Horoscop Urania lunar: februarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania februarie 2016


Horoscop februarie 2016, Berbec:

Horoscop Urania Berbec februarie 2016
În intervalul de zile 4-7 februarie, un superior sau coleg de serviciu situat pe o treaptă mai înaltă a ierarhiei profesionale v-ar putea face zile grele. Vestea bună este că între zilele de 5 şi 7 februarie aţi putea da dovadă de un randament crescut la locul de muncă, efectele pozitive ale acestei productivități apărând cândva din data de 9 până în data de 11. Focusaţi-vă deci în primele 10 zile ale lunii februarie pe profesie.

Începând cu data de 14, abilitățile voastre de comunicare cresc, fapt care denotă ușurința cu care v-aţi putea face prieteni, precum și aceea cu care aţi putea găsi sponsori pentru ideile voastre de afaceri. Nu este exclus ca aceste noi persoane să vă invite să vă alăturaţi unui proiect de grup. După data de 17 februarie, aţi putea începe să nutriţi sentimente puternice pentru un/o prieten/ă.

Din data de 27 până în data de 29, nivelul vostru de energie ar putea fi ceva mai scăzut decât de obicei, moment numai bun să vă întoarceţi privirea către interior. Ultimele zile ale lui februarie sunt prielnice deci meditației și introspecției. Aţi putea simți că nu aveţi de ales decât să vă lăsaţi purtaţi de un curent pe care nu îl puteți controla, dar adevărul este că a venit vremea să lăsaţi lucrurile să curgă în felul lor.


Horoscop februarie 2016, Taur:

Horoscop Urania Taur februarie 2016
Zilele de 4, 5, 6 şi 7 februarie ar putea plana greu asupra persoanelor născute în acest semn care sunt implicate într-o relație la distanță sau care s-au îndepărtat, dintr-un motiv sau altul, de persoana dragă, dar dacă realizați cândva din data de 5 până în data de 7 a lunii că mai răruț este mai drăguț, discuțiile voastre ar prinde mai mult sens, mai ales în perioada 9-11, ajutându-vă să găsiți soluția problemelor voastre.

După data de 14, comunicaţi parcă mai bine cu superiorii sau alte persoane influente; părerile voastre vor fi ascultate. Din 17 februarie încolo, vă poate cădea cu tronc un şef sau o persoană situată pe o treaptă mai ridicată a ierarhiei sociale. Gândiţi-vă de două ori înainte să faceţi primul pas.

Între data de 27 și data de 29, puteți cunoaște figuri noi care au potențialul de-a ajunge cu repeziciune la statutul de amici, dar este posibil ca, cel puțin în cazul unora, să vă înşelaţi amarnic. Se prea poate, de asemenea, să vă faceţi planuri cu bătaie lungă nefezabile, deci rămâneţi cu picioarele pe pământ.


Horoscop februarie 2016, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni februarie 2016
În zilele de 4, 5, 6 şi 7 februarie pot ieși la iveală informații care să vă afecteze suficient de puternic încrederea în partenerul de cuplu sau afaceri încât să vă gândiţi dacă va mai face parte din peisaj în viitorul apropiat. Motivul l-ar putea constitui banii sau lipsa de loialitate. Dacă discutați cu cărţile pe față din data de 5 până în data de 7, puteți reveni la sentimente mai bune cândva în intervalul 9-11 februarie.

Începând cu data de 14 februarie, sunt favorizate reluarea, dar și începerea unor cursuri de perfecționare continuă/reconversie profesională. La fel de bine le va merge și persoanelor care participă la schimburi de experiență ori pleacă în delegații în străinătate. Din 17 încolo, se prea poate să începeţi o relație la distanță ori cu cineva de altă naționalitate și/sau religie.

S-ar putea ca între data de 27 și data de 29 să așteptați degeaba o promovare promisă pentru care cel mai probabil aţi muncit pe brânci. Sau poate o primiţi, dar nu se schimbă mare lucru în ceea ce privește autoritatea sau situația financiară cu care vine la pachet o funcție superioară. Dacă vă îngrijorează avansarea în carieră în ultimele 10 zile ale lunii februarie, fiţi cât se poate de realişti.


Horoscop februarie 2016, Rac:

Horoscop Urania Rac februarie 2016
În zilele de 4, 5, 6 şi 7 februarie, cariera sau statutul social, al vostru sau a partenerului de viață sau afaceri, poate interveni între voi, dar dacă discutați serios pe acest subiect din data de 5 până în data de 7 a lunii, intervalul 9-11 februarie vă va găsi sigur mai sudați ca niciodată. Este în puterea voastră să treceți peste acest hop din relația voastră.

Din 14 februarie încolo, s-ar preta să-i comunicaţi asociatului sau partenerului de cuplu cum înţelegeţi voi să se cheltuiască finanțele deținute în comun și care ar fi limitele libertății personale, astfel încât să ajungeți la un numitor comun. Lucrați intens la acest capitol până în data de 17 februarie, iar după această dată, relația voastră, chiar și sectorul personal va avea de câștigat.

Din data de 27 până în data de 29 februarie, fie aveţi parte de zile frumoase în compania partenerului de cuplu, fie ignoraţi mai mult sau mai puțin deliberat că mai există încă probleme care sapă la fundația relației voastre. Tot în acest interval, în spatele zâmbetului unui coleg de serviciu aparent binevoitor s-ar putea ascunde intenții rele în ceea ce vă privește. Fiţi precauţi cu colegii de muncă!


Horoscop februarie 2016, Leu:

Horoscop Urania Leu februarie 2016
Dacă primiţi în zilele de 4, 5, 6 sau 7 februarie o sarcină de lucru care vă testează experiența de muncă, punându-vă în dificultate, evitaţi să cereţi sfatul unui coleg de serviciu întrucât s-ar putea să vă inducă în eroare, fie intenţionat, fie neintenţionat. Puneţi-vă mintea la contribuție între zilele de 5 și 7 februarie și îi veţi face față cu succes. Cândva în intervalul 9-11 vă puteți alege cu o primă, un bonus sau mărire salarială.

După data de 14 februarie, comunicaţi parcă mai bine cu partenerul de cuplu ori afaceri, precum și cu clienții și/sau colaboratorii, semn cum că ultimele două decade ale lunii sunt prielnice negocierilor. Începând cu data de 17, atmosfera din cuplu se poate îndulci în cazul persoanelor implicate într-o relație, iar cele singure își pot întâlni jumătatea.

Între zilele de 27 și 29, fie vă pare că evitați mai ușor capcanele vieții profesionale sau sentimentale în doi, fie ignoraţi mai mult sau mai puțin voit faptul că parteneriatul de viață ori afaceri șchiopătează. În orice caz, nu ar fi rău să vă trageţi valul de pe ochi înainte de a o face soarta pentru voi. Priviţi lucrurile dintr-o perspectivă obiectivă și încercaţi să vedeţi ce-ar fi de făcut.


Horoscop februarie 2016, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară februarie 2016
Între zilele de 4 și 7, puteți pierde controlul dragostei cu năbădăi care există între voi și partener, făcând accese de gelozie și posesivitate. Se prea poate, de asemenea, să fiţi extrem de protectori cu copiii în același interval, fapt care vă afectează relația. Căutaţi să vă înţelegeţi această pornire cândva din data de 5 până în data de 7 și nu veţi ajunge ca între zilele de 9 și 11 să vă faceţi procese de conștiință pe seama acestui lucru.

După data de 14 februarie, experimentaţi parcă mai puține obstacole pe partea de comunicare cu colegii de serviciu decât de obicei, reușind în același timp să înţelegeţi mai ușor ce aveţi de făcut la locul de muncă și cum v-aţi putea duce la bun sfârşit sarcinile. Din 17 încolo, vi se pot aprinde călcâiele după un/o coleg/ă de muncă, dar gândiţi-vă dacă ar fi bine sau nu să începeți ceva.

Vă recomand ca din data de 27 până la sfârşitul lunii să nu purtaţi negocieri cu potențiali noi clienți sau colaboratori întrucât s-ar putea să nu rămâneţi cu nimic sau să ieşiţi în pierdere. În cuplu, fie aveţi parte de momente frumoase alături de partener, fie se întâmplă totul doar în mintea voastră pentru că ignoraţi problemele. Persoanele singure și-ar putea face iluzii în privința cuiva.


Horoscop februarie 2016, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă februarie 2016
Din data de 4 până în data de 7, unele probleme care țin de bucătăria internă a cuplului sau chiar părinții voştri s-ar putea amesteca între voi și partener. Dacă nu le ignorați între data de 5 și data de 7, nu numai că treceți peste aceste piedici, dar puteți reuși să vă consolidați relația, fapt care devine vizibil în intervalul de zile 9-11 februarie. Trebuie să vă rezolvați problemele fără a vă spăla rufele murdare în public.

După data de 14 februarie, parcă discutați mai bine cu persoana dragă și/sau copiii, iar persoanele care sunt singure ar putea avea mai mult chef, precum și ocazii de flirt. Începând cu data de 17, atmosfera din cuplu devine mai caldă, reușind chiar să vă apropiaţi mai mult de copii. Persoanele care îşi caută încă jumătatea ar putea cunoaște pe cineva cu totul special.

Acordaţi mai multă atenție treburilor voastre profesionale între data de 27 și data de 29 întrucât sunteţi pasibili de erori. Confuziile s-ar putea strecura și între voi și colegii de serviciu. Se prea poate, de asemenea, să vă dea târcoale stări de disconfort a căror cauză vă scapă. Dacă sunt persistente, poate ar fi cazul să consultați un medic. Nu vă neglijaţi sănătatea!


Horoscop februarie 2016, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion februarie 2016
Dacă participaţi la interviuri de angajare, purtați negocieri sau aveţi întâlniri de afaceri importante între zilele de 4 și 7 februarie, pregătiţi-vă serios. Gândiţi-vă bine care-ar fi finalitatea lor în intervalul de zile 5-7 februarie întrucât se prea poate să vedeţi deja efectele lor din data de 9 până în data de 11. Aşadar, faceţi-vă bine temele deoarece deznodământul lor își va pune amprenta pe cariera voastră.

După data de 14, discuțiile purtate cu familia se derulează parcă fără riscul de a degenera în conflicte și se prea poate să vă vină idei de reamenajare a locuinţei. Dacă îi implicaţi și pe cei apropiaţi într-un asemenea proiect începând cu data de 17, s-ar putea să vă apropie mai mult decât aţi fi crezut. Cert este că vă priește faptul că atmosfera din familie este armonioasă și confortabilă.

Între zilele de 27 și 29, v-aţi putea bucura de momente speciale în compania partenerului de cuplu și/sau a copiilor. Sau asta simţiţi voi în timp ce ei se străduiesc să vă ascundă faptul că îi nemulțumește ceva la voi de ceva timp încoace. Dacă simţiţi că nu sunt în apele lor, interesaţi-vă ce-i întristează. Persoanele fără partener și-ar putea face speranțe deșarte în privința cuiva.


Horoscop februarie 2016, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător februarie 2016
Pretențiile costisitoare ale partenerului și/sau copiilor ori pasiunile voastre extravagante riscă să vă dea gaură în buget între zilele de 4 și 7 februarie. Deși mai reduceţi din cheltuieli, vă puteți da seama cândva din data de 5 până în data de 7 că ar fi momentul să cereţi o promovare, să căutaţi un alt job sau să vă angajaţi într-un al doilea loc de muncă. Într-un fel sau altul, situația se rezolvă între zilele de 9 și 11.

Abilitățile voastre de comunicare și socializare se amplifică din astral din 14 februarie încolo, fiindu-vă parcă mai ușor să abordaţi orice subiect cu persoanele apropiate, dar mai ales cu familia și vecinii. Acest lucru vă sporește popularitatea începând cu data de 17, ajungând astfel să fiţi la mare căutare pe plan social. Ţineţi-vă deci mereu telefonul și laptop-ul pe aproape.

Atmosfera de acasă, dar și relația cu rudele apropiate ar putea părea armonioase din data de 27 până în data de 29, dar s-ar putea să nu fie așa decât în imaginația voastră. Ascultaţi-le mai atent vorbele și urmăriţi-le obiectiv gesturile întrucât v-ar putea ajuta să vă daţi seama dacă sunt supărați dintr-un motiv sau altul. O imagine idealizată despre familia de origine poate face mai mult rău decât bine.


Horoscop februarie 2016, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn februarie 2016
Atitudinea rece sau așteptările prea mari pe care le-aţi putea avea în raport cu rudele apropiate din data de 4 până în data de 7 riscă să îşi pună amprenta asupra relației voastre, dar dacă încercaţi să vă daţi seama în intervalul de zile 5-7 februarie de unde vine această tendință, nu numai că s-ar putea să vă înmuiaţi față de ei, cel puțin între zilele de 9 și 11 februarie, ci aţi putea să descoperiţi mai multe despre propriile persoane. Fiţi sinceri cu voi înşivă.

După data de 14 februarie, v-ar putea veni idei despre cum v-aţi putea suplimenta veniturile, dar și despre cum v-aţi putea valorifica economiile și posesiunile. Se poate spune deci că a doua și a treia decadă a lunii, dar mai ales după data de 17, sunt favorabile suplimentării câștigurilor. Bine ar fi să vă concentraţi pe acest aspect în cazul în care nu există alte chestiuni presante care necesită atenția voastră.

Deși nu se poate spune că abilitățile voastre de comunicare și socializare excelează din data de 27 până la sfârşitul acestei luni, tot exercitați o mare putere de atracție în rândul persoanelor apropiate. Chiar și așa, relațiile pe care le aveţi cu familia și/sau vecinii ar putea trece printr-o perioadă ciudată zilele acestea. Cereţi-le lămuriri pentru a înțelege cu ce anume vă confruntați.


Horoscop februarie 2016, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător februarie 2016
Unele frustrări, nemulțumiri, griji sau evenimente neplăcute din trecut vă pot împinge să vorbiţi și să vă purtați într-un fel care nu vă face cinste între zilele de 4 și 7 februarie. Dar dacă acordaţi timp meditației și introspecției din data de 5 până în data de 7, rezultatele pozitive se vor vedea chiar în intervalul de zile 9-11 februarie. Este important așadar să vă puneţi ordine în gânduri și să învăţaţi să vă controlaţi impulsurile.

După data de 14 februarie, s-ar putea să fiţi mai comunicativi decât de obicei, reușind, cu puțin efort, să vorbiţi pe limba oricui, fapt care vă face mai populari decât în mod normal. Începând cu data de 17, șarmul și carisma voastră caracteristice sunt potențate de astre, semn cum că aţi putea exercita o mare putere de atracție în a doua și a treia decadă a lunii februarie. Revitalizaţi-vă viața socială.

Într-una din zilele de 27, 28 și 29 este imperios necesar să vă ţineţi o evidență cât se poate de clară a bugetului vostru întrucât aţi putea pierde bani fără să vă daţi seama, constatând abia atunci când este prea târziu. De asemenea, bine ar fi să vă gândiţi de două ori înainte de a vă învesti economiile sau a vă pune posesiunile la bătaie pentru o idee de afacere fără nicio garanție.


Horoscop februarie 2016, Peşti:

Horoscop Urania Peşti februarie 2016
Feriţi-vă să derulaţi afaceri cu prietenii sau să le acordaţi împrumuturi între zilele de 4 și 7 februarie întrucât puteți să nu vă mai vedeţi în grabă banii înapoi, rupând astfel prietenia care vă leagă. Explicaţi-le că nici voi nu staţi tocmai bine pe acest plan cândva din data de 5 până în data de 7 și vor înțelege. Dacă manageriați corect situația, veţi remarca schimbări în bine în relația voastră în intervalul de zile 9-11 februarie.

După data de 14 februarie, s-ar putea înmulți vizibil pasele introspective în care vă surprindeţi uneori, dar nu vă lăsaţi mintea să fie acaparată de gânduri pesimiste, frustrări, nemulțumiri, griji sau de amintirea unor evenimente neplăcute. Cândva după data de 17 a lunii ar putea reapărea în viața voastră un fost partener care nu v-a rămas indiferent sau cineva pentru care nutriţi încă sentimente puternice.

Cel puțin între data de 27 și data de 29, le va fi greu, mai ales persoanelor care nu vă cunosc foarte bine, să îşi dea seama ce hram purtați deoarece s-ar putea să fiţi percepuţi drept nişte persoane misterioase, poate chiar intangibile. Reţineţi că unora le-ar putea plăcea această alură enigmatică, dar alții ar putea fi intimidați de ea. Uneori ar fi bine să nu lăsaţi loc de interpretări.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS