Horoscop Urania zilnic: duminică, 25 octombrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 25 octombrie 2015


Horoscop zilnic 25 octombrie 2015, Berbec:

Simţiţi nevoia să faceţi ceva nou şi sunteţi extrem de mulţumiţi cu ceea ce realizaţi, indiferent că este o activitate nouă la serviciu sau în particular. În plus, puteţi respira uşuraţi, căci tensiunile care existau între voi şi partener sau o rudă apropiată au început să dispară şi voi să vă înţelegeţi din nou.


Horoscop zilnic 25 octombrie 2015, Taur:

Nu aveţi niciun chef să ieşiţi la cumpărături sau să vă apucaţi de curăţenie. Vreţi să profitaţi de ziua liberă şi să vă odihniţi cât mai mult. Totuşi, după amiază vă hotărâţi să ieşiţi din casă la o întâlnire cu prietenii. O să vă felicitaţi pentru această decizie, căci vă veţi destinde, veţi râde mult.


Horoscop zilnic 25 octombrie 2015, Gemeni:

O relaţie sentimentală v-a cam perturbat armonia în ultima vreme ori o dramă mai veche şi-a făcut simţită prezenţa acum fie prin apariţia celui care a provocat-o, fie prin răscolirea unor amintiri dureroase. Nu vă lăsaţi copleşiţi de această stare de disconfort emoţional. Bucuraţi-vă de această zi şi relaxaţi-vă fizic şi mental.


Horoscop zilnic 25 octombrie 2015, Rac:

A sosit timpul să vă ocupaţi mai mult de voi şi să lăsaţi deoparte nevoile celorlalţi. Cumpăraţi-vă ceva care vă face să aveţi mai multă încredere în voi, daţi o fugă la coafor sau la un salon de masaj. Răsfăţaţi-vă! Aţi fost mult prea ocupaţi în ultima perioadă şi resimţiţi efectul eforturilor depuse.


Horoscop zilnic 25 octombrie 2015, Leu:

Frustrarea îşi face loc în viaţa voastră, însă trebuie să ştiţi că orice problemă are o rezolvare. Este posibil să reîntâlniţi un vechi prieten şi să puneţi capăt unui conflict. După orele prânzului reveniţi la sentimente mai bune şi vă recăpătaţi energia. O raită prin magazine v-ar putea scoate în cale un obiect pe care vi-l doreaţi, la preţ redus.


Horoscop zilnic 25 octombrie 2015, Fecioară:

Azi ieşiţi în întâmpinarea norocului. Treceţi prin locul potrivit într-un moment cheie pentru a întâlni o persoană care ar putea juca un rol principal în planurile voastre viitoare. Vă decideţi să vă implicaţi în proiecte cât mai ambiţioase, întrucât vă doriţi să vă faceţi rapid remarcaţi de superiorii voştri.


Horoscop zilnic 25 octombrie 2015, Balanţă:

Vă hotărâţi să profitaţi de toate beneficiile pe care vi le aduc relaţiile cu persoanele din jur, aşa că organizaţi o petrecere la voi acasă sau participaţi la un party dat de nişte amici. O rudă vă provoacă şi ar fi bine să vă cenzuraţi în justificări, fiindcă ce vă iese pe gură este posibil să nu vă fie favorabil.


Horoscop zilnic 25 octombrie 2015, Scorpion:

Aveţi parte de idei creative, care dublate de ambiţia care vă caracterizează reuşesc să vă ridice la un nivel neaşteptat. Sunteţi liberi să vă exprimaţi aşa cum v-aţi dorit. Spre seară, porniţi în căutarea romantismului. Cineva vă face curte şi profitaţi la maximum de atenţia pe care o primiţi.


Horoscop zilnic 25 octombrie 2015, Săgetător:

Nu puneţi la suflet tonul ridicat cu care vi se adresează cei pe care îi iubiţi. I-a ajuns şi pe ei oboseala. Încercaţi să îi ignoraţi şi să vă vedeţi de treabă, fiindcă şi voi aţi face la fel în locul lor. Aduceţi la lumină dragostea pentru cineva care aşteptă de multă vreme acest moment.


Horoscop zilnic 25 octombrie 2015, Capricorn:

Astrele vă readuc azi în atenţie o serie de obiective măreţe. Vă atrageţi un partener de vis, poate fi chiar unul dintre prietenii mai cu dare de mână care este dispus să investească în proiectul gândit de voi. Orice problemă sau obstacol întâmpinaţi vă va motiva să deveniţi cei mai buni în ceea ce faceţi.


Horoscop zilnic 25 octombrie 2015, Vărsător:

Sunteţi foarte optimişti astăzi şi vreţi să profitaţi de toate oportunităţile care vă ies în cale. Este momentul potrivit să vă reanalizaţi visurile şi să vă creaţi noi obiective. Aveţi undă verde să organizaţi şi să faceţi planuri pentru o călătorie la sfârşitul acestui an, poate chiar o vacanţă.


Horoscop zilnic 25 octombrie 2015, Peşti:

Acasă aveţi parte de momente foarte interesante: o masă festivă, o aniversare, o nuntă sau o petrecere. Cert este că va fi un eveniment care vă aduce la un loc multe persoane şi voi vă veţi simţi foarte bine. Profitaţi de energia pozitivă degajată de cei dragi pe care îi aveţi aproape.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS