Horoscop Urania săptămânal: 8-14 februarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 8-14 februarie 2016


Horoscop 8-14 februarie 2016, Berbec:

Zilele de 9 și 10 februarie v-ar putea găsi într-o dispoziție reflexivă, mai retraşi decât de obicei, poate chiar melancolici. Nu vă face rău să rememoraţi întâmplările din trecut, dar când vă revin în minte cele neplăcute, îndreptaţi-vă gândul în altă direcție. Este în folosul vostru să nu vă lăsaţi purtaţi prea mult pe aripile amintirilor. Înăbuşiţi în fașă orice gând negativ aţi putea avea.


Horoscop 8-14 februarie 2016, Taur:

În zilele de 11 şi 12, nivelul vostru de irascibilitate ar putea crește vertiginos, iar la cel mai mic factor de nervi să izbucniţi, răstindu-vă la persoanele apropiate. Poate că ar fi bine, mai mult ca oricând săptămâna aceasta, să faceţi mai des exerciții de management al stresului. Nu numai că vă ajută să vă redescoperiţi echilibrul sufletesc, dar vă și sprijină să menţineţi intacte relațiile cu persoanele dragi.


Horoscop 8-14 februarie 2016, Gemeni:

Luna Nouă (8 februarie 2016) din casa filozofiei voastre de viață semnalează faptul că a venit momentul să aduceţi unele ajustări sistemului vostru de valori, principii și credințe. Gândiţi-vă care au fost cele mai recente întâmplări importante din viața voastră, ce anume aţi învățat de pe urma lor și integraţi-le cumva în crezul vostru. În acest fel, vă asiguraţi că nu mai comiteți și a doua oară aceeași greșeală.


Horoscop 8-14 februarie 2016, Rac:

Luna Nouă din data de 8 februarie se desăvârșește în casa transformărilor din horoscopul vostru general, indiciu cum că săptămâna aceasta ar putea avea loc evenimente cu impact emoțional suficient de puternic pentru a atinge o anume coardă sensibilă a voastră. Indiferent dacă sunt plăcute ori neplăcute, rămâneţi stăpâni pe voi înşivă și nu vă pierdeţi cu firea prea ușor. Sunteţi mai puternici decât credeţi.


Horoscop 8-14 februarie 2016, Leu:

În zilele de 9 şi 10 februarie, Luna se mișcă prin casa transformărilor din horoscopul vostru general, producându-vă o oarecare confuzie în interior, derutându-vă suficient de puternic încât să nu mai fiţi la fel de siguri pe ceea ce simţiţi, mai ales în raport cu partenerul. Încercaţi să priviţi situația dintr-un unghi obiectiv și veţi vedea că nu este atât de gravă pe cât v-aţi imaginat voi că este.


Horoscop 8-14 februarie 2016, Fecioară:

Luna Nouă din 8 februarie se formează tocmai în casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că v-ar putea interesa mai mult acest aspect decât de obicei. Se prea poate, de asemenea, să fiţi mai receptivi la tratamentele inovatoare sau remediile naturiste pentru o afecțiune de care suferiţi, de exemplu. Nu vă autoadministraţi medicamente după ureche. Este în folosul vostru.


Horoscop 8-14 februarie 2016, Balanţă:

În zilele de 9 și 10, Luna se plimbă tocmai prin casa sănătății din horoscopul vostru general, având potențialul de a vă crea stări de disconfort a căror cauză nu o puteți descoperi. Ținând totuși cont că va fi vorba, cel mai probabil, de ceva trecător, nu este cazul să vă speriaţi fără niciun motiv. Luaţi-le așa cum sunt și doar dacă persistă adresaţi-vă specialistului.


Horoscop 8-14 februarie 2016, Scorpion:

Luna Nouă din 8 februarie se formează în casa familiei din horoscopul vostru general, semnalându-vă că dacă reuşiţi să cădeţi la pace cu faptul că familia voastră de origine nu este atât de disfuncțională pe cât aţi obișnuit să credeţi, aţi putea rezolva mai repede și ușor unele conflicte cu sinele pe care le-aţi purtat de un timp încoace. Închideţi unele capitole dureroase și luaţi-o de la început.


Horoscop 8-14 februarie 2016, Săgetător:

În zilele de 13 şi 14 aţi putea fi tentaţi să vă îndopaţi cu tot felul de preparate care nu numai că nu fac bine siluetei, dar i-ar putea dăuna într-o anumită măsură și ficatului ori bilei. După o masă copioasă, asiguraţi-vă că luaţi o pastilă de digestie. Sau încercaţi să ciuguliţi din toate pentru a nu vă suprasolicita organismul. În acest fel, nu veţi avea de tras de pe urma acestor răsfățuri.


Horoscop 8-14 februarie 2016, Capricorn:

În ce priveşte sănătatea nu se întrevăd surprize neplăcute din partea astrelor. Dar cum Saturn continuă să locuiască în casa subconștientului din horoscopul vostru general, aveţi nevoie de o voință de fier pentru a vă sustrage tiparelor de gândire și afective care nu vă permit să progresaţi. Rupeţi-vă de acest cerc vicios și veţi vedea că totul va merge conform planului după aceea.


Horoscop 8-14 februarie 2016, Vărsător:

Întrucât Luna Nouă din 8 februarie se formează în zodia nașterii voastre, este de așteptat ca săptămâna aceasta să vă surprindă cu un elan și o determinare suficient de puternice pentru a muta munții din loc. Dozaţi-vă înțelept energia întrucât vă așteaptă câteva săptămâni destul de pline. Este în folosul vostru să vă conservaţi bateriile pentru a nu fi nevoiţi să staţi pe margine când este nevoie să acţionaţi.


Horoscop 8-14 februarie 2016, Peşti:

Luna Nouă din data de 8 februarie se perfectează tocmai în casa subconștientului din horoscopul vostru general, anunţându-vă că a venit momentul să îmbrăţişaţi toate acele aspecte ale personalității voastre cu care până acum vă era rușine. Ţineţi cont că normalitatea nu este decât o ștachetă ridicată de cei mulți și că nu aveţi niciun motiv să vă credeţi pe dinafară. Vă veţi simți altfel dacă conştientizaţi acest lucru.


Horoscop februarie 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS