Horoscop Urania zilnic: joi, 22 octombrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 22 octombrie 2015


Horoscop zilnic 22 octombrie 2015, Berbec:

Ziua de astăzi este un moment foarte bun pentru a vă deschide sufletul în faţa unei persoane de încredere; simţiţi nevoia să spuneţi care sunt problemele voastre şi să încercaţi să găsiţi o rezolvare pentru situaţiile complicate cu care vă confruntaţi. Seara va fi una liniştită.


Horoscop zilnic 22 octombrie 2015, Taur:

Sunteţi concentraţi pe proiectele profesionale, însă este foarte important să nu rupeţi legăturile cu partenerii de afaceri. Aceştia sunt cei care vă pot deschide numeroase uşi în carieră, aşa că încercaţi să fiţi prezenţi atunci când au nevoie de ajutorul şi susţinerea voastră.


Horoscop zilnic 22 octombrie 2015, Gemeni:

Sunteţi interesaţi de discuţiile profesionale, care s-ar putea dovedi destul de constructive astăzi. Vă gândiţi serios să puneţi bazele unui proiect cu şanse mari de reuşită. Aveţi nevoie de susţinere din partea superiorilor şi aceştia vă dau undă verde pentru a vă pune în aplicare planurile.


Horoscop zilnic 22 octombrie 2015, Rac:

Ziua de astăzi nu este bună pentru a începe noi proiecte sau a participa la întâlniri importante. Vă este greu să vă concentraţi şi să veniţi cu idei bune, care să îi mulţumească pe superiori. Indicat este să rămâneţi la sarcinile de rutină, care nu necesită atât de multă atenţie.


Horoscop zilnic 22 octombrie 2015, Leu:

Ziua de astăzi este fix aşa cum vreţi voi să fie; starea de spirit foarte bună vă va ajuta să aveţi încredere în voi şi să vă puteţi ocupa de problemele profesionale cu care vă confruntaţi. Acum aveţi posibilitatea de a rezolva până şi cele mai complicate situaţii. Seara va fi mai liniştită.


Horoscop zilnic 22 octombrie 2015, Fecioară:

Astăzi sunteţi nevoiţi să vă amânaţi planurile şi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale. O persoană apropiată vouă are nevoie de ajutorul vostru cu privire la o problemă destul de serioasă. Încercaţi să aveţi răbdare şi să o ascultaţi fără a o mustra pentru greşelile făcute.


Horoscop zilnic 22 octombrie 2015, Balanţă:

Prima parte a zilei de joi se anunţă a fi una cu adevărat specială pentru voi; este posibil ca un coleg de muncă să vă facă o propunere interesantă de colaborare, care vă va aduce multe beneficii financiare. Spre seară, vă bucuraţi de momente frumoase alături de o persoană dragă vouă.


Horoscop zilnic 22 octombrie 2015, Scorpion:

Astăzi aveţi mare încredere în voi şi decideţi să purtaţi o discuţie serioasă şi sinceră cu superiorii; aceştia vă felicită pentru curajul de a spune lucrurilor pe nume şi este posibil să vă ofere un proiect important, care vă va deschide numeroase uşi pe plan profesional.


Horoscop zilnic 22 octombrie 2015, Săgetător:

Prima parte a zilei va fi una destul de liniştită pentru voi; vă ocupaţi de sarcinile profesionale fără nicio problemă. Spre seară vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale şi încercaţi să rezolvaţi o problemă de familie care nu vă dă pace.


Horoscop zilnic 22 octombrie 2015, Capricorn:

Astăzi sunteţi nevoiţi să aveţi răbdare deoarece se anunţă o zi destul de complicată şi aglomerată pentru voi. Sunteţi nevoiţi să faceţi mai multe drumuri prin oraş şi să staţi la cozi interminabile pentru a vă ocupa de o problemă legală. Seara va fi petrecută în compania unui om drag.


Horoscop zilnic 22 octombrie 2015, Vărsător:

A 4-a zi a săptămânii se anunţă a fi una foarte profitabilă pentru voi; astrele sunt de partea voastră şi vă ajută să luaţi cele mai bune decizii referitoare la viitoarele proiecte. Sunteţi foarte liniştiţi, aveţi multă răbdare şi veniţi cu idei bune pentru a încheia o afacere destul de importantă.


Horoscop zilnic 22 octombrie 2015, Peşti:

Astăzi sunteţi foarte energici şi comunicaţi excelent cu persoanele din jurul vostru. Participaţi la o întâlnire importantă, unde vă surprindeţi partenerii de afaceri cu ideile pe care le propuneţi. Proiectul de care urmează să vă ocupaţi vă va aduce multe beneficii nu doar financiare, ci şi în carieră.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS