Horoscop Urania săptămânal: 22-28 iunie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 22-28 iunie 2015


Horoscop 22-28 iunie 2015, Berbec:

S-ar putea spune că în ceea ce privește sănătatea, începeţi săptămâna cu stângul. Fie sunteţi prea prudenţi cu sănătatea voastră, catalogând orice neplăcere minoră drept simptomul unei afecțiuni majore, fie sunteţi neglijenţi cu sănătatea voastră, cert este că nu v-ar strica să vă stabiliţi la acest nivel. Altfel, zilele de 22 şi 23 s-ar putea să îşi pună amprenta pe forma voastră fizică.


Horoscop 22-28 iunie 2015, Taur:

În intervalul 24-26 iunie, aveţi parte de cod roșu în privința sănătății. Poate din dorința de a vă menaja și de a sta departe de tot ce înseamnă stres, veţi fi tentaţi să deveniţi prea iertători cu voi înşivă. Nu este nimic rău în a avea grijă de voi, dar când comoditatea devine un stil de viață, ar trebui să vă puneţi unele semne de întrebare. Încercaţi să vă găsiţi liniştea și să mai ieşiţi din zona de confort.


Horoscop 22-28 iunie 2015, Gemeni:

Încercaţi să nu vă programaţi prea multe sarcini în weekend-ul acesta. Șansele sunt mari ca în zilele de 27 şi 28, nivelul vostru de energie să nu fie cel scontat, motiv pentru care vă va fi destul de dificil să faceţi față ieșirilor zgomotoase cu amicii, de exemplu. În schimb, v-ar fi favorabilă o deconectare de la cotidian care să vă încarce bateriile nu doar la nivel mental, ci și la cel fizic.


Horoscop 22-28 iunie 2015, Rac:

S-ar putea ca lucrurile pe care le spuneţi voi sau vi le zic cei din jurul vostru în zilele de 22 şi 23, să se bată cap în cap cu cele în care credeţi voi ori cei din anturajul vostru, fapt care vă poate face să intraţi într-o nebuloasă, fiindu-vă dificil astfel să discerneţi adevărul de minciună. Este de așteptat așadar ca aceste zile să vă tulbure puţin pe interior, dar căutaţi pe cât posibil să vă ţineţi capul la suprafață.


Horoscop 22-28 iunie 2015, Leu:

În intervalul 24-26 iunie, convingerile voastre cu privire la unele chestiuni arzătoare ale momentului se pot schimba cu o viteză amețitoare, semn că sunteţi destul de confuzi în legătură cu ceea ce simţiţi vizavi de aceste subiecte. Dacă vă doriţi să evitaţi eventualele dispute cu voi înşivă, dar și cu cei din jur, faceţi-vă ordine în gânduri și în trăiri. Altfel, puteți avea parte de câteva zile chiar dezordonate!


Horoscop 22-28 iunie 2015, Fecioară:

În zilele de 27 și 28 iunie, aţi putea primi unele mesaje sau avea parte de unele întâlniri-surpriză care nu fac altceva decât să vă tulbure. S-ar putea să nu fie vorba de ceva grav, ci doar de lucruri care vă răscolesc, trădând unele trăiri și emoții pe care aţi fi preferat să le păstraţi numai pentru voi. Poate că acesta este semnalul că aţi avea nevoie să nu vă mai ascundeţi de latura voastră sensibilă!


Horoscop 22-28 iunie 2015, Balanţă:

Se pare că începutul de săptămână se arată destul de dificil, mai ales în ceea ce privește sănătatea. Dacă vă aflaţi deja sub tratament, s-ar putea să vă pierdeţi încrederea în medicul curant, abătându-vă astfel de la indicațiile sale. În cazul în care vă gândiţi să cereţi o a doua părere, explicaţi-vă simptomele cât mai corect puteți, astfel încât să nu induceţi doctorul în eroare.


Horoscop 22-28 iunie 2015, Scorpion:

Mijlocul de săptămână, mai exact intervalul de zile 24-26 iunie, ar putea fi cel în care forma voastră fizică, respectiv cea mentală nu se ridică la așteptările voastre. Încercaţi să vă ţineţi departe de sursele exterioare de stres și presiune, concentrându-vă pe recalibrarea interioară. Exercițiul fizic vă poate ajuta să vă eliberaţi de vibrațiile negative și să vă reîncarcaţi cu energie. Odihna activă este cheia!


Horoscop 22-28 iunie 2015, Săgetător:

În zilele de 27 şi 28 iunie, atitudinea voastră de învingători pare să fie pusă greu la încercare de tendința voastră de a vedea partea goală a paharului. Teama face parte rareori din spectrul vostru de trăiri, dar zilele acestea, s-ar putea să faceţi cunoștință cu ea. Din câte se pare totuși, multe dintre neliniştile voastre nu au un fundament real, semn că vă faceţi griji pentru nimic. Nu ar strica să fiţi mai raționali!


Horoscop 22-28 iunie 2015, Capricorn:

Felul în care gândesc și vi se adresează apropiaţii poate să îşi spună cuvântul în felul în care vă simţiţi în zilele de 22 şi 23 iunie. Percepeţi mai ușor decât credeţi vibrațiile din spatele vorbelor pe care le rostesc ei în aceste zile, afectându-vă într-o manieră pe care păreţi să nu o înţelegeţi în totalitate. Fiţi selectivi cu anturajele și locurile frecventate la începutul săptămânii!


Horoscop 22-28 iunie 2015, Vărsător:

Sănătatea pare să nu se numere printre domeniile de viață vizate de astre săptămâna aceasta, dar nu înseamnă că trebuie să lăsaţi garda jos când vine vorba de prevenție. Felul în care gândiţi și lucrurile pe care le spuneţi funcționează ca un magnet care poate atrage atât bunăstare fizică și mentală, cât și disconfort. Depinde de voi în ce direcție îndreptaţi puterea voastră de vizualizare!


Horoscop 22-28 iunie 2015, Peşti:

Filozofia voastră de viață și felul în care priviţi provocările destinului pot avea un impact major în zilele de 27 şi 28 iunie, în procesul de vindecare sau de menținere a formei fizice, dar și mentale. Dacă vedeţi partea bună a lucrurilor și evitaţi să fiţi fatalişti, progresele nu vor întârzia să apară. Totul ține de felul în care vă educaţi mintea să catalogheze eventualele încercări la care puteți fi supuşi.


Horoscop iunie 2015.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS