Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 31 octombrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 31 octombrie 2015


Horoscop zilnic 31 octombrie 2015, Berbec:

Este o zi bună pentru socializare, în care aveţi ocazia să vă faceţi cunoscute ideile voastre îndrăzneţe şi să vă bucuraţi de sprijinul celor dragi. Nu exageraţi cu mâncarea şi băutura, fiindcă s-ar putea să vă treziţi cu o indigestie care să vă strice zilele de azi şi mâine. După cină, ieşiţi la o plimbare prin parc.


Horoscop zilnic 31 octombrie 2015, Taur:

Găsiţi modalităţi inovative pentru orice problemă, iar cu puterea voastră de convingere reuşiţi să vă faceţi mulţi parteneri. Nişte bârfe care circulă în cercul vostru de prieteni v-ar putea afecta, însă bine ar fi să nu puneţi la suflet răutăţile altora. Puteţi să le demonstraţi că nu au dreptate, chiar dacă creaţi animozităţi în grup.


Horoscop zilnic 31 octombrie 2015, Gemeni:

Sunteţi plini de idei, însă aveţi grijă să nu profite şi alţii de informaţiile pe care le lansaţi cu atâta generozitate. Chiar dacă munca voastră dă rezultate, nu vă culcaţi pe o ureche şi munciţi în continuare cu dăruire. Relaţia cu partenerul trece printr-un moment delicat, însă pe care îl veţi depăşi cu mai multă răbdare.


Horoscop zilnic 31 octombrie 2015, Rac:

Vă simţiţi epuizaţi după o săptămână solicitantă, însă, din păcate, mai aveţi puţin de tras până la momentul de respiro. Mobilizaţi-vă aşa încât să terminaţi ceea ce aţi început şi să vă puteţi bucura de linişte şi de relaxare azi şi mâine. Seara aduce momente emoţionante în cuplu, poate fi o veste bună pe care o primiţi.


Horoscop zilnic 31 octombrie 2015, Leu:

Sunteţi preocupaţi azi în special de relaţia cu partenerul de cuplu. Vă frământă lipsa unor planuri comune de viitor şi sunteţi gata să puneţi piciorul în prag. Nu vă stă deloc mintea la muncă, iar lucrul ăsta vă va atrage câteva observaţii din partea superiorilor. Încercaţi să vă faceţi treaba ca să nu aveţi de suferit.


Horoscop zilnic 31 octombrie 2015, Fecioară:

Treceţi printr-o mică depresie, în special din cauza programului încărcat pe care îl aveţi. Trebuie să înţelegeţi că lucrurile nu sunt pe atât de grele precum par la prima vedere. Acordaţi atenţie pauzelor de relaxare şi uşor-uşor vă veţi reveni. Bine ar fi să vă gândiţi la o escapadă romantică în care aţi putea pleca mâine cu persoana iubită.


Horoscop zilnic 31 octombrie 2015, Balanţă:

Aveţi noroc la bani astăzi. Nu prea vă gândiţi să vă plătiţi întâi datoriile, ci o porniţi la pas prin magazine şi vă bucuraţi de puţin timp de unii singuri. Energia voastră pozitivă vă este favorabilă în orice situaţie.


Horoscop zilnic 31 octombrie 2015, Scorpion:

Daţi dovadă azi de o agresivitate ieşită din comun. Nimic nu vă convine şi sunteţi tentaţi să vă jigniţi chiar şi cei mai buni prieteni, deşi nu merită asta. Spre seară, vă bucuraţi de toată atenţia şi afecţiunea persoanei iubite. Relaţia voastră este mai stabilă ca niciodată şi deja îl/o vedeţi ca pe bărbatul/femeia lângă care să vă petreceţi restul vieţii.


Horoscop zilnic 31 octombrie 2015, Săgetător:

Susţineţi-vă cu îndrăzneală punctele de vedere. Ideile voastre originale şi vederile progresiste vor fi apreciate de şefi. Se anunţă o zi cu multe întâlniri, drumuri şi discuţii. Spre seară, vreţi să petreceţi puţin timp singuri şi să vă relaxaţi. Veţi avea ocazia să o faceţi, dar tocmai spre seară.


Horoscop zilnic 31 octombrie 2015, Capricorn:

Sunteţi priviţi cu admiraţie pentru faptul că aveţi atâta ambiţie să duceţi lucrurile până la capăt oricât de greu sau de obosiţi aţi fi. Cineva chiar face un gest frumos faţă de voi azi, ca o răsplată pentru inspiraţia pe care i-aţi oferit-o. În plan financiar, sunteţi deschişi către noi abordări menite să vă aducă mai mulţi bani la buget.


Horoscop zilnic 31 octombrie 2015, Vărsător:

Aveţi viteză bună de reacţie şi câte o replică inspirată pentru oricine care vine tocmai la momentul potrivit. Implicaţi-vă mai mult pentru atingerea propriilor obiective. Primiţi o invitaţie la un grătar sau chiar la munte, undeva unde este aer curat şi puteţi să vă relaxaţi.


Horoscop zilnic 31 octombrie 2015, Peşti:

Ziua de azi promite să fie de neuitat, prin rezultate excelente ale activităţilor voastre. Energia este cheia succesului, sunteţi foarte generoşi, le zâmbiţi tuturor şi păreţi mai deschişi şi mai destinşi ca niciodată. Prietenii de abia aşteaptă să vă ţină companie pentru că reuşiţi să îi binedispuneţi cu starea voastră de spirit.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS