Horoscop Urania zilnic: marţi, 1 martie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 1 martie 2016


Horoscop 1 martie 2016, Berbec:

Ziua de marţi pare să fie una destul de frumoasă pentru nativii născuţi în zodia Berbec; conjunctura astrală favorizează legăturile personale, aşa că vă este uşor să vă faceţi înţeleşi şi să rezolvaţi problemele din echipa de lucru. Pe plan sentimental, în cazul în care sunteţi singuri, astrele vă pregătesc o surpriză foarte frumoasă spre seară.


Horoscop 1 martie 2016, Taur:

Astăzi este un moment minunat pentru comunicare şi înţelegere reciprocă cu oameni noi; sunteţi siguri pe voi şi vă păstraţi optimismul indiferent de cât de dificil pare să fie drumul pe care mergeţi. Partenerul de cuplu se bucură de atenţia pe care i-o oferiţi; lucrurile se aranjează cum nu se poate mai bine în viaţa sentimentală.


Horoscop 1 martie 2016, Gemeni:

Este foarte important să acordaţi o atenţie deosebită problemelor personale; în relaţia cu partenerul de cuplu lucrurile se pot rezolva cu multă uşurinţă dacă reuşeşti să vă păstraţi calmul şi sunteţi dispuşi să faceţi compromisurile cerute de persoana iubită. Seara se anunţă a fi una liniştită şi destul de relaxantă.


Horoscop 1 martie 2016, Rac:

Conjunctura astrală favorizează astăzi relaţiile cu oamenii din jurul vostru; acesta este un moment minunat pentru a rezolva problemele din trecut şi a vă concentra doar asupra prezentului. Discuţiile cu membrii familiei vă vor ajuta să luaţi cele mai bune decizii cu privire la anumite situaţii viitoare.


Horoscop 1 martie 2016, Leu:

A 2-a zi a săptămânii este una mai aglomerată decât vă aşteptaţi; trebuie să vă planificaţi foarte bine timpul astfel încât să vă ocupaţi de toate sarcinile primite. Chiar dacă sunteţi destul de stresaţi, beneficiile financiare nu întârzie să apară şi asta vă bucură foarte mult. Spre seară aveţi timp de odihnă.


Horoscop 1 martie 2016, Fecioară:

Comunicaţi foarte bine cu oamenii din jurul vostru şi vă este destul de simplu să vă ocupaţi de întâlnirile de afaceri; orice aţi face, reuşiţi să atrageţi şefii de partea voastră în proiectele viitoare. Contactele pe care le aveţi vă vor fi de folos în a doua parte a zilei, când veţi întâmpina o problemă mai delicată.


Horoscop 1 martie 2016, Balanţă:

Astăzi lăsaţi pe plan secund problemele personale şi încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale; sarcinile de la locul de muncă vă ţin mintea ocupată şi chiar reuşiţi să rămâneţi concentraţi pe ceea ce faceţi. Activităţile care implică creativitate vă ajută să vă relaxaţi şi mai mult.


Horoscop 1 martie 2016, Scorpion:

Încercaţi să ieşiţi din zona de confort pe plan profesional şi chiar schimbaţi tactica atunci când vine vorba de rezolvarea problemelor cu care vă confruntaţi. Totuşi, acesta nu este un moment tocmai bun pentru a încerca să ieşiţi în faţă; lucrurile nu se aranjează în favoarea voastră şi este posibil ca, în ciuda muncii depuse, să aveţi de pierdut.


Horoscop 1 martie 2016, Săgetător:

Ziua de marţi începe cu stângul pentru persoanele născute în semnul Săgetătorului; un coleg de muncă a făcut o greşeală majoră într-un proiect important şi vă vedeţi nevoiţi să îl ajutaţi înainte ca lucrurile să ia o întorsătură neplăcută. Dacă vă păstraţi calmul, reuşiţi să comunicaţi bine cu el şi chiar să găsiţi o soluţie care să vă mulţumească.


Horoscop 1 martie 2016, Capricorn:

Ziua de 1 martie ar trebui să fie pentru relaxare; sunteţi cu capul în nori şi vă este destul de dificil să vă ocupaţi de sarcinile profesionale. Chiar şi aşa, dacă nu puteţi scăpa de la locul de muncă, încercaţi totuşi să evitaţi întâlnirile importante cu partenerii de afaceri.


Horoscop 1 martie 2016, Vărsător:

Schimbările profesionale din ultima perioadă v-au adus veniturile financiare la care visaţi de mult timp; din păcate, volumul de muncă este mult prea mare şi deja nu mai faceţi faţă stresului. Începeţi să regretaţi aceste decizii şi deja vă gândiţi că aveţi nevoie de un concediu pentru a vă reveni.


Horoscop 1 martie 2016, Peşti:

Multe lucruri se întâmplă în viaţa voastră în această perioadă; totuşi, voi încercaţi să rămâneţi cu picioarele pe pământ şi să vă vedeţi de problemele voastre până când toate aceste schimbări ajung să vă influenţeze. Spre seară, puteţi avea un argument destul de urât cu partenerul de cuplu din cauza unui om din trecut.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS