Horoscop Urania săptămânal: 18-24 ianuarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 18-24 ianuarie 2016


Horoscop 18-24 ianuarie 2016, Berbec:

Luna Plină din data de 24 ianuarie se manifestă plenar în casa plăcerilor din horoscopul vostru general, semn cum că aţi putea fi tentaţi să vă dedaţi la excese săptămâna aceasta. Nu vă daţi înapoi de la nimic, dar asiguraţi-vă că orice faceţi sau consumaţi se încadrează în limitele moderației. Evitaţi, de asemenea, să vă implicaţi în activități cu grad mare de risc, chiar dacă totul pare să se desfășoare în siguranță.


Horoscop 18-24 ianuarie 2016, Taur:

În zilele de 20 şi 22 v-aţi putea confrunta cu unele crize existențiale sau spirituale. Se prea poate să vă întrebaţi ce căutaţi în viața voastră sau să ajungeţi să oscilaţi între credință și tăgadă. Sursa acestor momente de confuzie o pot constitui unele evenimente neplăcute pe care nu le-aţi putut preconiza. Morala este aceea că trebuie să vă revizuiţi principiile şi valorile.


Horoscop 18-24 ianuarie 2016, Gemeni:

Luna Plină din ziua de 24 stimulează axa cunoașterii din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în cazul vostru, se manifestă plenar în casa comunicării. Acest lucru sugerează că discuțiile cu oamenii din jur se pot dovedi de un real ajutor în procesul de aducere la nivelul adevăratului vostru potențial. Feedback-ul lor vă arată care sunt aspectele la care trebuie să lucraţi.


Horoscop 18-24 ianuarie 2016, Rac:

Din data de 21 până în data de 23 ianuarie, Luna se plimbă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, determinându-vă să vă construiţi tot felul de scenarii în minte, multe dintre ele neadevărate. Întrucât sunteţi predispuşi să vă faceţi gânduri negre, vă recomand să fiţi mai optimişti. Nu vă ajută la nimic să puneţi răul în față și să deplângeţi căderea drobului de sare înainte ca acest lucru să se întâmple.


Horoscop 18-24 ianuarie 2016, Leu:

Luna Plină din 24 ianuarie se manifestă plenar în zodia nașterii voastre, deci casa personalității voastre, indiciu cum că puteți fi destul de agitaţi săptămâna aceasta. Acest lucru se datorează cel mai probabil faptului că aveţi multă energie, dar nu reuşiţi să o folosiţi în avantajul vostru. Încercaţi să o îndreptați în direcția unor scopuri constructive, căci altfel s-ar putea să vă controleze ea pe voi.


Horoscop 18-24 ianuarie 2016, Fecioară:

Luna Plină din data de 24 se suprapune tocmai peste casele sănătății din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în cazul vostru, se manifestă plenar în casa subconștientului. V-aţi putea simți cumplit de neapreciaţi săptămâna aceasta, motiv pentru care încrederea în voi ar putea lăsa de dorit. Înţelegeţi că nu aveţi nevoie de aprobări exterioare. Vă puteți oferi asta și singuri.


Horoscop 18-24 ianuarie 2016, Balanţă:

În jurul zilei de 22, o persoană apropiată ar putea face unele afirmații destul de tăioase la adresa voastră cu o ușurință care vă frapează, enervează și se prea poate să ajungeţi să vă fie vouă rușine de rușinea lui/ei. Nu puneţi asemenea lucruri la suflet și nu le permiteţi să vă supere mai mult decât ar fi normal. Se prea poate să daţi o greutate mai mare decât este cazul acestor vorbe.


Horoscop 18-24 ianuarie 2016, Scorpion:

Din data de 21 până în data de 23 ianuarie, Luna tranzitează casa filozofiei voastre de viață, semn că puteți fi tentaţi să căutaţi răspunsul unor întrebări existențiale de altfel retorice. Nu încercaţi să rezolvaţi unele ecuații care se încăpăţânează să rămână fără rezultat. Luaţi lucrurile așa cum sunt și învăţaţi ceva de pe urma lor. Nu vă folosește la nimic să încercaţi să descoperiţi motivul pentru care vi s-au întâmplat unele lucruri.


Horoscop 18-24 ianuarie 2016, Săgetător:

Luna Plină din 24 se suprapune peste axa cunoașterii din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în cazul vostru, se manifestă plenar în casa filozofiei voastre de viață. Un anumit capitol din viața voastră ajunge la apogeu săptămâna aceasta, semn cum că ar trebui să vă ajustaţi sistemul de valori, principii și credințe astfel încât să reflecte lecțiile dobândite în urma ultimelor experiențe.


Horoscop 18-24 ianuarie 2016, Capricorn:

Luna Plină din data de 24 se manifestă plenar în casa transformărilor din horoscopul vostru general, indiciu că săptămâna aceasta ar putea veni la pachet cu evenimente care pot avea un impact emoțional destul de puternic asupra voastră. V-ar prinde bine o cură de detoxifiere mentală și emoțională. Încercaţi să nu mai măturaţi mizeria sub covor.


Horoscop 18-24 ianuarie 2016, Vărsător:

Din data de 21 până în data de 23 a lunii, Luna se mișcă prin casa sănătății voastre fizice, fapt care denotă că orice stare de disconfort cu care v-aţi putea confrunta săptămâna aceasta are mai mult ca sigur o cauză de ordin emoțional. Pentru a evita orice durere pe acest plan, vi se recomandă să vă găsiţi echilibrul interior și să nu vă mai lăsaţi afectaţi de toate mărunțișurile.


Horoscop 18-24 ianuarie 2016, Peşti:

Luna Plină din 24 ianuarie se formează tocmai în casa sănătății din horoscopul vostru general, indiciu că se anunță o săptămână în care persoanele născute în acest semn care suferă de afecțiuni cardiovasculare ar trebui să fie cu băgare de seamă. La cel mai mic semn de disconfort, li se recomandă să consulte imediat specialistul. Bine ar fi să evitaţi efortul susținut și stresul, măcar pe parcursul acestor zile.


Horoscop februarie 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS