Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 16 ianuarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 16 ianuarie 2016


Horoscop 16 ianuarie 2016, Berbec:

Sunteţi într-o formă fizică nemaipomenită şi nimeni şi nimic nu vă va scoate din această stare pozitivă. Optimismul vostru vă determină să nu plecaţi urechea la niciun fel de critici.


Horoscop 16 ianuarie 2016, Taur:

Acordaţi atenţie zonei financiare. Asta înseamnă să vă faceţi un plan de bătaie pentru economii, dar şi eventual să puneţi la cale un proiect care să vă sporească veniturile. Prima jumătate a zilei de sâmbătă vă simţiţi dominaţi de emoţie, dar apoi redeveniţi raţionali şi beneficiaţi de şansa voastră.


Horoscop 16 ianuarie 2016, Gemeni:

Deşi sunteţi foarte sociabili din fire, astăzi treceţi printr-o pasă proastă şi simţiţi nevoia să staţi mai mult singuri, să vă izolaţi. De vină este o persoană din anturaj care în loc să vă susţină, să vă încurajeze, vă critică, iar acest lucru vă scade drastic încrederea, dar mai ales stima de sine.


Horoscop 16 ianuarie 2016, Rac:

Sunteţi extenuaţi după ce în ultimele zile aţi tras din greu şi nu doar pentru voi, ci şi pentru alţii. Weekendul se anunţă şi el la fel de plin. Încercaţi să vă schimbaţi puţin stilul de viaţă deoarece haosul emoţional în care trăiţi are implicaţii negative asupra stării voastre de sănătate.


Horoscop 16 ianuarie 2016, Leu:

Cheltuiţi azi fără măsură, faceţi achiziţii costisitoare care vă golesc portofelul. Trebuie să fiţi foarte atenţi că mai este jumătate de lună până la următorul salariu şi s-ar putea să vă fie cam greu să vă descurcaţi. Persoana iubită vă provoacă la discuţii, pentru că îşi doreşte să luaţi împreună o decizie de viitor.


Horoscop 16 ianuarie 2016, Fecioară:

Sunteţi foarte emotivi şi vă ghidaţi azi după sentimente. Dimineaţa vă daţi seama că lucrurile parcă se complică din ce în ce mai mult în ceea ce priveşte relaţia pe care o aveţi. Mai mult, în viaţa profesională va avea loc o schimbare care vă va bulversa. Rămâneţi pe poziţie şi priviţi lucrurile obiectiv.


Horoscop 16 ianuarie 2016, Balanţă:

Plecaţi mai devreme de la muncă. Asta pentru că aţi decis să vă începeţi ziua de 16/01/2016 mai repede şi să plecaţi undeva unde este linişte şi aer curat. Dacă vă mobilizaţi, reuşiţi să vă puneţi în ordine ideile ca să terminaţi cât mai repede ce aţi început.


Horoscop 16 ianuarie 2016, Scorpion:

Vă străduiţi de-a lungul întregii zile să duceţi la bun sfârşit un proiect pe care l-aţi început cu bine. Din păcate, cereţi prea multe de la voi. Trasaţi nişte limite cât mai clare în ceea ce priveşte riscurile financiare pe care doriţi să vi le asumaţi.


Horoscop 16 ianuarie 2016, Săgetător:

Ziua de 16 ianuarie începe cu agitaţie, care vă strică starea de spirit. Seara, ajungeţi acasă extenuaţi şi nu vă mai doriţi altceva decât să vă odihniţi. Din păcate, planurile voastre sunt date peste cap de o rudă care apare la uşă fără să vă anunţe şi mai rămâne la voi şi mâine.


Horoscop 16 ianuarie 2016, Capricorn:

Astăzi vă simţiţi foarte bine în pielea voastră, iar argumentele legate de tot ceea ce vi se întâmplă negativ au rămas în trecut şi încercaţi să le daţi uitării. Totuşi, cineva din familie reuşeşte să vă supere pe după amiază şi să vă creeze o stare de nemulţumire. Căutaţi-vă un prieten apropiat pentru a vă descărca sufletul.


Horoscop 16 ianuarie 2016, Vărsător:

În prima jumătate a zilei sunteţi productivi, însă spre seară reuşiţi să vă mai eliberaţi de îndatoriri. După o săptămână grea, aveţi parte de un final relaxat, alături de cei dragi. Sunteţi totuşi destul de selectivi cu prietenii. Sunteţi determinaţi să trăiţi momente emoţionante şi unice alături de persoana iubită.


Horoscop 16 ianuarie 2016, Peşti:

Aveţi parte de un succes, de o reuşită care vă bucură enorm, dar care vă şi împinge să prindeţi o atitudine arogantă faţă de cei din jur. Încercaţi să rămâneţi focusaţi asupra obiectivelor pe care le aveţi şi nu vă lăsaţi influenţaţi de părerile celor din jur. În felul acesta scade şi riscul de consum nervos.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS