Horoscop Urania lunar: martie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania martie 2016


Horoscop martie 2016, Berbec:

Horoscop Urania Berbec martie 2016
După data de 5 a lunii, v-aţi putea regăsi de multe ori într-o pasă reflexivă, căutând să vă (re)conectaţi la sinele profund ori rememorând episoade anterioare. Se prea poate ca, după data de 6, să vă vină să plecaţi unde vedeţi cu ochii ori să vă avântaţi într-un curs fără prea multe planuri. Este indicat să rămâneţi ancoraţi în realitate căci altfel riscaţi multe.

Din 12 încolo, poate apărea în viața voastră un fost partener sau se arată șansa de a începe o relație departe de ochii lumii. Zilele de 15 și 16 se întrevăd a fi stresante și confuze pe alocuri atât pe planul muncii, cât și în cel al sănătății. În intervalul 20-22 martie, fluturașii din stomac vă pot face să nu mai vedeţi lucrurile așa cum sunt de fapt. Pentru a vă feri de dezamăgiri, fiţi tari!

După data de 22 a lunii, vă revine parcă volubilitatea și pofta de conversație, semn cum că ieşiţi din starea oarecum meditativă. Începând cu data de 24, v-aţi putea îndoi că actualul vostru sistem de valori, principii și credințe este în totală conformitate cu voi. Zilele de 25 și 26 nu se prefigurează a fi prea extraordinare pe frontul muncii și nici la nivel de sănătate. Fiţi precauţi!


Horoscop martie 2016, Taur:

Horoscop Urania Taur martie 2016
Din 5 încolo, felul în care gândiţi și comunicaţi vă poate atrage amici noi și chiar sponsori pentru o idee de afacere. Se prea poate, de asemenea, să vă vină idei despre cum vă puteți rafina planurile de viitor. După data de 6 a lunii, atmosfera din parteneriatul de viață și/sau afaceri pare să se anime. Persoanele pe care le atrageţi sau ideile care vă vin în zilele de 11 și 12 pot să nu fie cele mai bune.

După data de 12 a lunii, vi se pot aprinde călcâiele după un/o amic/ă sau plănuiţi cum vă puteți transforma o pasiune în afacere. În zilele de 15 și 16, vă surâde poate mai mult să petreceţi timp cu amicii decât cu partenerul sau copiii, probabil pentru că așa vă rupeţi de dramele de acasă, dar aveţi grijă că se pot simți neglijați. Cândva între zilele de 20 și 22 puteți afla că acel/ea prieten/ă nu vă împărtășește sentimentele.

După 22 încolo, nu vă veţi putea odihni bine sau vă confruntaţi cu o nervozitate accentuată, poate pentru că vă rulează în minte tot felul de gânduri negre. După data de 24 a lunii, puteți simți că ceea ce aţi construit alături de partenerul de cuplu ori afaceri nu este atât de solid precum aţi crezut. În zilele de 25 și 26, puteți fi făcuţi din nou să vă simţiţi prost pentru că preferaţi anturajul în locul cuplului.


Horoscop martie 2016, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni martie 2016
Pentru a vă fi recunoscută valoarea ca profesionişti, începeţi să gândiţi și să vă exprimaţi corect după data de 5. Rezultatele vă pot surprinde. După data de 6 a lunii, lucrurile se mișcă într-un ritm mai alert între voi și partenerul vostru de viață și/sau afaceri. Căutaţi ca în zilele de 11 și 12 să nu începeţi să o faceţi pe şefii, arogându-vă unele drepturi pe care de fapt nu le aveţi.

După data de 12 a lunii, vă poate cădea cu tronc o persoană situată mai sus pe scara profesională. Evitaţi să petreceţi ore suplimentare la locul de muncă în zilele de 15 și 16. Poate că acasă lucrurile nu sunt tocmai roz, dar nu vă refugiaţi în muncă pentru că cei dragi pot suferi mult. Între zilele de 20 și 22 puteți afla că acea persoană de care v-aţi îndrăgostit nu simte la fel.

Felul în care procesaţi lucrurile și vorbiţi vă atrage amici și posibili finanţatori deopotrivă după data de 22. Se prea poate, de asemenea, să vă setaţi planuri de viitor noi sau să le reînnoiţi pe cele vechi. După data de 24 a lunii, puteți ajunge să puneţi la îndoială trăinicia parteneriatului vostru de cuplu ori afaceri. În zilele de 25 și 26, căutaţi să nu zăboviţi prea mult la serviciu din aceleași motive. Fiţi rezonabili!


Horoscop martie 2016, Rac:

Horoscop Urania Rac martie 2016
După data de 5 martie, vă puteți surprinde mai des într-o dispoziție meditativă și poate ceva mai preocupaţi de cele sfinte. Este posibil să apară oportunitatea de a urma un curs sau de a lega o prietenie cu cineva din străinătate, de altă naționalitate ori religie. Din data de 6 încolo, aşteptaţi-vă la agitație la locul de muncă. Vă recomand să vă odihniţi. Căutaţi să nu cădeţi pradă unor așa-ziși lideri spirituali în zilele de 11 sau 12.

Începând cu data de 12, se poate înfiripa o relație la distanță ori cu cineva de altă naționalitate ori religie. Faptul că sunteţi atenţi, poate prea atenţi, la ceea ce spuneţi poate produce complicații în zilele de 15 și 16. Dacă s-a legat ceva la începutul celei de-a doua decade a lunii, există riscul ca la un moment dat între zilele de 20 și 22 să se dovedească a fi fost un foc de paie. Vedeţi dacă merită să luptați.

După data de 22 a lunii, felul în care gândiţi și vă exprimaţi pare să comande mai multă autoritate și respect pentru experiența voastră de muncă. Din 24 încolo, pot reveni în peisaj vechi probleme de sănătate sau vă confruntați cu urmările unui stil de viață dezordonat. Dacă s-a închegat o relație între voi și cineva din altă ţară, de altă religie ori naționalitate, pot apărea probleme în zilele de 25 și 26.


Horoscop martie 2016, Leu:

Horoscop Urania Leu martie 2016
Din 5 încolo, este bine ca voi și partenerul de viață ori afaceri să puneți pe tapet subiecte sensibile care de regulă vă aduc la ceartă. După data de 6, se încinge atmosfera pe plan sentimental și este posibil ca persoanele născute în acest semn care sunt singure să cunoască pe cineva special. Situaţia financiară poate interveni între voi și persoana iubită ori asociat în zilele de 11 și 12.

După data de 12 a lunii, s-ar putea reaprinde flacăra pasiunii dintre voi și partener. În zilele de 15 și 16, lipsa de comunicare sau carențele la acest nivel dintre voi și partenerul de viață ori afaceri vă pot produce pagube financiare. Dacă nu întrețineți scânteia dintre voi, se prea poate ca la un moment dat între zilele de 20 și 22 să se stingă.

Din 22 încolo, se poate ivi şansa de a merge în vacanță peste hotare, de a începe un curs sau de a lega o relație cu cineva din altă ţară, de altă religie ori naționalitate. După data de 24 a lunii, puteți pune la îndoială durabilitatea relației voastre cu persoana dragă ori copiii. În zilele de 25 și 26, obiceiurile voastre de consum sau ale partenerului de viață sau afaceri pot produce găuri în portofel.


Horoscop martie 2016, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară martie 2016
După data de 5 a lunii, v-aţi putea înțelege ceva mai bine decât de obicei cu partenerul de cuplu ori afaceri. Din 6 încolo, pare să se anime atmosfera din familia de origine, indiciu că se anunță risc crescut de certuri. Deși nu mai aveţi atât de multe de împărțit cu persoana dragă ori cu asociatul/a, ţineţi cont totuși că problemele voastre nu au dispărut. Altfel, vă puteți lovi de ele în zilele 11 și 12 martie.

Din 12 încolo, vă vine parcă natural să fiţi mai afectuoşi și tandri cu partenerul. Persoanele care nu și-au găsit sufletul-pereche îl pot găsi după această dată. Întrucât nu păreţi să rezonaţi cu nimic din ce spune partenerul, zilele de 15 și 16 se anunță grele. Este drept că flacăra iubirii s-a reaprins, dar căutați s-o mențineți, mai ales între zilele de 20 și 22 martie.

După data de 22 a lunii, setaţi, de comun acord cu partenerul de cuplu ori afaceri, noi reguli cu privire la uzul finanțelor deținute la comun. Din 24 încolo, puteți simți că relația cu părinții nu este la fel de solidă pe cât vă imaginaţi. În zilele de 25 și 26, felul extrem de romantic în care se comportă partenerul poate face să vi se strepezească dinții, dar nu îl condamnaţi pentru acest lucru.


Horoscop martie 2016, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă martie 2016
După data de 5 a lunii, aţi putea comunica mai ușor cu colegii de serviciu și chiar să vă faceţi de cap, fără prea multe eforturi. Din 6 încolo, se anunță o perioadă destul de agitată, cu multe drumuri de colo-colo, telefoane și mail-uri claie peste grămadă. Atenție în zilele de 11 și 12 când riscaţi să răstălmăciţi vorbele și faptele colegilor de serviciu sau viceversa ori să comiteți erori.

Din 12 încolo, aţi putea simți fluturași în stomac ori de câte ori vedeţi un anume coleg/ă de muncă. Este posibil, de asemenea, să puneţi pe voi câteva kilograme în plus, deci aveţi grijă. În zilele de 15 și 16 se pot complica lucrurile la serviciu sau în privința sănătății. Din data de 20 până în data de 22, sentimentele pe care le purtați unui coleg/ă de muncă pot duce la un randament scăzut sau află și ceilalți tovarăși de serviciu.

Din 22 încolo, comunicaţi parcă mai eficient cu partenerul de cuplu și/sau afaceri. Începând cu 24 martie, puteți fi ceva mai rezervaţi în declarații și nu se recomandă să mergeţi la interviuri de angajare, să programaţi întâlniri de afaceri, ori să semnaţi contracte. În zilele de 25 și 26, se întrevede o perioadă problematică la locul de muncă sau în ceea ce privește sănătatea.


Horoscop martie 2016, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion martie 2016
Din 5 încolo, comunicaţi parcă mai ușor cu partenerul de viaţă și copiii și aveţi mai mult chef de idile. Din 6 încolo, aveţi mai mult spor când vine vorba de a vă suplimenta veniturile, dar aveţi grijă cât cheltuiţi. În zilele de 11 și 12, puteți avea impresia că vorbiţi totul deschis cu partenerul și copiii, dar de fapt să nu fie așa. Asiguraţi-i că vă pot spune orice fără menajamente ori să le fie teamă.

Din 12 încolo, se îndulcește atmosfera pe plan sentimental, iar persoanele singure își pot întâlni jumătatea. În zilele de 15 și 16, puteți fi tentaţi să vă concentraţi pe prezent, refugiindu-vă astfel din calea unor perspective nu prea plăcute de viitor. Dacă v-aţi angajat de curând într-o relație, cândva între zilele de 20 și 22 puteți afla că nu era ceea ce v-aţi imaginat.

După data de 22 martie, comunicaţi parcă mai ușor cu colegii de serviciu și vă fuge mintea mai repede într-ale muncii. Din 24 încolo, banii ar putea veni treptat, deci căutaţi să vă puneţi pe economisit. În zilele de 25 și 26, puteți fi tentaţi să staţi mai mult cu partenerul de viaţă și copiii, poate pentru că v-aţi îndepărtat oarecum de unii prieteni cu care obişnuiaţi să ieşiţi. Încercaţi să vedeţi dacă mai puteți salva ceva.


Horoscop martie 2016, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător martie 2016
După data de 5 martie, comunicaţi parcă mai eficient cu rudele, dar mai ales cu părinții. Din 6 încolo, s-ar putea să fiţi mai energici, dar căutaţi să vă ţineţi în frâu impulsivitatea. Dacă aţi început să vorbiţi pe limba alor voştri, nu vă amăgiţi că au dispărut anumite conflicte. În cazul în care vă faceţi astfel de scenarii nerealiste, zilele de 11 și 12 riscă să nu vă cadă tocmai bine.

Din 12 încolo, atmosfera de acasă se îndulcește puţin, cât să facă mai calde întâlnirile și discuțiile cu părinții. Dacă situația este complicată la serviciu ori în raport cu superiorii, evitaţi ca în zilele 15 și 16 să vă refugiaţi în sânul familiei. Înfruntaţi lucrurile și îndreptaţi-le cum puteți mai bine. Cândva între zilele de 20 și 22, puteți ajunge la concluzia că menținerea climatului liniștit de acasă necesită eforturi.

Din 22 încolo, începeţi parcă să vorbiţi pe limba partenerului de cuplu și a copiilor - și aveţi mai mult chef de idile. Începând cu data de 24 martie, vă puteți simți mai vlăguiţi sau vă poate lipsi pofta de viață care vă caracterizează. În zilele de 25 și 26 puteți tinde iar să vă refugiaţi în intimitate sau în compania familiei când lucrurile nu merg la serviciu. Din nou, se recomandă să daţi piept cu realitatea.


Horoscop martie 2016, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn martie 2016
După data de 5 martie, abilitățile voastre de socializare și comunicare par să se potențeze, ocazie numai bună să mergeţi la interviuri de angajare, să programaţi întâlniri de afaceri importante sau să purtați negocieri. Din 6 încolo, puteți fi ceva mai nervoşi din motive care vă scapă. În zilele 11 și 12, există riscul să răstălmăciţi vorbele și faptele celor apropiaţi ori viceversa.

După data de 12 a lunii, se îndulcește puţin atmosfera între voi și familia ori vecini. Diferențele de mentalitate și viziune își pot face totuși apariția în zilele de 15 și 16. Căutaţi să treceţi peste ele căci altfel intervalul de zile 20-22 martie nu se întrevede a fi tocmai plăcut. Învăţaţi să le respectați valorile, principiile și credințele chiar dacă nu coincid întotdeauna cu cele pe care le aveţi voi.

Din 22 încolo, comunicaţi parcă mai ușor cu rudele apropiate, dar în special cu părinții. După 24 încolo, ar fi indicat să nu lăsaţi preconcepțiile și prejudecățile să influențeze prea mult felul în care gândiţi. Zilele de 25 și 26 pot veni la pachet cu divergenţe pe seama filozofiei voastre de viață ori ale interlocutorilor. Nu ajungeţi nicăieri dacă le alimentaţi constant.


Horoscop martie 2016, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător martie 2016
Începând cu 5 a lunii, v-ar putea veni multe idei despre cum anume vă puteți rotunji veniturile ori valorifica economiile și posesiunile. Din 6 încolo, viața voastră socială se poate anima vizibil, integrându-vă într-un anturaj nou ori apărând noi fețe în cel frecventat deja. Dacă se ivește în zilele de 11 sau 12 o şansă de a face bani rapid și ușor, gândiţi-vă mai bine dacă să-i daţi curs.

Din 12 încolo, aţi putea începe să vedeţi rezultatele strategiilor de îmbunătățire a bugetului. Totuși, nu vă speriaţi dacă în zilele de 15 și 16 cheltuielile depășesc puţin câștigurile. Ţineţi-vă o evidență clară a finanțelor personale în intervalul de zile 20-22 pentru că aţi putea pierde bani fără a sesiza decât atunci când aveţi mai mare nevoie de ei. Ţineţi lucrurile sub control!

După data de 22 a lunii, abilitățile voastre de comunicare și socializare se pot îmbunătăți vizibil, semn cum că puteţi participa la interviuri de angajare, programat întâlniri de afaceri ori negociat contracte. În zilele de 25 și 26, v-aţi putea confrunta din nou cu mici lipsuri financiare, dar dacă nu risipiţi banii, impasul nu va fi unul mare.


Horoscop martie 2016, Peşti:

Horoscop Urania Peşti martie 2016
Din 5 încolo, abilitățile voastre de comunicare se pot îmbunătăți substanțial, permiţându-vă să fiţi voi înşivă. Din 6 încolo, ritmul vieții voastre profesionale se accelerează puţin, dar încercaţi să preluaţi totuși frâiele întrucât există riscul să ajungeţi la certuri cu şefii. Evitaţi să lăsaţi loc interpretărilor în zilele de 11 și 12 pentru că situația se poate complica și mai mult.

După data de 12 martie, păreţi să fiţi mai conştienţi de șarmul și carisma voastră, fapt care vă face mai plăcuţi oriunde aţi merge. Dacă partenerul de cuplu ori afaceri este greu de mulțumit în zilele de 15 și 16, oferiţi-i spațiu căci altfel vă puteți certa din tot felul de prostii. În intervalul de zile 20-22 martie, riscaţi să atrageţi genul de atenție pe care nu v-o doriţi, deci căutaţi să vă expuneţi intențiile și să nu fiţi evazivi.

Începând cu data de 22 martie, vă pot veni idei despre cum să vă suplimentaţi veniturile ori să vă valorificaţi economiile și bunurile. Din 24 încolo, ascensiunea voastră profesională poate stagna, ocazie numai bună să mai învăţaţi câte ceva de la experiențele pe care vi le oferă funcția pe care o deţineţi deja. Probleme în relația cu partenerul de cuplu și/sau afaceri se arată și în zilele de 25 și 26, dar fiţi la fel de calmi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS