Horoscop Urania lunar: noiembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania noiembrie 2015


Horoscop noiembrie 2015, Berbec:

Horoscop Urania Berbec noiembrie 2015
După data de 2, discutaţi cu persoana dragă și/sau asociatul cum anume v-ați putea coordona investițiile de timp, energie și bani în parteneriatul de viață ori afaceri. Raportarea constructivă la trecut din datele de 6 și 7 v-ar putea ajuta evident în acest sens. Începând cu 8 noiembrie, vă îmbogăţiţi facil portofoliul de clienți, iar dacă sunteţi singuri, puteți cunoaşte pe cineva special.

Din data de 12 încolo, puteți resimți mai puțin răsuflarea competiției în ceafă, dar nu vă amăgiţi că aţi scăpat de ea. Poate doar și-au schimbat tactica. După data de 20 noiembrie, este posibil să participaţi la un curs de perfecționare continuă/reconversie profesională ori la un schimb de experiență sau să întreprindeţi o delegație în străinătate/la mare distanță de casă, ocazie bună să acumulaţi mai multe cunoștințe.

Între zilele de 20 și 22 noiembrie, cariera sau imaginea în societate, fie că este a voastră sau a partenerului de viață sau afaceri, poate interveni în relația voastră. Din data de 22 până în data de 24, nu îi permiteţi impulsivității să vă primejduiască relația de cuplu ori profesională cu asociatul/a. În zilele de 24 și 25, puteți simți că nu faceţi față cerințelor de la cursuri sau că experiența voastră de muncă este insuficientă. Nu cedaţi fricilor!


Horoscop noiembrie 2015, Taur:

Horoscop Urania Taur noiembrie 2015
Începând cu data de 2, abilitățile voastre de comunicare vă pot scoate din eventualele probleme întâmpinate în relația de cuplu ori afaceri. Zilele de 6 și 7 se arată prielnice conturării proiectelor de grup sau strategiilor pe termen lung ale parteneriatului profesional ori de viață în care sunteţi implicaţi. După data de 8, folosiţi-vă de șarmul vostru în colaborarea cu colegii de muncă.

Din 12 noiembrie începând, puteți fi tentaţi să-i lăsaţi pe alții să preia inițiativa în locul vostru la serviciu, dar aţi putea observa că este nevoie să vă daţi și voi cu părerea. Dacă credeţi că contribuţia voastră și a persoanei iubite sau asociatului la parteneriatul de viață ori afaceri nu sunt egale, puneţi pe tapet acest lucru după data de 20. Astfel, vă coordonaţi contribuțiile fără ca situația să degenereze.

Între zilele de 20 și 22, carențele din pregătirea voastră profesională sau a unor colegi de muncă v-ar putea împiedica să conlucrați armonios. Urgențele, apărute la serviciu sau de natură medicală, vă pot afecta productivitatea din data de 22 până în data de 24. În zilele de 24 și 25, partenerul de viață ori afaceri pare să nu mai tragă la căruță cu același entuziasm, fapt uşor de observat în felul în care evoluează relația.


Horoscop noiembrie 2015, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni noiembrie 2015
Începând cu data de 2, comunicaţi mult mai bine cu colegii de muncă, fapt ușor de observat în felul în care se derulează treburile la serviciu, mai ales în zilele de 6 și 7. După data de 8, persoanele libere de contract și-ar putea întâlni jumătatea, în timp ce persoanele care sunt implicate deja într-o relație și au copii, pot sesiza că lucrurile merg înspre mai bine.

Dacă sunteţi singuri şi nu aţi cunoscut pe cineva special în primele două decade ale lunii, vi se înmulțesc șansele începând cu 20 noiembrie. Persoanele care au deja pe cineva și/sau sunt parte a unui relații de afaceri, se pot înțelege mai uşor cu partenerii.

Gelozia și posesivitatea afișate între 20 și 22 în raport cu persoana iubită și/sau copiii vă pot aduce dezavantaje. Frecventarea unui alt cerc de amici sau axarea pe unele planuri de viitor noi îi poate priva pe cel drag și/sau copii de atenția voastră în intervalul 22-24 noiembrie. Nu lăsaţi cariera/imaginea în societate, a voastră sau a partenerului, să intervină între voi în zilele de 24 și 25.


Horoscop noiembrie 2015, Rac:

Horoscop Urania Rac noiembrie 2015
Începând cu data de 2 noiembrie este de așteptat ca discuțiile purtate cu cel drag și/sau copiii să aibă mai multă substanță, fapt care vă permite să (re)descoperiți, în zilele de 6 și 7, cât de mult vi se aseamănă filozofiile de viață. Climatul familial se încarcă de liniște și armonie după data de 8, favorizate fiind lucrările de reamenajare și/sau decorare ale locuinţei. Daţi-i frâu liber imaginației!

Dacă v-aţi decis să daţi curs proiectelor casnice, nu este exclus ca începând cu data de 12 să lucraţi cu mai mult drag și spor decât până acum. După data de 20, vă înţelegeţi (aproape) din priviri cu colegii de muncă, fapt care are un impact pozitiv asupra productivității voastre și a firmei. Unele chestiuni care țin de bucătăria internă a familiei vă pot aduce la cuțite cu persoana iubită între 20 și 22.

Serviciul vă poate solicita mai mult decât în mod normal, poate chiar peste program, între 22 și 24, deci nu ar fi de mirare dacă atmosfera de acasă are de suferit de pe urma acestei situații. Este posibil ca directivele și îndemnurile superiorilor din zilele de 24 și 25 să nu țină cont de realitățile de la birou, ceea ce vă poate pune într-o situație grea. Semnalaţi-le acest fapt, dacă este cazul.


Horoscop noiembrie 2015, Leu:

Horoscop Urania Leu noiembrie 2015
După data de 2 noiembrie, pare că nu mai vorbiţi singuri atunci când încercaţi să purtați o discuție cu părinții legată de probleme care țin de o moștenire sau succesiune, ca de exemplu cea pe care o puteți avea în zilele de 6 și/sau 7. După data de 8, discursul vostru are de câștigat de pe urma șarmului vostru accentuat, ceea ce vă poate ajuta să vă întăriţi relațiile cu rudele sau vecinii.

După data de 20 noiembrie, conversațiile avute cu cel drag/sau copiii pot scoate la lumină faptul că vă leagă mai multe preocupări decât ați fi crezut până atunci. Persoanele libere de contract pot cunoaște pe cineva cu adevărat special.

Între 20 și 22, faptele contează mai mult decât vorbele, cel puțin în plan profesional, deci respectaţi-vă cu exactitate angajamentele. În intervalul 22-24 noiembrie, este posibil ca farmecul vostru să nu facă față diferențelor de viziuni dintre voi și interlocutorii voştri. Acuzațiile de infidelitate pot marca zilele de 24 și 25. La fel de probabil este ca grija purtată copiilor să devină excesivă.


Horoscop noiembrie 2015, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară noiembrie 2015
După data de 2, discursul vostru poate deveni mai pertinent, dar totodată și mai incisiv decât de obicei. Totuși, acest lucru poate avea o influență pozitivă asupra relației voastre cu rudele apropiate și vecinii. În zilele de 6 și 7, tranşaţi cu succes unele chestiuni dificile ce țin de viața de cuplu. După data de 8, vă valorificaţi cu mai mult spor economiile, bunurile și proprietățile decât până acum.

Începând cu data de 12, încep să apară primele câştiguri, deși este posibil să nu se ridice, cel puțin în primă fază, la nivelul celor aşteptate. Prăpastia dintre generația voastră și a părinților voştri poate deveni mai puțin evidentă după data de 20, fapt ce vă permite să comunicaţi mai bine cu ei. Între 20 și 22, evitaţi speculațiile financiare, dar și achiziționarea lucrurilor care nu sunt o prioritate momentan.

Banii încasaţi de la finele primei decade ale lunii încoace se pot împuțina vizibil, în intervalul 22-24 noiembrie, ca urmare a împărțirii lor cu celelalte părți, returnării împrumuturilor sau plății întreținerii și altor cheltuieli inerente. În zilele de 24 și 25, viața de familie riscă să îl copleșească pe partener, deci luaţi-i de pe umeri o parte din responsabilitățile casnice care îi revin.


Horoscop noiembrie 2015, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă noiembrie 2015
Din 2 încolo, puteți primi ponturi valoroase despre cum să vă fructificaţi economiile, bunurile și/sau proprietățile, ba chiar și să vă măriţi veniturile, deci ciuliți-vă urechile, mai ales în zilele de 6 și 7. După data de 8, șarmul și carisma personală poate da pe dinafară, câştigându-vă mai mulți/te admiratori/oare decât până acum. Puneţi-vă farmecul la contribuție și în plan profesional.

Dacă aceste avantaje funcționau independent de voința voastră până în 12 noiembrie, începând cu această zi, v-aţi putea deprinde cu arta folosirii lor după bunul vostru plac. În acest sens, aveţi încredere în abilitățile voastre de comunicare, mai ales după data de 20 a lunii. Până și conversațiile purtate cu rudele și vecinii au de câștigat de pe urma faptului că aveţi vorbele la voi.

Totuși, cel puțin între 20 și 22, este posibil să nu vă fie de ajuns acest lucru atunci când sunteţi supuşi tirului de întrebări, poate chiar și acuze, al părinților. Același lucru este valabil și în cazul interacțiunilor avute cu persoana dragă în intervalul 22-24 noiembrie. În zilele de 24 și 25, puteți fi tentaţi să vorbiţi și mai ales să promiteţi, multe și să faceţi puține. Lăsaţi faptele să vă recomande!


Horoscop noiembrie 2015, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion noiembrie 2015
Începând cu data de 2, este posibil să fiţi mai puțin îngrijoraţi de întreținerea măștilor sociale pe care de altfel le purtați pe plan social, dar mai interesaţi de a fi voi înşivă în raport cu ceilalți, fapt care poate atrage admiratori/oare, mai ales în zilele de 6 și 7. Cândva după data de 8, poate reveni în viaţa voastră un fost partener sau devine din ce în ce mai clar faptul că actuala relație este una toxică.

Este de așteptat ca, după data de 12 noiembrie, să se încerce reînchegarea unei relații de cuplu care s-a terminat cândva în trecut sau desprinderea de cea deja consacrată care nu vă mai face bine. După data de 20, se arată ocazii de a vă valorifica economiile, bunurile sau proprietățile ori de a vă mări veniturile. Informaţi-vă și arătaţi-vă dispuşi să primiţi ponturi în acest sens.

Dacă v-aţi împăcat cu fostul/a partener/ă, situația se poate înrăutăţi din 20 până în 22 a lunii. În cazul în care nu aţi avut curajul să puneţi capăt unei relații de cuplu care nu a mai evoluat, atmosfera de acasă ar putea avea mai mult de suferit în aceste zile decât ar fi făcut-o dacă i-aţi fi pus punct. Între 22 și 24, se prevăd urgențe medicale sau de muncă, iar în zilele de 24 și 25, căutaţi să fiţi strânşi la pungă.


Horoscop noiembrie 2015, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător noiembrie 2015
Vă pot da târcoale gânduri pesimiste după data de 2, dar dacă faceţi diferenţa între realitate și imaginație, sunteţi la adăpost. Raportarea constructivă la trecut din zilele de 6 și 7 face diferența în raport cu părinții. Cercul de amici vi se poate mări după data de 8, crescând șansele de a găsi susținători pentru proiectele voastre de grup. În plus, vă pot interesa mai mult planurile de viitor.

După data de 12, încep să meargă afacerile derulate de echipa din care faceţi parte, iar planurile voastre pe termen lung pot înregistra progrese vizibile. Din 20 încolo, vă exprimaţi personalitatea mult mai uşor, fapt care vă poate face mai populari decât în mod normal. Între 20 și 22, viața socială, proiectele de grup ori planurile de viitor vă pot da gaură în buzunare, deci fiţi precauţi!

În intervalul 22-24 noiembrie, este posibil ca viața de cuplu, copiii și/sau interesele voastre de moment să vă distragă atenția de la amici, proiectele avute pe rol împreună cu aceștia ori de la obiectivele pe care vi le-aţi propus. În zilele de 24 și 25, se poate distruge imaginea idealizată a familiei din care proveniţi sau pe care v-aţi făcut-o cu privire la cea pe care v-aţi creat-o la rândul vostru.


Horoscop noiembrie 2015, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn noiembrie 2015
După data de 2, sunt avantajate discuțiile care privesc proiectele de grup și planurile de viitor, mai ales în zilele de 6 și 7 când se găsesc amici care să vă susțină moral sau financiar în aceste încercări. După data de 8, puteți prinde mai multă trecere la şefi, iar dacă aţi făcut eforturi la serviciu până acum, puteți puncta o promovare. Nu este exclusă, de asemenea, o schimbare de statut social.

Începând cu data de 12, puteți primi imboldul necesar să vă vedeţi visul carieristic cu ochii, indiciu că trebuie să daţi din coate pentru a obţine ce vi se cuvine. Gândul vă zboară la cele mai îndrăzneţe proiecte după 20 noiembrie, dar riscaţi să vă izbiţi de neputințe false sau de gura lumii. Responsabilitățile sociale sau profesionale pot plana greu peste umerii voştri între 20 și 22 noiembrie.

Este probabil ca eventualele lucrările de (re)amenajare a locuinţei sau unele urgențe de familie să nu vă permită să vă concentraţi pe carieră în intervalul 22-24 noiembrie. Dacă vă simţiţi demoralizaţi sau nu sunteţi în formă în zilele de 24 și 25, amânaţi participarea la interviuri de angajare, întâlniri cu clienți importanți sau ședințe din cadrul companiei în care activaţi. Reveniţi-vă!


Horoscop noiembrie 2015, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător noiembrie 2015
După data de 2, este probabil să începeţi să vorbiţi pe limba oamenilor importanţi, dar și pe cea a şefilor voştri, fapt care atrage avantaje considerabile, poate chiar și o promovare pe aceste planuri sau o mărire de salariu, dacă vă jucaţi cărțile bine în zilele de 6 și 7. Persoanele libere de contract pot lega o relație cu cineva din străinătate sau dintr-o altă cultură cândva după data de 8.

Începând cu 12 noiembrie, vă poate cuprinde impulsul de a vă căuta rostul în altă țară, de a participa la cursuri de perfecționare continuă/reconversie profesională sau la un schimb de experiență. Din data de 20 încolo, se pot duce negocieri cu privire la alăturarea, inițierea sau chiar lansarea unor proiecte de grup. Este favorizată, de asemenea, creionarea și rafinarea unor noi planuri de viitor.

Dacă sunteţi implicaţi într-o relație la distanță, intervalul 20-22 noiembrie poate plana greu asupra vieții de cuplu. Diferențele de viziune dintre voi și interlocutorii voştri pot duce la contradicţii între 22 și 24 noiembrie. Proiectele derulate în asociere cu terțe persoane vă pot găuri buzunarele în zilele de 24 și 25. Tot atunci, proiectele de viitor pot necesita investiții mai mari decât puteți voi face.


Horoscop noiembrie 2015, Peşti:

Horoscop Urania Peşti noiembrie 2015
După data de 2, sunt avantajate cursurile de reconversie profesională/perfecționare continuă și schimburile de experiență, deschizându-vi-se noi orizonturi în zilele de 6 și 7. Din 8 încolo, încercările de a vă reanima viața sentimentală pot reuși, la fel ca cele de sincronizare a investițiilor de timp, energie și bani în relația de cuplu sau de afaceri cu cele ale partenerului sau asociatului.

Totuși, este important ca inițiativa în acest sens să vă aparțină, cel puțin după data de 12 noiembrie. Începând cu data de 20, prindeţi mai multă trecere în fața persoanelor sus-puse de la serviciu sau din societate, iar dacă vă jucaţi mâna corect, vă puteți alege cu o promovare pe unul sau chiar amândouă planurile. Căutaţi să vă calcaţi peste orgoliu, dar nu îi lăsaţi nici pe ei să depășească limitele.

Între 20 și 22, apele în care se scaldă relația de cuplu ori afaceri vă poate determina să vă schimbaţi planurile de viitor, astfel încât să nu îl includă pe actualul partener de viață ori profesional. Din 22 până în 24, vă puteți confrunta cu o criză financiară. Responsabilitățile de serviciu sau sociale riscă să atârne greu pe umerii voştri în zilele de 24 și 25. Ar fi bine să nu cedaţi chiar atât de ușor.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS