Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 3 octombrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 3 octombrie 2015


Horoscop 3 octombrie 2015, Berbec:

Simţiţi nevoia unei schimbări de imagine, de aceea cheltuiţi o mulţime de bani pe haine de calitate. Relaţia cu persoana iubită pare să capete consistenţă şi aţi putea organiza o petrecere la voi acasă la care să îi invitaţi şi pe cei din familie.


Horoscop 3 octombrie 2015, Taur:

O femeie din anturaj vă devalizează bugetul sau chiar voi sunteţi cei care cheltuiesc exagerat. Atenţie pentru că veţi suspina în curând după sumele pe care acum le împrăştiaţi cu uşurinţă în stânga şi în dreapta. Aveţi tendinţa să vorbiţi mult, iar asta îi captează atenţia partenerului de viaţă.


Horoscop 3 octombrie 2015, Gemeni:

Atrageţi atenţia bărbaţilor fără să vreţi şi sunteţi asaltate de propuneri mai mult sau mai puţin decente. Nativele profită de această ocazie pentru că nu vor decât să se distreze. Vă luaţi de lucru ceva în particular, ca să faceţi rost de bani şi să îi puneţi deoparte pentru o excursie pe care v-o doriţi foarte mult.


Horoscop 3 octombrie 2015, Rac:

Reuşiţi să vă enervaţi partenerul de cuplu cu gelozia pe care o manifestaţi tot mai des în ultima perioadă. Vă faceţi de lucru pe lângă casă, mergeţi la cumpărături ca să faceţi aprovizionarea, iar spre seară chemaţi nişte prieteni pe acasă. Aveţi chef de bârfă şi întâlnirea amicală vă va detensiona mult.


Horoscop 3 octombrie 2015, Leu:

Dacă nu sunteţi căsătoriţi sunteţi puşi în faţa unei decizii cu privire la legalizarea relaţiei. Vă indispune atitudinea agresivă a partenerului, care va pune piciorul în prag. La serviciu este momentul să aduceţi în discuţie proiectul la care lucraţi, pentru că aveţi şansa să primiţi un aviz, poate chiar nişte bani.


Horoscop 3 octombrie 2015, Fecioară:

Vă îndepliniţi corect sarcinile şi lăsaţi în urmă impresia că sunteţi nişte oameni capabili, care ştiu ce vor. Este posibil chiar să încasaţi nişte bani de pe urma muncii voastre, bani nesperaţi pe care îi veţi cheltui rapid atât ca să vă achitaţi nişte datorii, cât şi ca să vă cumpăraţi lucruri pe care vi le doreaţi de mult timp.


Horoscop 3 octombrie 2015, Balanţă:

Pentru moment, preferaţi să rămâneţi altruişti doar cu partenerul de cuplu şi cu membrii familiei. Faceţi eforturi uriaşe pentru a recupera activităţile restante, în special cele de acasă. Spre seară, faceţi rapid ordine în locuinţă pentru că nişte musafiri se anunţă pe ultima sută de metri.


Horoscop 3 octombrie 2015, Scorpion:

Aţi fost mereu învinuiţi că sunteţi prea visători şi că, deşi aveţi idei geniale, sunt greu de pus în practică. Azi însă le dovediţi tuturor că deţineţi reţeta succesului. După ce terminaţi programul, daţi o raită prin magazine ca să luaţi diverse lucruri pentru casă. Sunteţi gata să puneţi conserve pentru toamnă.


Horoscop 3 octombrie 2015, Săgetător:

Originalitatea maximă vă este răsplătită pe măsură, aveţi noi idei de excepţie, ieşite din comun. Totuşi, ca să puteţi să vă afirmaţi sunteţi nevoiţi să colaboraţi cu oameni care nu vă fac neapărat plăcere. Spre seară vă recăpătaţi energia şi reuşiţi să rezolvaţi o sumedenie de treburi, stând comozi în fotoliu, cu laptopul în braţe.


Horoscop 3 octombrie 2015, Capricorn:

Sunteţi nişte adevăraţi vizionari şi reuşiţi să îi cuceriţi pe cei din jur cu atitudinea voastră menită să detensioneze chiar şi cele mai stresante situaţii. Aveţi ocazia să jonglaţi cu nişte bani care vă vor intra în cont, motiv pentru care puteţi acum să le oferiţi celor dragi lucrurile la care tot sperau de ceva vreme.


Horoscop 3 octombrie 2015, Vărsător:

Nu lăsaţi să se vadă cât de mult vă consumă răutăţile celor din jur. Faceţi totuşi confidenţe unei persoane foarte dragi, pentru că simţiţi nevoia să mai scăpaţi puţin de încărcătura negativă. Seara, faceţi şi ceea ce vă place, poate mergeţi într-un club, la un film sau la un spectacol de teatru.


Horoscop 3 octombrie 2015, Peşti:

Relaţiile cu rudele sunt problematice, iar la serviciu vă încurcă toţi. Deşi nu este indicat, este posibil să fiţi nevoiţi să plecaţi într-o deplasare. Aveţi nevoie de resurse suficiente pentru a face faţă responsabilităţilor date de şef sau partener de afaceri. Nu v-ar strica mai multă odihnă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS