Horoscop Urania zilnic: vineri, 2 octombrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 2 octombrie 2015


Horoscop 2 octombrie 2015, Berbec:

Ziua de vineri pare să fie una destul de obositoare pentru voi; conjunctura astrală favorizează viaţa profesională, însă voi nu aveţi suficientă energie pentru a vă ocupa aşa cum trebuie de proiectele pe care le primiţi. Este posibil să pierdeţi câteva contracte.


Horoscop 2 octombrie 2015, Taur:

Ultimele zile au fost mai stresante pentru voi şi, din fericire, astrele vă vin în ajutor astăzi şi vă ajută să treceţi peste dificultăţile cu care vă confruntaţi. Contează foarte mult să aveţi încredere în voi şi să nu fiţi dispuşi să faceţi sacrificii pentru a vă vedea visele împlinite.


Horoscop 2 octombrie 2015, Gemeni:

Astăzi se anunţă a fi o zi plină de evenimente pentru voi; sunteţi concentraţi asupra vieţii profesionale şi aveţi parte de activităţi foarte diverse. Contează foarte mult modul în care interacţionaţi cu cei din jurul vostru, în special pe plan sentimental.


Horoscop 2 octombrie 2015, Rac:

A doua zi a lunii octombrie pare să vină cu câteva schimbări destul de frumoase pentru voi în ceea ce priveşte viaţa profesională; sunteţi foarte optimişti cu privire la colaborările pe care le aveţi şi ştiţi că veţi reuşi să ajungeţi acolo unde vă propuneţi. Seara se anunţă a fi una liniştită.


Horoscop 2 octombrie 2015, Leu:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi puşi în faţa unei situaţii destul de dificile; trebuie să luaţi o decizie rapidă şi importantă pentru viitorul vostru, însă nu ştiţi încă pe ce drum vreţi să mergeţi. Încercaţi să vă limpeziţi gândurile şi să vă lăsaţi conduşi de intuiţie în această hotărâre.


Horoscop 2 octombrie 2015, Fecioară:

Astăzi aveţi posibilitatea de a vă rezolva problemele din relaţia de cuplu; aveţi răbdare să ascultaţi prin ce trece partenerul şi vă este uşor să spuneţi ce aveţi pe suflet. În cazul în care sunteţi singuri, astrele vă ajută să întâlniţi o persoană specială.


Horoscop 2 octombrie 2015, Balanţă:

O problemă neaşteptată poate provoca dificultăţi majore într-un proiect extrem de important pentru firma la care lucraţi. Aveţi parte de mici conflicte cu colegii de muncă; dacă nu ştiţi cum să vă ocupaţi de această situaţie, lucrurile pot degenera într-o secundă.


Horoscop 2 octombrie 2015, Scorpion:

Problemele de la locul de muncă par să devină tot mai serioase, aşa că decideţi că este timpul să vă ocupaţi de ele. Sunteţi nevoiţi să faceţi câteva compromisuri majore în relaţia cu partenerii de afaceri şi chiar să renunţaţi la câteva proiecte destul de importante.


Horoscop 2 octombrie 2015, Săgetător:

Ziua de astăzi este una plină de evenimente; aveţi şansa de a evolua pe plan profesional însă, din păcate, nu reuşiţi să vă concentraţi, iar superiorii nu vor fi foarte încântaţi de modul în care vă prezentaţi. Seara va fi una destul de liniştită.


Horoscop 2 octombrie 2015, Capricorn:

Este posibil ca astăzi să primiţi o sumă de bani destul de importantă; hotărâţi să o investiţi într-un proiect riscant, cu şanse nu foarte mari de reuşită. Înainte de a lua o decizie finală, vă recomand să discutaţi cu partenerul de cuplu.


Horoscop 2 octombrie 2015, Vărsător:

A cincea zi a săptămânii pare să fie una destul de încărcată, voi hotărâţi să încetiniţi ritmul pentru a vă bucura de lucrurile care contează cu adevărat pentru voi. Este posibil să deveniţi mult mai apropiaţi de persoanele din jurul vostru şi chiar să vă faceţi noi prieteni.


Horoscop 2 octombrie 2015, Peşti:

Astăzi sunteţi axaţi asupra problemelor de care trebuie să vă ocupaţi; încă de la primele ore ale dimineţii faceţi mai multe drumuri prin oraş pentru a vă întâlni cu partenerii de afaceri şi superiorii. Este posibil să primiţi acordul pentru câteva proiecte noi, foarte interesante.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS