Horoscop Urania zilnic: miercuri, 2 martie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 2 martie 2016


Horoscop 2 martie 2016, Berbec:

Miercuri trebuie să rămâneţi cu picioarele pe pământ dacă vreţi să ajungeţi acolo unde vă doriţi; în caz contrar, s-ar putea să începeţi să credeţi în perspective false, nerealiste şi să vă daţi seama că eforturile depuse în ultima perioadă au fost în zadar. Aveţi răbdare, lucrurile se aşază aşa cum vă doriţi.


Horoscop 2 martie 2016, Taur:

Şefii se aşteaptă ca miercuri să aveţi o abordare neconvenţională în proiectele de care vă ocupaţi sau în şedinţele la care participaţi. Trebuie să daţi tot ce aveţi mai bun din voi şi, în acelaşi timp, să rămâneţi optimişti cu privire la evoluţia pe care o aveţi în carieră. Seara, în schimb, este una extrem de frumoasă.


Horoscop 2 martie 2016, Gemeni:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi nevoiţi să faceţi mai multe drumuri prin oraş şi să staţi la cozi pentru a rezolva câteva dintre problemele financiare cu care se confruntă compania. Este recomandat să vă înzestraţi cu multă răbdare deoarece întâlniţi tot felul de oameni cu care trebuie să comunicaţi direct.


Horoscop 2 martie 2016, Rac:

Lucrurile par să se aranjeze în favoarea voastră şi sunteţi mai mult decât fericiţi pentru asta; în sfârşit sunteţi acolo unde v-aţi dorit şi este mult mai frumos decât vă aşteptaţi. Pe plan sentimental, vă înţelegeţi tot mai bine cu partenerul de cuplu; compromisurile nu sunt necesare în relaţia voastră.


Horoscop 2 martie 2016, Leu:

Ziua de 2 martie pare să fie una dificilă pentru nativii născuţi în zodia Leu; sunteţi cu gândul în altă parte şi nu reuşiţi să vă concentraţi aşa cum trebuie pe plan profesional. Vreţi să vedeţi rezultate notabile în activităţile voastre, însă nu depuneţi eforturi prea mari pentru asta; şefii vă pot atrage atenţia dacă nu faceţi ceva pentru a schimba acest lucru.


Horoscop 2 martie 2016, Fecioară:

Sunteţi uşor indispuşi în această dimineaţă şi asta doar din cauza unui mic conflict pe care l-aţi avut cu partenerul de viaţă. Nu este cazul să faceţi din ţânţar armăsar, lucrurile se vor rearanja în favoarea voastră în cel mai scurt timp posibil. Între timp, concentraţi-vă atenţia asupra vieţii profesionale.


Horoscop 2 martie 2016, Balanţă:

Schimbările pe care le-aţi făcut în ultima perioadă au fost pentru îmbunătăţirea vieţii financiare, însă rezultatele par să nu mai apară. Nu este cazul să vă demoralizaţi; trebuie să aveţi răbdare, în scurt timp veţi găsi o soluţie care să vă ajute să ieşiţi din acest impas. Pe plan sentimental, trebuie să purtaţi o discuţie cu partenerul de cuplu.


Horoscop 2 martie 2016, Scorpion:

Relaţia cu partenerul de cuplu pare să fie pe un drum plin de obstacole; trebuie să aveţi răbdare şi să încercaţi, pe cât posibil, să faceţi compromisuri. O rudă apropiată vă poate da un sfat foarte bun pentru a îndrepta lucrurile; spre seară, decideţi să purtaţi o discuţie mai serioasă cu persoana iubită.


Horoscop 2 martie 2016, Săgetător:

Luna martie vă găseşte optimişti şi foarte încrezători cu privire la schimbările care au loc în viaţa voastră; aveţi răbdare şi lăsaţi ca timpul să îşi joace cartea. Pe plan sentimental, acesta este un moment foarte bun pentru a vă face planuri de viitor cu partenerul de cuplu.


Horoscop 2 martie 2016, Capricorn:

Astăzi sunteţi destul de deprimaţi deoarece planurile voastre dau greş; chiar şi aşa, nu vă pierdeţi speranţa şi continuaţi să mergeţi pe drumul vostru. Sfatul unui coleg de muncă sau chiar şef vă ajută să vă echilibraţi bugetul şi să luaţi cele mai bune decizii într-un timp destul de scurt.


Horoscop 2 martie 2016, Vărsător:

Consideraţi că nu mai aveţi timp de nimic din cauza tuturor sarcinilor dificile pe care le primiţi la serviciu; trebuie, însă, să învăţaţi să vă gestionaţi mai bine timpul astfel încât să nu vă mai neglijaţi viaţa personală şi partenerul de cuplu. Seara aduce o veste frumoasă din partea unui om drag.


Horoscop 2 martie 2016, Peşti:

Sunteţi foarte aglomeraţi cu proiectele, însă nu vă plângeţi deoarece faceţi ce vă place şi rezultatele nu întârzie să apară. Astăzi trebuie să vă concentraţi în şedinţele pe care le aveţi deoarece puteţi aduce schimbări importante companiei la care lucraţi; eforturile voastre vor fi răsplătite financiar.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS