Horoscop Urania zilnic: vineri, 30 octombrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 30 octombrie 2015


Horoscop zilnic 30 octombrie 2015, Berbec:

A cincea zi a săptămânii se anunţă a fi una foarte dificilă pentru persoanele născute în semnul Berbecului. Aveţi multe conflicte interioare de care trebuie să vă ocupaţi, însă vă este teamă de schimbările pe care trebuie să le faceţi. Preferaţi să lăsaţi timpul să treacă, însă problemele vor deveni şi mai complicate. Astrele vă sfătuiesc să luaţi decizii urgente!


Horoscop zilnic 30 octombrie 2015, Taur:

Săptămâna aceasta pare să fie una foarte complicată pentru voi, iar ziua de vineri nu face excepţie. Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi asupra vieţii profesionale. Aveţi foarte multe sarcini de care trebuie să vă ocupaţi şi proiecte pe care trebuie să le rezolvaţi.


Horoscop zilnic 30 octombrie 2015, Gemeni:

Astăzi sunteţi supuşi unor tulburări emoţionale destul de puternice; vă este dificil să vă concentraţi asupra treburilor profesionale, însă şefii aproape că vă obligă să vă ocupaţi de sarcinile voastre. Interacţionaţi dificil cu persoanele din jurul vostru.


Horoscop zilnic 30 octombrie 2015, Rac:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi destul de agitaţi; este posibil să aveţi parte de câteva probleme interioare, care nu vă dau pace. Din fericire, aceste experienţe emoţionale negative vor putea duce la rezultate constructive în ceea ce vă propuneţi.


Horoscop zilnic 30 octombrie 2015, Leu:

Încercaţi să fiţi cât mai sinceri cu persoanele din jurul vostru; dacă ceva vă deranjează în relaţia cu cei apropiaţi şi nu puteţi fi deschişi cu privire la această situaţie, vă este dificil să investiţi energia pe care o ţineţi în altceva. De aceea alegeţi să spuneţi, chiar dacă riscaţi să răniţi pe cineva drag.


Horoscop zilnic 30 octombrie 2015, Fecioară:

Astăzi nu reuşiţi să comunicaţi deloc bine cu partenerul de cuplu; problemele dintre voi devin tot mai dificile, iar interacţiunea este una foarte emoţională şi plină de nemulţumiri şi suspiciuni. Cel mai bine este să încercaţi să vă liniştiţi şi să o luaţi cu paşi mărunţi.


Horoscop zilnic 30 octombrie 2015, Balanţă:

Relaţia cu partenerul de cuplu pare să devină tot mai rece; vă îndepărtaţi unul de celălalt, vă daţi seama de problemele cu care vă confruntaţi, însă vă este teamă să faceţi ceva în această privinţă. O decizie sinceră vă poate ajuta să înţelegeţi cum sună viitorul vostru împreună.


Horoscop zilnic 30 octombrie 2015, Scorpion:

A treizecea zi a lunii octombrie este una dificilă pe plan personal; din fericire, reuşiţi să vă îndreptaţi atenţia şi energia asupra vieţii profesionale. Trebuie să fiţi disciplinaţi şi să respectaţi normele impuse de şefi într-un proiect de care vreţi să vă ocupaţi.


Horoscop zilnic 30 octombrie 2015, Săgetător:

Astăzi vă este destul de dificil să comunicaţi cu persoanele din jurul vostru, de aceea faceţi tot posibilul să fiţi cât mai rezervaţi în discuţii. Astrele vă recomandă să vă ocupaţi de întâlniri în prima parte a zilei; după orele prânzului lucrurile vor fi şi mai dificile pentru voi.


Horoscop zilnic 30 octombrie 2015, Capricorn:

Aceasta pare să fie o zi destul de dificilă pentru voi; sunteţi foarte aglomeraţi cu treburile profesionale, însă termenele limită vă bat la uşă şi trebuie să faceţi tot posibilul pentru a vă ocupa de toate sarcinile primite. În cazul în care chiar nu vă descurcaţi, cereţi ajutorul unui coleg de muncă.


Horoscop zilnic 30 octombrie 2015, Vărsător:

Ziua de azi solicită involuntar sinceritatea; acţiunile de care vă ocupaţi la primele ore ale dimineţii sunt destul de dificile şi trebuie să faceţi tot posibilul pentru a fi sinceri în relaţia cu partenerii de afaceri. Dacă rămâneţi calmi, lucrurile se vor rezolva.


Horoscop zilnic 30 octombrie 2015, Peşti:

Diverse zvonuri şi bârfe urâte vor fi răspândite în cercul cunoştinţelor; este posibil să fiţi dezamăgiţi de persoane foarte dragi vouă. Astrele nu vă sunt de ajutor, însă trebuie să fiţi foarte calmi şi să comunicaţi deschis cu cei interesaţi deoarece doar aşa veţi scăpa de această încurcătură.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS