Horoscop Urania săptămânal: 2-8 noiembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 2-8 noiembrie 2015


Horoscop 2-8 noiembrie 2015, Berbec:

Ziua de 3 se poate dovedi de bun augur pentru bunăstarea voastră fizică. Persoanele născute în acest semn care urmează un tratament sau sunt în convalescență pot înregistra progrese vizibile în această zi, în timp ce aceia care nu au probleme de sănătate, ar putea face demersurile necesare în vederea conceperii unui stil de viață, respectiv alimentație echilibrate.


Horoscop 2-8 noiembrie 2015, Taur:

Venus își face intrarea - în data de 8 noiembrie - în zodia Balanței căreia îi corespunde casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, indiciu că aţi putea sfârși săptămâna într-o notă optimistă, cu bateriile relativ încărcate. Totuși, luaţi aminte că acest ingres ar putea imprima o tendință de a vă răsfăța mai mult decât este cazul, fie cu bucate care nu fac bine siluetei, fie cu prea multă odihnă și desfătare.


Horoscop 2-8 noiembrie 2015, Gemeni:

Mercur poposește - în 2 noiembrie - în casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că eventualele probleme de sănătate au o componentă psihologică puternică. Eliminaţi pe cât posibil stresul din viața voastră, înconjuraţi-vă de oameni pozitivi și încercaţi să zâmbiţi mai mult pentru a le face față afecțiunilor, dar și pentru a ține boala departe.


Horoscop 2-8 noiembrie 2015, Rac:

Astrele nu anunţă probleme de sănătate săptămâna acesta, dar cu toate acestea nu ar fi indicat să lăsaţi garda jos. Dacă sunteţi lipsiţi de energie oricât de mult v-aţi odihni, produsele precum lămâile, iaurtul, respectiv condimentele ca scorțișoara și usturoiul vă pot da un imbold de energie aproape instant. Introduceţi-le în meniul vostru ori de câte ori vă simţiţi slăbiţi.


Horoscop 2-8 noiembrie 2015, Leu:

În zilele de 2 și 3, Luna traversează semnul nașterii voastre, indiciu că începutul de săptămână vă surprinde energici și gata de acțiune. Lansaţi-vă eforturile într-o direcție precisă, întrucât planează asupra voastră pericolul de a vă risipi forțele fără a realiza mai nimic concret. Așadar, căutaţi să vă dozaţi energia atent și să nu abuzaţi de ea dacă vă doriţi să mai aveţi rezerve și pentru weekend.


Horoscop 2-8 noiembrie 2015, Fecioară:

S-ar putea ca zilele de 2 și 3 să nu te surprindă în cea mai bună formă, mai ales la nivel mental. Este probabil să nu vă doriţi nimic mai mult decât să vă ignore cu toții astfel încât să vă faceţi treaba singuri. Nu opuneţi rezistență tentativelor celorlalți de a vă scoate la rampă. Achitaţi-vă de această sarcină cât mai repede și onorabil cu putință. Nu are niciun rost să daţi curs certurilor.


Horoscop 2-8 noiembrie 2015, Balanţă:

În zilele de 5 și 6, s-ar putea ca tonusul vostru mental să nu se ridice la cotele normale. Este probabil să vă găsiţi în situația de a nu vă place nimic, nici la voi înşivă și nici la ceilalți. Este în puterea voastră totuși să învăţaţi să apreciaţi lucrurile mărunte înainte de a vă face vouă sau celorlalți viața amară. Căutaţi să realizaţi faptul că nu întotdeauna lucrurile stau așa cum vă doriţi voi.


Horoscop 2-8 noiembrie 2015, Scorpion:

Zilele de 7 și 8 vă pot prinde într-o pasă destul de proastă, mai ales dacă tot atunci repare în viața voastră un fost partener sau o persoană pentru care aţi avut cândva în trecut sentimente, dar care nu vi le-a împărtășit. Acesta poate fi un indiciu cum că a venit vremea să vă reevaluaţi concepția privind relațiile interumane. Raportaţi-vă constructiv la trecut!


Horoscop 2-8 noiembrie 2015, Săgetător:

Începând cu data de 2 noiembrie, scenariile ușor negative pe care le vehiculează mintea voastră se pot înmulți destul de mult, dar depinde numai de voi să vă luaţi gândul de la ele. Per ansamblu, nu sunteţi nişte firi pesimiste, dar intrarea lui Mercur în Scorpion căruia îi corespunde casa subconștientului din horoscopul vostru general poate specula până și cea mai mică fărâmă de negativism pe care o deţineţi.


Horoscop 2-8 noiembrie 2015, Capricorn:

Se anunță multă activitate în regiunea casei filozofiei voastre de viață perioada aceasta, dar mai cu seamă în zilele de 3, 5 și 6. Dacă nu aţi pus mâna pe o carte de ceva vreme, faceţi în aşa fel să vă încapă pe mână una de dezvoltare personală. În cazul în care simţiţi că aţi ajuns la o răscruce de drumuri, lăsaţi-vă ghidaţi de cineva apropiat cu mai multă experiență de viață. Ascultaţi-i sfaturile!


Horoscop 2-8 noiembrie 2015, Vărsător:

Nu mai puțin de trei planete, cărora li se alătură Luna în zilele de 5 și 6, sunt găzduite temporar de casa transformărilor din horoscopul vostru general, indiciu că în data de 3 sau în a doua parte a săptămânii puteți avea parte de evenimente care îşi lasă într-o anumită măsură amprenta asupra voastră. Țineţi minte că nu este necesar să vi se întâmple ceva rău pentru ca mai apoi să vedeţi lucrurile dintr-o altă perspectivă.


Horoscop 2-8 noiembrie 2015, Peşti:

Zilele de 2, 3 şi 4 pot veni la pachet cu provocări în ceea ce privește sănătatea voastră. Nu este cazul să vă faceţi griji întrucât nu riscaţi să vă confruntați cu probleme grave. S-ar putea cere însă reevaluat nivelul de atenție și grijă pe care îl acordaţi propriului organism. Nu ar fi rău să fiţi egoişti uneori, refuzându-i pe ceilalți în favoarea odihnei de care aveţi nevoie în unele momente.


Horoscop noiembrie 2015.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS