Horoscop Urania zilnic: vineri, 15 ianuarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 15 ianuarie 2016


Horoscop 15 ianuarie 2016, Berbec:

Ziua de 15/01/2016 se anunţă a fi una destul de dificilă pentru voi deoarece problemele cu care vă confruntaţi ajung să vă dea bătăi de cap. Se prea poate să aveţi o perspectivă sobră asupra vieţii profesionale şi să vă simţiţi oarecum plictisiţi. Simţiţi nevoia unei schimbări, însă încă nu ştiţi care este drumul pe care vreţi să mergeţi mai departe.


Horoscop 15 ianuarie 2016, Taur:

Conjunctura astrală favorizează parteneriatele şi întâlnirile profesionale; astrele sunt de partea voastră şi fac ca ziua de vineri să fie una vizibil favorabilă pentru a discuta despre planurile pe care le aveţi; beneficiile financiare nu vor întârzia să apară, trebuie doar să aveţi puţină răbdare.


Horoscop 15 ianuarie 2016, Gemeni:

Ziua de astăzi nu este una tocmai potrivită pentru orice iniţiativă de natură personală; sunteţi destul de agitaţi şi nu reuşiţi să comunicaţi cum vreţi cu persoanele din jurul vostru, în special cu partenerii de afaceri. Dacă nu reuşiţi să vă păstraţi calmul, vă recomand să evitaţi întâlnirile importante.


Horoscop 15 ianuarie 2016, Rac:

Lucrurile par să se aranjeze aşa cum vreţi voi în această perioadă; încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze şi gata de a vă ocupa de treburile profesionale. Aveţi un scop bine definit şi învăţaţi că cel mai bine este să aveţi răbdare pentru a ajunge acolo unde vă doriţi.


Horoscop 15 ianuarie 2016, Leu:

Astăzi trebuie să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale; o discuţie destul de dificilă cu partenerul de viaţă poate scoate la iveală probleme din trecut pe care le consideraţi îngropate. Sunteţi nevoiţi să fiţi sinceri şi să vă învăţaţi persoana dragă că trebuie să faceţi amândoi compromisuri pentru ca lucrurile să se desfăşoare normal în relaţia voastră.


Horoscop 15 ianuarie 2016, Fecioară:

Primele ore ale dimineţii vă permit să vă bucuraţi de linişte şi să apreciaţi foarte mult timpul liber pe care îl aveţi. Interacţiunea cu persoanele din cercul social se va dovedi a fi una destul de plăcută şi relaxantă. De asemenea, puteţi lua decizii foarte importante pe plan profesional.


Horoscop 15 ianuarie 2016, Balanţă:

Astăzi încercaţi să evitaţi întâlnirile importante sau problemele profesionale; nu este un moment bun pentru a vă încărca cu energie negativă. În schimb, orele prânzului sunt ideale pentru plimbări, excursii sau chiar şi jocuri creative. Astrele vă recomandă să vă relaxaţi.


Horoscop 15 ianuarie 2016, Scorpion:

Astăzi trebuie să vă amânaţi toate treburile şi întâlnirile programate; o problemă destul de dificilă pe plan profesional vă poate da peste cap planurile. Şefii vor ca voi să vă ocupaţi de această situaţie neaşteptată deoarece au încredere în voi şi ştiu că vă descurcaţi în momente dificile.


Horoscop 15 ianuarie 2016, Săgetător:

Astăzi este posibil să trăiţi în trecut; sunteţi legaţi de amintiri şi de persoane care nu mai sunt prezente în viaţa voastră. Poate că este timpul să faceţi o schimbare, însă încă nu sunteţi dispuşi să renunţaţi la tot ce s-a întâmplat. Un om drag vă poate ajuta să treceţi peste aceste momente dificile.


Horoscop 15 ianuarie 2016, Capricorn:

Ziua de 15 ianuarie pare să fie una destul de dificilă pe plan profesional; aveţi foarte multe sarcini de rezolvat şi deja sunteţi foarte aglomeraţi. Este posibil să nu terminaţi tot ce vă propuneţi până la sfârşitul programului. Pe plan personal, trebuie să discutaţi cu partenerul de viaţă de o decizie pe care vreţi să o luaţi.


Horoscop 15 ianuarie 2016, Vărsător:

Prima parte a zilei de vineri este una foarte bună pentru a lua măsuri active şi a vă ocupa de sarcinile practice. Natura voastră critică vă va permite să abordaţi altfel întâlnirile de afaceri; totul pare să decurgă conform planurilor făcute chiar de voi, beneficiile muncii depuse urmează să se vadă în scurt timp.


Horoscop 15 ianuarie 2016, Peşti:

La locul de muncă reuşiţi să vă ocupaţi la timp de toate problemele profesionale şi să fiţi cu sarcinile primite la zi. În ceea ce priveşte viaţa personală, este timpul să faceţi câteva schimbări necesare, însă de care încă vă este teamă. Aveţi încredere în ce vă spune inima.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS