în considerare şi decideţi să îl puneţi în aplicare cât mai repede cu putinţă deoarece poate face o diferenţă uriaşă în viaţa voastră profesională.


Horoscop 15 aprilie 2016, Vărsător:

Sunteţi foarte aglomeraţi şi deja simţiţi că nu mai rezistaţi acestui stres; poate că este timpul să vă luaţi câteva zile libere pentru a vă relaxa şi a vă încărca bateriile. Aveţi mai multă grijă de voi, nu lăsaţi ca viaţa profesională să vă afecteze nu doar relaţia cu oamenii dragi din jurul vostru, ci şi sănătatea.


Horoscop 15 aprilie 2016, Peşti:

Astăzi puteţi găsi o soluţie eficientă pentru o problemă destul de delicată cu care vă confruntaţi într-un proiect important; această strategie conţine un plan calculat care vă poate ajuta să rezolvaţi situaţia mult mai repede decât credeţi. Seara este liniştită şi frumoasă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS