Horoscop Urania zilnic: joi, 1 octombrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 1 octombrie 2015


Horoscop 1 octombrie 2015, Berbec:

Vă descurcaţi foarte bine în relaţiile cu persoanele din jurul vostru, mai ales când vine vorba despre generaţia în vârstă. Vă este uşor să comunicaţi cu aceşti oameni şi chiar să vă faceţi plăcuţi de ei. De asemenea, puteţi primi un sfat bun de viaţă de la ei.


Horoscop 1 octombrie 2015, Taur:

Astăzi este posibil să apară câteva probleme în relaţia cu partenerul de cuplu; încercaţi să aveţi răbdare şi să nu vă agitaţi foarte mult deoarece puteţi provoca un adevărat scandal. Compromisul este cheia unei relaţii fericite.


Horoscop 1 octombrie 2015, Gemeni:

Sunteţi foarte liniştiţi şi aveţi multă inspiraţie astăzi; de asemenea, vă descurcaţi de minune la rezolvarea problemelor, găsind cele mai eficiente soluţii. Ziua de astăzi este una foarte bună pentru a susţine teste sau examene.


Horoscop 1 octombrie 2015, Rac:

Este posibil ca persoana iubită să treacă printr-o perioadă mai dificilă şi să fie mai agitată chiar şi când vine vorba despre relaţia voastră. Încercaţi să o înţelegeţi şi să îi oferiţi spaţiul de care are nevoie pentru a îşi rezolva problemele personale.


Horoscop 1 octombrie 2015, Leu:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi nevoiţi să lucraţi alături de mai mulţi colegi; este posibil să primiţi un proiect amplu de care vă veţi ocupa în echipă. Trebuie să depuneţi eforturi suplimentare pentru a vă înţelege cu oamenii cu care urmează să lucraţi.


Horoscop 1 octombrie 2015, Fecioară:

Prima zi a lunii octombrie pare să fie una destul de frumoasă pentru voi. Sunteţi foarte liniştiţi şi vă este uşor să rezolvaţi problemele profesionale deoarece aveţi răbdare să găsiţi cauza. Spre seară întâlniţi o persoană nouă, cu care comunicaţi foarte bine.


Horoscop 1 octombrie 2015, Balanţă:

Dacă ultima perioadă a fost una mai complicată pentru voi în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul de cuplu, iată că lucrurile încep să se îndrepte; soarele răsare şi pe strada voastră. În cazul în care sunteţi singuri, aveţi parte de surprize frumoase spre seară.


Horoscop 1 octombrie 2015, Scorpion:

În a patra zi a săptămânii trebuie să depuneţi eforturi suplimentare pentru a rezolva problemele profesionale; vă este destul de dificil să vă concentraţi, însă colegii de muncă îşi pun toate speranţele în voi. Un superior vă poate ajuta cu un sfat foarte bun.


Horoscop 1 octombrie 2015, Săgetător:

Prima parte a zilei poate fi una cu multe schimbări neaşteptate pentru voi; este posibil să fiţi nevoiţi să luaţi o decizie cu privire la locul de muncă mai repede decât vă aşteptaţi. Din fericire aveţi susţinere din partea persoanei iubite.


Horoscop 1 octombrie 2015, Capricorn:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi destul de agitaţi şi vă este dificil să comunicaţi cu cei din jurul vostru; vă pierdeţi cumpătul foarte repede, iar în şedinţe asta poate fi o problemă. Încercaţi să cereţi ajutorul colegilor de muncă, aceştia vă pot ţine locul atunci când este necesar.


Horoscop 1 octombrie 2015, Vărsător:

Nu sunteţi foarte mulţumiţi de modul în care evoluează lucrurile pe plan profesional şi vă gândiţi serios să aveţi o discuţie serioasă cu superiorii. Consideraţi că munciţi mai mult decât este necesar, iar evoluţia voastră pe acest drum este mult prea anevoioasă.


Horoscop 1 octombrie 2015, Peşti:

În prima parte a zilei de joi sunteţi concentraţi pe viaţa profesională, urmează o perioadă mai aglomerată pentru voi, cu proiecte şi sarcini noi. Spre seară, o persoană foarte dragă vine la voi cu o veste frumoasă, care vă poate aduce schimbări neaşteptate pe plan personal.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS