Horoscop Urania zilnic: joi, 14 aprilie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 14 aprilie 2016


Horoscop 14 aprilie 2016, Berbec:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi destul de agitaţi; astăzi aveţi multe treburi de făcut în ceea ce priveşte viaţa personală. Trebuie să vă ocupaţi de un eveniment în familie sau plănuiţi o excursie alături de câţiva prieteni dragi. Este important ca spre seară să evitaţi discuţiile contradictorii.


Horoscop 14 aprilie 2016, Taur:

Astăzi preferaţi să vă bucuraţi de timpul liber şi să vă relaxaţi acasă; veţi primi mai multe invitaţii în oraş sau la evenimente, însă le veţi refuza politicos. Este o perioadă bună pentru a face planuri de viitor şi a vă bucura de compania persoanei iubite. Spre seară, petreceţi clipe frumoase alături de familie.


Horoscop 14 aprilie 2016, Gemeni:

Astăzi primiţi o veste de departe, care vă poate schimba viaţa. Poate fi vorba despre un proiect important sau o colaborare cu un partener de afaceri. Decizia pe care urmează să o luaţi vă va aduce numeroase beneficii financiare şi profesionale, însă vă va răci relaţia cu partenerul de cuplu.


Horoscop 14 aprilie 2016, Rac:

Vă schimbaţi starea de spirit de mai multe ori astăzi; poate fi vorba despre teama proiectelor următoare sau despre o decizie pe care trebuie să o luaţi în ceea ce priveşte viaţa profesională. Aveţi încredere în voi deoarece aţi muncit foarte mult pentru a ajunge unde sunteţi acum; nu lăsaţi pe nimeni să vă influenţeze hotărârile.


Horoscop 14 aprilie 2016, Leu:

Ziua de joi vă surprinde mai liniştiţi ca niciodată; în sfârşit aţi găsit drumul pe care vreţi să mergeţi în viaţă. Mai mult, simţiţi că aţi ajuns în acel loc în care totul este pus în ordine şi nu trebuie să mai schimbaţi nimic. Este un moment bun pentru a petrece clipe frumoase în compania persoanelor la care ţineţi.


Horoscop 14 aprilie 2016, Fecioară:

Aveţi o sumă de bani destul de mare pe care nu vreţi să o cheltuiţi, aşa că decideţi să o investiţi. Nu este un moment bun pentru a vă asuma riscuri şi de aceea vă recomand să investiţi în propria locuinţă. Astfel, schimbările se vor vedea imediat. Pe plan personal, trebuie să fiţi mai atenţi în relaţiile intersociale.


Horoscop 14 aprilie 2016, Balanţă:

Ziua de 14/04/2016 este foarte bună pentru viaţa socială; este un moment excelent pentru a vă face noi cunoştinţe şi chiar prieteni. Sunteţi deschişi conversaţiilor şi reuşiţi să îi distraţi pe cei cu care intraţi în contact. Spre seară, aveţi parte de o discuţie serioasă cu partenerul de cuplu.


Horoscop 14 aprilie 2016, Scorpion:

Nu staţi foarte bine în ceea ce priveşte economiile. Aţi avut o perioadă mai dificilă pe plan profesional şi nu aţi reuşit să puneţi deoparte nimic, însă nu vă faceţi griji. Sunteţi foarte optimişti şi asta contează extrem de mult deoarece doar aşa veţi găsi o soluţie inedită pentru a vă ocupa de aceste probleme.


Horoscop 14 aprilie 2016, Săgetător:

Încă de dimineaţă trebuie să refuzaţi o invitaţie la un eveniment; vă doriţi ca această zi să fie una de relaxare şi odihnă. Vreţi să petreceţi puţin timp singuri, să vă faceţi ordine în gânduri şi să vă bucuraţi de puţină linişte. Spre seară, partenerul de cuplu are nevoie de un sfat important. Încercaţi să ascultaţi fără a judeca prea mult.


Horoscop 14 aprilie 2016, Capricorn:

Sunteţi nişte persoane norocoase, astrele sunt poziţionate astăzi în favoarea voastră. Este un moment bun pentru a vă ocupa de viaţa sentimentală; dacă aveţi de făcut vreo schimbare radicală sau vreţi să luaţi o decizie complicată, aceasta este cea mai bună perioadă. Conjunctura astrală vă favorizează şi vă ajută să găsiţi cele mai bune idei.


Horoscop 14 aprilie 2016, Vărsător:

Ziua de 14 aprilie pare a fi una destul de liniştită, însă după prânz totul se va schimba. Primiţi o veste neaşteptată şi trebuie să luaţi o decizie cât mai repede cu privire la planul personal. Multe se vor schimba în următoarea perioadă şi de aceea trebuie să aveţi încredere în voi şi să îi lăsaţi pe ceilalţi să vă ajute.


Horoscop 14 aprilie 2016, Peşti:

Ziua de joi pare să fie una specială pentru voi; este o trecere către o perioadă frumoasă din viaţa voastră. Conjunctura astrală permite schimbări majore pozitive pe plan personal. Aveţi multe oportunităţi de care trebuie să profitaţi pentru a vă face viitorul cu adevărat special.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS