Horoscop Urania zilnic: joi, 4 februarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 4 februarie 2016


Horoscop 4 februarie 2016, Berbec:

Joi sunteţi determinaţi să reuşiţi pe toate planurile; aveţi multă încredere în voi şi interacţionaţi cu oamenii potriviţi. De aceea aproape tot ce vă propuneţi reuşiţi să rezolvaţi. Pe plan sentimental, în cazul în care sunteţi singuri, astrele vă ajută să întâlniţi o persoană interesantă de care vă veţi îndrăgosti imediat.


Horoscop 4 februarie 2016, Taur:

Conjunctura astrală vă ajută să obţineţi ceea ce vă doriţi astăzi; interacţionaţi cu oamenii potriviţi la momentul potrivit astfel încât vă este foarte uşor să ajungeţi acolo unde vreţi. Trebuie, însă, să munciţi foarte mult şi chiar să fiţi dispuşi să faceţi compromisuri majore astfel încât visurile voastre să devină realitate.


Horoscop 4 februarie 2016, Gemeni:

Joi pare să fie o zi destul de aglomerată pentru voi; întâlniţi foarte mulţi oameni noi, prin urmare emoţiile voastre vor fi destul de instabile. În cazul în care aveţi de luat o decizie importantă, încercaţi să vă lăsaţi conduşi de intuiţie şi nu de cei din jurul vostru deoarece puteţi face greşeli majore.


Horoscop 4 februarie 2016, Rac:

Ziua de 04/02/2016 pare să fie una mai dificilă pentru voi şi asta din cauza unor probleme mai complicate cu care vă confruntaţi pe plan personal. Deşi primiţi ajutorul celor dragi, vă este destul de greu să luaţi deciziile corespunzătoare; aveţi stări de agitaţie, care nu vă permit să vă concentraţi la locul de muncă.


Horoscop 4 februarie 2016, Leu:

A 4-a zi a săptămânii începe cu o oportunitate minunată pe plan profesional; deşi aveţi foarte multe pe cap, decideţi să profitaţi de această şansă şi să vă încercaţi norocul. Urmează o perioadă mai aglomerată pentru voi, însă dacă vă propuneţi şi nu vă daţi bătuţi chiar ajungeţi să reuşiţi să rezolvaţi totul; beneficiile sunt pe măsura muncii depuse.


Horoscop 4 februarie 2016, Fecioară:

Astăzi aveţi foarte multă energie, însă sunteţi cu capul în zece locuri şi vă este destul de dificil să vă concentraţi asupra sarcinilor primite. Astrele vă recomandă să profitaţi de această conjunctură favorabilă şi să faceţi un efort deoarece veţi fi răsplătiţi pe măsura muncii depuse. Spre seară puteţi face o greşeală fundamentală în relaţia cu partenerul de viaţă.


Horoscop 4 februarie 2016, Balanţă:

În sfârşit lucrurile par să se aşeze aşa cum vă doriţi; şi asta se întâmplă pe toate planurile. Ziua de astăzi este una liniştită, de relaxare. În viaţa sentimentală, relaţia cu persoana iubită este pe drumul cel bun şi nu aveţi niciun motiv pentru a vă face griji. Seara poate aduce o veste frumoasă din partea unui om foarte drag.


Horoscop 4 februarie 2016, Scorpion:

Sunteţi uşor nemulţumiţi de modul în care decurg lucrurile la locul de muncă însă vă este foarte dificil să ajungeţi la un consens cu colegii de birou; oricât de mult aţi încerca să rezolvaţi conflictele profesionale, va exista mereu o persoană geloasă pe succesul vostru, care va încerca să vă pună beţe în roate.


Horoscop 4 februarie 2016, Săgetător:

Prima parte a zilei de joi pare să fie dedicată vieţii profesionale; aveţi un parteneriat important de care trebuie să vă ocupaţi. Spre seară vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu o persoană dragă; din cauza unei opinii exprimate incorect, poate apărea un conflict destul de dureros pe care nu îl puteţi rezolva prea curând.


Horoscop 4 februarie 2016, Capricorn:

Ziua de azi vine cu surprize neaşteptate în viaţa financiară; eforturile depuse în ultima perioadă sunt, în sfârşit, răsplătite de şefi. Primiţi un bonus substanţial, pe măsura rezultatelor voastre; spre seară sărbătoriţi cu partenerul de cuplu.


Horoscop 4 februarie 2016, Vărsător:

În această dimineaţă vă confruntaţi cu multe gânduri dificile şi vă este greu să vă concentraţi asupra problemelor pe care le aveţi de rezolvat. Nu vă puteţi stăpâni cum trebuie emoţiile şi puteţi lua decizii nepotrivite; indicat este să evitaţi întâlnirile importante, în special în prima parte a zilei.


Horoscop 4 februarie 2016, Peşti:

Agitaţia vă poate afecta activitatea profesională în cursul zilei de astăzi; trebuie să faceţi eforturi suplimentare pentru a vă ocupa de sarcinile pe care le primiţi. După orele prânzului, primiţi o veste neaşteptată care vă ajută să vă calmaţi; seara este total diferită de începutul zilei.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS