Horoscop Urania zilnic: luni, 26 octombrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 26 octombrie 2015


Horoscop zilnic 26 octombrie 2015, Berbec:

Nu este cea mai potrivită zi să luaţi decizii în privinţa relaţiei pentru că nu reuşiţi să empatizaţi cu partenerul de viaţă. Aveţi tendinţa să deveniţi suspicioşi şi posesivi, deci fiţi atenţi să nu stricaţi nişte clipe frumoase. Un şef are cuvinte de laudă sau de mulţumire la adresa voastră, lucru la care nu v-aţi fi aşteptat.


Horoscop zilnic 26 octombrie 2015, Taur:

O bună parte din zi sunteţi preocupaţi de întreţinerea unei atmosfere armonioase la locul de muncă. Vreţi să faceţi pace între colegi şi, pe alocuri, şi reuşiţi. Spre seară, aţi putea face o vizită pe la magazine ca să cumpăraţi nişte obiecte de uz casnic. Aveţi grijă să nu neglijaţi problemele de familie.


Horoscop zilnic 26 octombrie 2015, Gemeni:

Dimineaţă aveţi o stare de spirit excelentă, astfel încât relaţiile cu cei din jur decurg fără probleme. O persoană pe care o suspectaţi de indiferenţă vă caută şi vă propune să plecaţi undeva împreună, ca un cuplu. Atenţie mai mare la problemele de sănătate, aţi putea începe o cură de detoxifiere.


Horoscop zilnic 26 octombrie 2015, Rac:

Relaţia cu cei din familie decurge armonios şi pregătiţi o surpriză pentru cineva drag. Aţi putea profita de această zi şi să vă încărcaţi bateriile în confortul oferit de propriul cămin. Culegeţi roadele unei investiţii inspirate, încasând o sumă considerabilă. Seara, oferiţi-i persoanei iubite atenţia maximă.


Horoscop zilnic 26 octombrie 2015, Leu:

Aveţi şansa să obţineţi o nouă specializare sau să primiţi o misiune care necesită relocare. Sau este posibil să participaţi la un eveniment unde veţi face cunoştinţă cu nişte oameni care vă vor propulsa în carieră. Profitaţi de orice ocazie vă iese în cale pentru că azi se poate scrie viitorul vostru.


Horoscop zilnic 26 octombrie 2015, Fecioară:

Este posibil să aflaţi azi despre o mărire de salariu sau să primiţi o amendă. Cert este că vor fi nişte mişcări prin conturi şi nu se poate spune cu certitudine dacă sunt de bine sau de rău. Un angajator revine cu o ofertă şi, dacă aveţi curaj, vă puteţi lansa într-o nouă aventură profesională.


Horoscop zilnic 26 octombrie 2015, Balanţă:

Este o zi perfectă să faceţi o schimbare, poate să alegeţi altă tunsoare, să vă revizuiţi garderoba, astfel încât să atrageţi privirile celor din cercul vostru de cunoştinţe. Colaboraţi foarte bine cu colegii, cu partenerii de afaceri. Feriţi-vă însă de exagerări şi nu vă asumaţi niciun risc.


Horoscop zilnic 26 octombrie 2015, Scorpion:

Ziua de azi este favorabilă reflecţiei în linişte pentru a clarifica aspecte care ţin de relaţiile voastre parteneriale, de cuplu şi nu numai. Se poate să vi se dea OK-ul pentru o muncă bine plătită şi să daţi tot ce aveţi mai bun. Oricum, pentru hotărârile importante, consultaţi-vă cu partenerul de viaţă.


Horoscop zilnic 26 octombrie 2015, Săgetător:

Dimineaţă, un prieten vă propune să intraţi într-o afacere pe care a demarat-o de curând. Veţi putea câştiga destul de mult, aşa că ar fi bine să acceptaţi. Reuşiţi să rezolvaţi şi o problemă sentimentală care nu vă dă pace de la o vreme. Tonusul vostru scade spre seară, aşa că ar fi bine să vă relaxaţi.


Horoscop zilnic 26 octombrie 2015, Capricorn:

Diplomaţia joacă un rol important în dobândirea succesului în această zi. Veţi fi cooptaţi în diverse activităţi care vă vor pune în evidenţă calităţile speciale şi chiar v-ar putea propulsa într-o nouă postură. Financiar staţi bine, însă este bine să evitaţi cheltuielile prea mari.


Horoscop zilnic 26 octombrie 2015, Vărsător:

Se pot produce schimbări importante, mai ales pe plan social şi sentimental. După-amiază, faceţi o investiţie pentru locuinţa voastră şi căpătaţi un alt tonus, mult mai pozitiv. Vă exprimaţi eficient, aşa că este o zi bună pentru susţinut un interviu sau un examen care presupune creativitate.


Horoscop zilnic 26 octombrie 2015, Peşti:

Este prima zi de lucru din săptămână şi veţi face tot posibilul să terminaţi munca mai repede şi să puteţi aloca familiei mai mult timp. Veţi rezolva împreună probleme legate de gospodărie sau veţi pregăti o petrecere pentru zilele următoare. Veţi încasa şi nişte bani şi veţi avea de cheltuială.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS