Horoscop Urania săptămânal: 26 octombrie - 1 noiembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 26 octombrie - 1 noiembrie 2015


Horoscop 26 octombrie - 1 noiembrie 2015, Berbec:

Este probabil să vă fie greu să staţi locului în ziua de 26, indiciu că zodia în care v-aţi născut se numără printre semnele care răspund prompt acumulării de energii specifice evenimentului de Lună Plină din ziua următoare. Nu este exclus să fiţi și ușor neîndemânatici, ceea ce vă poate predispune la mici accidente. Uitaţi-vă pe unde călcaţi și respiraţi adânc ori de câte ori simţiţi că aţi putea pierde controlul.


Horoscop 26 octombrie - 1 noiembrie 2015, Taur:

Întrucât Luna Plină din data de 27 este găzduită de semnul în care v-aţi născut, este de așteptat să vă aflaţi în capul listei zodiilor influențate cel mai puternic de această lunație. În preajma acestei zile, este probabil să fiţi mai nervoşi decât de obicei, ba chiar să îi surprindeţi pe cei apropiaţi, poate nu în cel mai plăcut mod, cu o atitudine impulsivă. Respiraţi adânc, liniştiţi-vă și apoi treceţi la acțiune.


Horoscop 26 octombrie - 1 noiembrie 2015, Gemeni:

Luna Plină din ziua de 27 se suprapune tocmai peste axa sănătății din horoscopul vostru general, fapt care denotă că, alături de Săgetător, resimţiţi cel mai puternic efectele acestei lunații la nivel fizic, dar mai ales mental. Deși nu s-ar zice că sunteţi genul de persoane care să persiste în tipare de gândire coercitive, adevărul este că greu ieşiţi dintr-ale voastre. Acest eveniment astral vă provoacă să renunţaţi la ele cu totul.


Horoscop 26 octombrie - 1 noiembrie 2015, Rac:

Riscul de a vă suprasolicita nervos crește vertiginos în zilele de 29 şi 30. Păreţi a fi tentaţi de a vă pune tot soiul de întrebări, deși sunteţi conştienţi că unele dintre ele nu îşi pot găsi răspunsul. În loc să vă lăsaţi mintea să zburde la scenarii pesimiste, mai bine o puneţi în slujba lecturării unei cărți de dezvoltare personală. Este în puterea voastră să vă direcţionaţi gândurile pe o traiectorie pozitivă!


Horoscop 26 octombrie - 1 noiembrie 2015, Leu:

Este posibil ca zilele de 31 octombrie şi 1 noiembrie să nu vă găsească într-o dispoziție prea bună. De regulă, lăsaţi impresia că sunteţi puternici, dar este probabil ca în aceste zile să vă comportați mai degrabă ca o pisică. Nu este nevoie ca ceilalți să vă apese prea tare pe coadă pentru a vă retrage de pe scena socială în propria voastră carapace. Protejaţi-vă cumva sensibilitatea emoțională ajunsă la cote cam prea ridicate.


Horoscop 26 octombrie - 1 noiembrie 2015, Fecioară:

Luna Plină din 27 se manifestă plenar în casa filozofiei voastre de viață, indiciu că principiile solide după care vă ghidaţi ar putea avea un cuvânt greu de spus în evoluția voastră personală. Vă pot ieși în cale oameni despre care se poate spune că au într-adevăr coloană vertebrală și care vă inspiră să nu vă abateți de la sistemul de valori și credințe pe care vi l-aţi autoimpus. Rămâneţi la fel de demni.


Horoscop 26 octombrie - 1 noiembrie 2015, Balanţă:

Luna Plină din data de 27 se manifestă cu putere maximă în casa transformărilor, indiciu că viața voastră personală a atins apogeul etapei evolutive în care se regăsește momentan. Multe dintre fricile voastre inexplicabile pot dispărea ca prin minune dacă vă asumaţi nevoile și dorințele de pe acest plan.


Horoscop 26 octombrie - 1 noiembrie 2015, Scorpion:

Este probabil ca ziua de 26 să nu vă găsească într-o formă fizică de zile mari. Este cât se poate de probabil să începeţi săptămâna cu o durere de cap datorată fie faptului că vă așteaptă o agendă plină, fie faptului că nu v-aţi odihnit weekend-ul trecut. Găsiţi alte metode să vă eliberaţi de nervi decât aceea de a vă ridica vocea la oricine vă iese în cale. Încercaţi să vă administraţi eficient furia.


Horoscop 26 octombrie - 1 noiembrie 2015, Săgetător:

Luna Plină din ziua de 27 se suprapune tocmai peste axa sănătății din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în cazul vostru, efectele acestei lunații se resimt cu precădere la nivel fizic. Cei care suferă de afecțiuni la nivelul gâtului sau de tiroidă ar trebui să se țină sub observație atentă în zilele din preajma acestui eveniment astral, întrucât acestea riscă să se agraveze peste noapte.


Horoscop 26 octombrie - 1 noiembrie 2015, Capricorn:

S-ar putea ca zilele de 29 și 30 să nu vă prindă cu bateriile încărcate. În plus, v-aţi putea arăta mai puțin pricepuţi decât de obicei, fapt care denotă că riscul de mici accidente este destul de ridicat. Dacă vă suprasolicitați nervos, este probabil să vă precipitați inutil, sfârșind prin a face lucrurile superficial. Trageţi aer adânc în piept și folosiţi-vă de tehnica pașilor mărunți.


Horoscop 26 octombrie - 1 noiembrie 2015, Vărsător:

Luna Plină din 27 își face resimțită influența tocmai în casa familiei, fundația universului vostru interior, indiciu că evoluția voastră personală depinde în mare măsură de priceperea voastră de a înțelege și trece peste anumite evenimente nefericite din copilărie/din relația cu părinții. Până la urmă, nu este chiar atât de rău să fiţi crescuţi în spiritul unor valori și principii tradiționaliste.


Horoscop 26 octombrie - 1 noiembrie 2015, Peşti:

Luna Plină din data de 27 își face simțită influența cu precădere în casa comunicării, semn că feedback-ul rudelor, dar și al celorlalte persoane apropiate vouă vă poate ajuta să descoperiţi care aspecte ale personalității voastre ar necesita să li se aducă ajustări. Arătaţi-vă deschişi să primiţi sugestii întrucât pot grăbi considerabil procesul de aducere la nivelul adevăratului vostru potențial.


Horoscop noiembrie 2015.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS