Horoscop Urania zilnic: miercuri, 30 septembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 30 septembrie 2015


Horoscop 30 septembrie 2015, Berbec:

Ceva vă indispune încă de dimineaţă şi nu veţi avea chef de nimic toată ziua. Gândiţi-vă mai bine dacă este cazul să reacţionaţi chiar aşa pentru că riscaţi să vă izolaţi. Apar cheltuieli neprevăzute pentru care veţi aloca o sumă importantă din banii puşi deoparte. La serviciu veţi avea mult de lucru, dar aveţi ocazia să vă faceţi remarcaţi.


Horoscop 30 septembrie 2015, Taur:

Nu este o zi favorabilă călătoriilor şi câştigurilor financiare. Inhibiţia şi lipsa de sociabilitate ar putea să vă conducă la eşecuri în afaceri şi deziluzii în plan social. Încercaţi să fiţi mai comunicativi. Preocupaţi-vă mai degrabă de treburile gospodăreşti. Ascultaţi sfaturile pe care vi le oferă o persoană mai în vârstă.


Horoscop 30 septembrie 2015, Gemeni:

Colegii şi şefii vă apreciază pentru inspiraţia şi originalitatea de care daţi dovadă. Totuşi, vă simţiţi nedreptăţiţi din cauza lipsei de fonduri şi căutaţi cu disperare să vă mai găsiţi ceva de lucru. Evitaţi investiţiile şi nu cumpăraţi obiecte de valoare! Este posibil să regretaţi mai târziu.


Horoscop 30 septembrie 2015, Rac:

Dimineaţa, colegii şi familia fac eforturi să vă scoată din starea de apatie. Ar putea fi de vină oboseala acumulată sau problemele financiare. Faceţi proiecte lipsite de realism şi sunteţi acuzaţi că risipiţi puţinii bani pe nimicuri. Voi, însă, vă vedeţi în continuare de viaţa voastră.


Horoscop 30 septembrie 2015, Leu:

Nu este o zi favorabilă comunicării, socializării. Resimţiţi o stare de inhibiţie care vă împiedică să vă exprimaţi clar. Dacă sunteţi singuri, este posibil ca astăzi să vă îndrăgostiţi brusc. Atenţie! S-ar putea ca persoana pe care aţi pus ochii să nu fie tocmai cea mai potrivită.


Horoscop 30 septembrie 2015, Fecioară:

Simţiţi nevoia azi să schimbaţi ceva sau să faceţi lucruri noi. Pragmatismul vostru devine tot mai evident mai ales atunci când începeţi să vă faceţi calcule dintre cele mai meschine şi care sunt menite să vă aducă numai critici. De fapt, în ultima vreme cei din jur nu vă mai apreciază la adevărata voastră valoare.


Horoscop 30 septembrie 2015, Balanţă:

Aveţi multe probleme de rezolvat încă de la primele ore ale dimineţii, însă, din fericire, aveţi suficientă energie pentru a le face faţă. Ar putea apărea unele dificultăţi de natură financiară, mai ales că banii care vă fuseseră promişi întârzie să apară. Acordaţi mai multă atenţie relaţiilor familiale.


Horoscop 30 septembrie 2015, Scorpion:

Astăzi sunt favorizate relaţiile cu partenerul de viaţă şi aveţi toate şansele să petreceţi alături de el o seară romantică. La serviciu ţineţi morţiş să le demonstraţi tuturor că sunteţi capabili. O problemă de sănătate mai veche îşi găseşte rezolvarea, totul este să urmaţi tratamentul prescris de medic.


Horoscop 30 septembrie 2015, Săgetător:

Este de aşteptat ca astăzi să câştigaţi în carismă şi farmec personal. Aveţi probabil un chef nemaipomenit de vorbă şi ieşiţi din turnul tăcerii în care staţi închişi, socializaţi mai viguros şi vorbiţi mai bine. Prindeţi gustul de a vă întreţine cu prietenii la dialog, de la cele de profunzime până la banala bârfă zilnică. În privinţa stării de sănătate veştile pot fi contradictorii şi neliniştitoare.


Horoscop 30 septembrie 2015, Capricorn:

Nu sunteţi prea comunicativi, motiv pentru care relaţiile sociale şi sentimentale pot avea de suferit. Îi invidiaţi pe cei care reuşesc să se relaxeze şi să se bucure de viaţă făcând ceea ce îşi doresc. Banii încep să se adune şi câteva luni de acum încolo veţi tot pune deoparte pentru a vă duce visurile la îndeplinire.


Horoscop 30 septembrie 2015, Vărsător:

Mental, sunteţi într-o formă fizică deosebită. Doar fizic nu staţi prea bine. Aţi muncit mult în ultima perioadă, iar oboseala îşi spune cuvântul. Relaţia cu partenerul de viaţă este calmă, promiţătoare chiar, asta deşi prietenii nu prea sunt de acord cu persoana căreia aţi decis să îi oferiţi inima voastră.


Horoscop 30 septembrie 2015, Peşti:

Simţiţi nevoia să vorbiţi cu o persoană matură despre problemele voastre sentimentale. Vă simţiţi neglijaţi şi aveţi tendinţa să cădeţi pradă melancoliei. Mai avantajaţi sunt nativii singuri, cărora le iese în cale tocmai acea persoană care întruchipează idealul şi dau o şansă iubirii.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS