Horoscop Urania zilnic: marţi, 23 iunie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 23 iunie 2015


Horoscop 23 iunie 2015, Berbec:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte concentraţi asupra planului profesional; sunteţi nevoiţi să vă amânaţi planurile pe care le aveaţi pregătite pentru ziua de azi, şefii vă cer ajutorul cu privire la o problemă majoră. Spre seară, partenerul de cuplu vă surprinde cu un cadou neaşteptat.


Horoscop 23 iunie 2015, Taur:

Astăzi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale; aveţi foarte multe de făcut în această săptămână şi vreţi să vă planificaţi cu mare atenţie timpul astfel încât să vă ocupaţi de toate proiectele şi sarcinile primite. După orele prânzului este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi o scurtă călătorie în interes de afaceri.


Horoscop 23 iunie 2015, Gemeni:

Ziua începe foarte bine pentru nativii născuţi în zodia Gemeni; şefii vă surprind cu o veste neaşteptată. Este posibil să primiţi un proiect major, care vă va deschide numeroase uşi în viitorul apropiat. Acum aveţi posibilitatea de a evolua în carieră şi de a vă îmbunătăţi viaţa financiară.


Horoscop 23 iunie 2015, Rac:

Lucraţi alături de o persoană importantă la un proiect major; vă puneţi mari speranţe în acesta deoarece ştiţi că are şanse uriaşe de reuşită. Contează foarte mult să aveţi răbdare şi să acordaţi o atenţie deosebită detaliilor deoarece acestea sunt cele care fac diferenţa. Spre seară aşteptaţi un semn de la un om drag.


Horoscop 23 iunie 2015, Leu:

Va aşteptă câteva schimbări majore în ceea ce priveşte viaţa sentimentală; este posibil ca relaţia cu partenerul de cuplu să evolueze mai repede decât vă aşteptaţi. Acesta este un moment în care trebuie să luaţi o decizie cu privire la viitorul vostru. Aveţi răbdare şi nu fugiţi de responsabilităţi.


Horoscop 23 iunie 2015, Fecioară:

Astăzi trebuie să acordaţi o atenţie deosebită relaţiei pe care o aveţi cu colegii de muncă; din cauza unei greşeli făcute în echipă este posibil să pierdeţi un proiect important, la care aţi lucrat foarte mult timp. Trebuie să găsiţi rapid o soluţie pentru a vă convinge şefii şi partenerii de afaceri că aceste lucruri nu se vor mai întâmpla.


Horoscop 23 iunie 2015, Balanţă:

Prima parte a zilei de marţi va fi ocupată cu viaţa profesională; aveţi planuri de făcut, strategii de gândit şi idei de pus în practică. După orele prânzului partenerul de cuplu sau o persoană foarte dragă vă aduce o veste frumoasă, care va face seara să pară magică.


Horoscop 23 iunie 2015, Scorpion:

Ziua începe frumos pentru voi, cu multe sarcini de rezolvat şi strategii de gândit. Sunteţi foarte concentraţi şi vă este destul de uşor să găsiţi soluţii eficiente pentru problemele cu care vă confruntaţi. Spre seară, o persoană dragă vine la voi pentru a vă cere ajutorul cu privire la o problemă delicată.


Horoscop 23 iunie 2015, Săgetător:

Astăzi sunteţi concentraţi pe detalii, iar asta vă ajută să obţineţi tot ce vă doriţi; este un moment foarte bun pentru a susţine examene sau a participa la întâlniri importante şi negocieri complicate. Sunteţi hotărâţi să mergeţi până în pânzele albe pentru un lucru şi nu renunţaţi până când nu obţineţi ceea ce vă doriţi.


Horoscop 23 iunie 2015, Capricorn:

Astăzi la locul de muncă intraţi într-un mic conflict cu un coleg de muncă; din fericire ştiţi când să vă opriţi pentru ca această discuţie să nu se transforme într-o ceartă complicată. Sunteţi maturi şi daţi dovadă de profesionalism. Spre seară primiţi o veste frumoasă de la un membru al familiei.


Horoscop 23 iunie 2015, Vărsător:

Prima parte a zilei de marţi va fi dedicată vieţii profesionale; şefii au nevoie de voi, aşa că trebuie să rămâneţi concentraţi şi să faceţi tot posibilul să găsiţi soluţii cât mai eficiente pentru problemele pe care trebuie să le rezolvaţi. Spre seară primiţi o invitaţie la un eveniment; deşi nu aveţi dispoziţia necesară, decideţi să participaţi.


Horoscop 23 iunie 2015, Peşti:

Ziua de 23 iunie pare să aducă o schimbare neaşteptată pe plan profesional; o persoană dintr-un alt domeniu vă va face o propunere de colaborare sau chiar de job, care vă va aduce numeroase beneficii. Nu luaţi o decizie fără a analiza cu mare atenţie oferta. De asemenea, vă recomand să discutaţi şi cu partenerul de cuplu.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS