Horoscop Urania săptămânal: 7-13 martie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 7-13 martie 2016


Horoscop 7-13 martie 2016, Berbec:

Luna Nouă din data de 9 martie se formează tocmai în casa subconștientului din horoscopul vostru general, indiciu că dacă vă dedicaţi meditației și introspecției săptămâna aceasta, s-ar putea deschide o poartă până acum încuiată către universul vostru interior. Este posibil astfel să aveţi parte de tot felul de vise și déjà-vu-uri care la început v-ar putea părea stranii, dar care capătă sens ușor-ușor.


Horoscop 7-13 martie 2016, Taur:

După ce perfectează aspectul de Lună Nouă, aceasta trece în semnul Berbecului căruia îi corespunde casa subconștientului din horoscopul vostru general, fapt ce denotă că deși nu vă enervaţi foarte repede, s-ar putea ca în ziua/lele de 9 și/sau 10 să vă supere aproape orice. Realizaţi că nu este decât atmosfera astrală de vină și nu aveţi motive suficient de întemeiate să fiţi impulsivi.


Horoscop 7-13 martie 2016, Gemeni:

În zilele de 11 şi 12 martie, Luna se perindă prin zodia Taurului căruia îi corespunde casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că aţi putea ajunge cândva în cursul acestor zile să vă puneţi unele întrebări existențiale retorice. Poate nu ar trebui să lăsaţi unele lucruri să vă tulbure prea mult, mai ales dacă în sinea voastră ştiţi că nu aveţi cum să le daţi de cap. Luaţi-le ca atare și mergeţi mai departe.


Horoscop 7-13 martie 2016, Rac:

Luna Nouă din data de 9 martie se desăvârșește în casa filozofiei voastre de viață, semn cum că fie aduceţi unele ajustări necesare sistemului vostru de valori, principii și credințe, fie renunțați la vechile concepții în favoarea altora noi care se conformează experiențelor de viață trăite până acum. Oricare ar fi situația, de săptămâna aceasta încolo veţi începe să priviţi viața dintr-un alt unghi.


Horoscop 7-13 martie 2016, Leu:

Luna Nouă din ziua de 9 martie se perfectează în casa intimității din horoscopul vostru general, sugerându-vă că eventualele probleme de cuplu sau atașamente toxice ar putea fi responsabile pentru faptul că nu sunteţi în totalitate fericiţi cu voi înşivă. Acceptaţi-vă așa cum sunteţi, rupeţi-vă de trecut și de persoanele care vă provoacă durere și nu vă fie teamă de necunoscut.


Horoscop 7-13 martie 2016, Fecioară:

Mișcările astrelor din această săptămână și interacțiunile lor unele cu celelalte nu semnalează faptul că aţi putea avea parte de surprize neplăcute din punct de vedere medical. Cu toate acestea, reţineţi că Jupiter este retrograd în semnul nașterii voastre și nici nu îi prea face bine amplasamentul în această zodie. Este nevoie deci de un efort conștient din partea voastră să vă simţiţi cu adevărat în apele voastre.


Horoscop 7-13 martie 2016, Balanţă:

Luna Nouă din 9 martie se perfectează în casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că se prea poate să nu vă aflaţi tocmai în apele voastre săptămâna aceasta. Dar cum acest eveniment astral indică un nou început, ar fi bine să aduceţi unele modificări stilului vostru de viață și alimentație. Ascultaţi semnalele trimise de propriul organism și veţi fi pe drumul cel bun.


Horoscop 7-13 martie 2016, Scorpion:

După ce desăvârșește Luna Nouă, acest astru ajunge în casa sănătății voastre fizice, popas care se întinde din data de 9 până în data de 10. Dacă nu vă simțiți prea bine zilele acestea, duceţi-vă la un consult și evitaţi să vă puneţi singuri un diagnostic sau să îi lăsaţi pe alții să îşi dea cu părerea cu privire la simptomele pe care le aveţi. Nu vă trataţi singuri ori la sfatul celor din jur!


Horoscop 7-13 martie 2016, Săgetător:

Luna Nouă din data de 9 martie se perfectează în casa familiei, universul vostru interior, indicându-vă că trebuie să vă întoarceţi la origini pentru a putea evolua mai departe. Cheia dezvoltării voastre personale ar putea consta în rezolvarea unor conflicte mai mult sau mai puțin pe față pe care le aveţi cu rudele apropiate. Îngropaţi securea războiului și faceţi loc unui nou început în raport cu înaintașii voştri.


Horoscop 7-13 martie 2016, Capricorn:

Luna Nouă din 9 martie se formează în casa comunicării din horoscopul vostru general, semn cum că feedback-ul celor apropiaţi vouă s-ar putea dovedi de un real ajutor, cel puțin săptămâna aceasta, când vine vorba de a vă da seama încotro să o luaţi pentru a vă apropia și mai mult de adevăratul vostru potențial. Întâmpinaţi criticile cu brațele deschise și totul va decurge de la sine.


Horoscop 7-13 martie 2016, Vărsător:

Spuneţi-mi ce anume preţuiţi ca să vă spun cine sunteţi. Acesta pare să fie mesajul Lunii Noi din data de 9 martie din casa valorilor. Nu uitaţi că acestea nu sunt numai de ordin material, ci și spiritual, iar dacă nu puneţi preț pe lucrurile care contează, mai ales săptămâna aceasta, aţi putea lua unele decizii aparent neînsemnate pe care puteți ajunge să le regretați cândva mai târziu. Gândiţi-vă ce merită de fapt!


Horoscop 7-13 martie 2016, Peşti:

Luna Nouă din 9 martie se formează tocmai în zodia nașterii voastre care este totodată și casa vitalității voastre. Așadar, fie vă simţiţi cu bateriile încărcate la maxim săptămâna aceasta, fie sunteţi complet lipsiţi de vlagă. Indiferent de care parte a baricadei vă aflaţi, dozaţi-vă atent resursele și nu vă suprasolicitaţi. Nu vă disipaţi forțele în mai multe direcții în același timp!


Horoscop martie 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS