Horoscop Urania zilnic: miercuri, 21 octombrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 21 octombrie 2015


Horoscop zilnic 21 octombrie 2015, Berbec:

Astăzi acordaţi o atenţie deosebită relaţiei pe care o aveţi cu persoanele din jurul vostru; sunteţi destul de emotivi şi sentimentali în această perioadă. Cu toate acestea, ştiţi să vă asumaţi responsabilităţi şi să vă acceptaţi greşelile dacă este cazul.


Horoscop zilnic 21 octombrie 2015, Taur:

Ziua de astăzi pare să fie una foarte importantă pentru voi; încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi asupra proiectelor de care vă ocupaţi. După o şedinţă importantă, este posibil ca un partener să vă abordeze pentru a vă propune o colaborare interesantă.


Horoscop zilnic 21 octombrie 2015, Gemeni:

Miercuri pare să fie o zi foarte aglomerată pentru voi; starea de spirit se schimbă radical din cauza unor evenimente ce nu depind de voi, ci de persoanele cu care interacţionaţi. Trebuie să vă păstraţi calmul şi să încercaţi să nu vă implicaţi emoţional în nicio discuţie.


Horoscop zilnic 21 octombrie 2015, Rac:

La locul de muncă apar mici probleme între colegi, probleme de care voi nu sunteţi responsabili, însă încercaţi să vă implicaţi pentru a remedia situaţia. Cel mai bine este să aveţi răbdare şi să îi lăsaţi să îşi rezolve singuri neînţelegerile pe care le au. Spre seară, partenerul de cuplu vă surprinde plăcut.


Horoscop zilnic 21 octombrie 2015, Leu:

Sunteţi tot mai agitaţi şi daţi vina pe programul aglomerat de la locul de muncă. Trebuie să învăţaţi să vă prioritizaţi timpul astfel încât să vă ocupaţi şi de viaţa personală. O discuţie cu o persoană în vârstă, de încredere, vă poate ajuta să învăţaţi să fiţi mai liniştiţi.


Horoscop zilnic 21 octombrie 2015, Fecioară:

Astrele vă sugerează să vă pregătiţi pentru o furtună emoţională; participaţi la mai multe evenimente astăzi, iar starea de spirit se schimbă în funcţie de persoanele cu care interacţionaţi. Din fericire, spre seară aveţi timp să vă odihniţi şi să vă bucuraţi de puţin timp liber.


Horoscop zilnic 21 octombrie 2015, Balanţă:

Ziua de astăzi va fi una mai complicată pentru voi; vă confruntaţi cu emoţii destul de puternice şi nu ştiţi cum să scăpaţi de problemele pe care le aveţi pe plan profesional. Cel mai bine este să încercaţi să cereţi ajutorul colegilor de muncă; împreună găsiţi idei foarte bune pentru a rezolva sarcinile primite.


Horoscop zilnic 21 octombrie 2015, Scorpion:

A 3-a zi a săptămânii se anunţă a fi o zi mai dificilă pentru voi; astrele scot la iveală latura voastră sensibilă chiar în momentul în care interacţionaţi foarte mult cu persoane puternice şi influente. Vă este greu să vă concentraţi când mulţi vor să vă pună într-o situaţie neplăcută.


Horoscop zilnic 21 octombrie 2015, Săgetător:

Prima parte a zilei va fi mai aglomerată, însă reuşiţi să vă planificaţi timpul astfel încât să terminaţi toate sarcinile pe care le primiţi. După orele prânzului sunteţi liberi şi profitaţi de aceste momente pentru a petrece clipe frumoase alături de partenerul de cuplu sau o persoană dragă.


Horoscop zilnic 21 octombrie 2015, Capricorn:

Astăzi trebuie să luaţi o decizie importantă în ceea ce priveşte viaţa profesională; din fericire, este posibil ca astrele să vă vină în ajutor şi să vă indice drumul pe care trebuie să mergeţi. Seara va fi una extrem de frumoasă, petrecută alături de persoane speciale.


Horoscop zilnic 21 octombrie 2015, Vărsător:

Sunteţi tot mai agitaţi şi nervoşi atunci când vine vorba de viaţa profesională; vă concentraţi destul de greu şi interacţionaţi dificil cu persoanele cu care trebuie să colaboraţi. Poate că este timpul pentru o schimbare. Îndrăzniţi să faceţi ceea ce vă place şi alegeţi drumul pe care vreţi să mergeţi înainte de a fi prea târziu pentru voi.


Horoscop zilnic 21 octombrie 2015, Peşti:

Prima parte a zilei de miercuri va fi dedicată întâlnirilor şi şedinţelor importante cu partenerii de afaceri; trebuie să veniţi cu strategii noi pentru proiectele viitoare. Urmează o perioadă aglomerată, în care sunteţi nevoiţi să faceţi planuri şi să puneţi la punct detalii cu privire la negocierile de care trebuie să vă ocupaţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS