Horoscop Urania zilnic: miercuri, 3 februarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 3 februarie 2016


Horoscop 3 februarie 2016, Berbec:

Şefii vă conving să vă amânaţi toate planurile de astăzi şi poate chiar şi de mâine deoarece este nevoie de voi pentru a negocia un proiect foarte important. Este posibil să fiţi nevoiţi să plecaţi într-o călătorie de afaceri care vă poate aduce doar reuşite. Aveţi încredere în voi, mai ales în discuţiile pe care le aveţi cu viitorii colaboratori.


Horoscop 3 februarie 2016, Taur:

Astăzi trebuie să fiţi de două ori mai precauţi ca până acum, indiferent de dificultatea situaţiilor cu care vă confruntaţi. Vigilenţa sporită vă va ajuta să evitaţi problemele profesionale şi să luaţi deciziile bune la momentul potrivit. Seara puteţi ajunge la o înţelegere cu o persoană importantă pentru o colaborare de lungă durată.


Horoscop 3 februarie 2016, Gemeni:

O abordare mai practică a afacerilor voastre este inevitabilă astăzi; problemele cu care vă confruntaţi pot fi rezolvate doar dacă învăţaţi să luaţi lucrurile în serios. Prima parte a zilei de miercuri este bună pentru a face planuri, în timp ce în a doua parte puteţi semna documente financiare sau contracte de lungă durată.


Horoscop 3 februarie 2016, Rac:

Prima jumătate a zilei de miercuri va fi destul de liberă pentru a aborda sarcinile personale; lucrurile pot deveni un pic mai grele şi mai intense după orele prânzului. Schimbările interne, problemele de familie sau afacerile profesionale pot veni la pachet cu mici confruntări cu partenerul de viaţă.


Horoscop 3 februarie 2016, Leu:

Ziua de 3/02/2016 aduce posibilităţi serioase de rezolvare a problemelor profesionale; vă descurcaţi de minune în discuţiile pe care le aveţi cu partenerii de afaceri şi cu superiorii şi reuşiţi să îi atrageţi pe aceştia de partea voastră. În relaţia cu colegii de echipă, trebuie să daţi dovadă de puţin egoism pentru ca aceştia să vă accepte planurile proiectelor.


Horoscop 3 februarie 2016, Fecioară:

Astăzi întâlniţi o persoană importantă, care va juca un rol important în viaţa voastră profesională; acest om vă va ajuta să ajungeţi acolo unde vă doriţi, deschizându-vă numeroase ferestre cu oportunităţi incredibile. Spre seară, aveţi şansa vă stabilizaţi bugetul personal dacă acceptaţi să faceţi un compromis serios.


Horoscop 3 februarie 2016, Balanţă:

Astăzi simţiţi că sunteţi neînţeleşi de oamenii din jurul vostru; atât în relaţia cu partenerul de cuplu, cât şi în viaţa profesională pot exista probleme destul de serioase în comunicare. Este important să evitaţi discuţiile importante, care pot duce la certuri şi conflicte dureroase; răbdarea vă ajută să treceţi peste orice dificultate.


Horoscop 3 februarie 2016, Scorpion:

Relaţia cu partenerul de viaţă decurge armonios astăzi; vă înţelegeţi foarte bine şi chiar ajungeţi să fiţi amândoi pe aceeaşi lungime de undă. În schimb, în situaţiile de comunicare profesională lucrurile stau complet diferit; este nevoie de multă răbdare pentru a scăpa cu bine de această zi stresantă.


Horoscop 3 februarie 2016, Săgetător:

Ziua de 3 februarie va fi una foarte complicată pentru voi; este posibil să faceţi câteva schimbări în relaţia cu o persoană foarte importantă din viaţa personală. Pe moment această decizie este una dureroasă, cu timpul vă va dovedi că aţi procedat greşit. Trebuie să învăţaţi ca uneori să fiţi egoişti şi să vă puneţi şi voi pe primul loc; fericirea v-o faceţi cu mâna voastră.


Horoscop 3 februarie 2016, Capricorn:

Ziua de astăzi poate aduce schimbări frumoase pe plan profesional, însă compromisurile pe care trebuie să le faceţi sunt destul de mari. De aceea astrele vă recomandă să vă păstraţi optimismul şi să nu vă pierdeţi în detalii. Axaţi-vă pe lucrurile care contează cu adevărat; de asemenea, puteţi cere sfaturi de la oamenii în care aveţi încredere.


Horoscop 3 februarie 2016, Vărsător:

Astăzi este momentul să faceţi schimbările pe care le aşteptaţi de foarte mult timp; aveţi încredere în oamenii cu care interacţionaţi şi vă lăsaţi ghidaţi de aceştia. Aveţi noroc cu membrii familiei, care sunt lângă voi şi vă susţin necondiţionat în această nouă etapă a vieţii voastre.


Horoscop 3 februarie 2016, Peşti:

Astăzi aveţi şanse mari să primiţi un bonus substanţial sau chiar o mărire de salariu; superiorii sunt foarte încântaţi de evoluţia voastră profesională şi deja se gândesc dacă să vă ofere o promovare sau să vă mărească salariul. Seara se anunţă a fi una liniştită, petrecută în compania unei persoane dragi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS