Horoscop Urania lunar: iunie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania iunie 2015


Horoscop iunie 2015, Berbec:

Horoscop Urania Berbec iunie 2015
Începând cu data de 5 iunie, chestiunile care țin de viața voastră personală, relația cu copiii, hobby-uri, dar și speculații financiare intră în colimator. În intervalul de zile 5-7 iunie, discuțiile, respectiv experiențele trăite alături de copii și/sau partener pot cataliza o serie de revelații la nivel personal. După data de 12 iunie, se se pot semna documente, (re)negociat contracte și luat cuvântul în ședințe.

Întoarcerea lui Saturn în Scorpion din 15 iunie poate readuce în peisaj încurcăturile financiare, provocările întâmpinate pe plan personal sau investițiile defectuoase de timp, energie și sentimente pe care le-aţi făcut din octombrie 2012 până în decembrie 2014. Acum aveţi șansa de a tăia nodul gordian o dată pentru totdeauna, deci aplecaţi-vă asupra lor pentru următoarele patru luni.

Citiţi de două ori un înscris oficial înainte să-l semnaţi, cumpăraţi-vă un încărcător de rezervă pentru telefon și/sau laptop și aveţi mare grijă să nu vă rătăciţi biletul în autobuz sau tren în intervalul de zile 22-25 iunie. Adoptaţi o atitudine asertivă în familie și în gospodărie după data de 24, dar nu într-un mod brutal. Intervalul 27-30 iunie este despre voi. Profitaţi de el și faceţi ceva ce v-aţi dorit demult!


Horoscop iunie 2015, Taur:

Horoscop Urania Taur iunie 2015
Preferabil ar fi ca, după data de 5 iunie, să vă concentraţi pe înfrumusețarea locuinței și pe ridicat moralul apropiaților mai pesimişti. Se arată șansa de a intra în posesia unei moșteniri între 5-7 iunie. Poate că nu va fi vorba de o sumă de bani ori de un bun de valoare, ci de renumele cuiva drag care vă poate deschide anumite uși. După data de 12 iunie, banii nu vă mai alunecă printre degete.

Începând cu data de 15 iunie, când Saturn revine în Scorpion, se repun pe tapet provocările întâmpinate pe plan relațional, atât cu partenerul de viață, cel de afaceri, dar și în raport cu competiția din sfera socială și profesională. Nepotrivirile de caracter care v-au adus probleme din octombrie 2012 până în decembrie 2014 riscă să iasă la suprafață. Faceţi ceva în privința lor!

Dacă vi se cer bani împrumut sau prietenii încearcă să vă convingă de fezabilitatea unui proiect amăgitor, de dorit ar fi să nu vă oferiţi să îi finanţaţi între 22 și 25 iunie. Unele episoade mai puțin fericite din trecut pot tensiona atmosfera dintre voi și neamuri sau vecini după data de 24. Din data de 27 până în data de 30, atmosfera caldă și personală din familie vă binedispune nespus.


Horoscop iunie 2015, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni iunie 2015
După data de 5 iunie, s-ar putea să vă transformaţi în vedete locale, probabil pentru că sunteţi mereu la curent cu tot ce se întâmplă sau chiar voi sunteţi cei care dă ora exactă. Profitaţi de acest lucru și în intervalul 5-7 iunie consolidaţi anumite legături profesionale, respectiv sociale sau surclasaţi-vă definitiv competiția. După data de 12, începeţi să vă simţiţi din nou voi înşivă.

Începând cu data de 15 iunie, odată cu retrogradarea lui Saturn în Scorpion, pot reveni în atenția voastră anumite probleme de sănătate, deficiențe de colaborare cu colegii de muncă sau sarcini profesionale care v-au adus probleme din octombrie 2012 până în decembrie 2014 și pe care credeaţi că le-aţi depășit. Căutaţi ca, până în luna septembrie 2015, să le găsiţi rezolvarea!

Aveţi grijă cum vă purtați, mai ales în preajma persoanelor cunoscute de curând, respectiv a celor cu influență pe plan social și cum vă exprimaţi pentru că gafele comise între zilele de 22 și 25 iunie vă pot afecta reputația. Daţi-vă silința să cheltuiţi cu cap după data de 24 iunie și nu lăsaţi atașamentele să vă dicteze comportamentul financiar. Viața voastră socială ajunge la apogeu cândva în intervalul de zile 27-30 iunie.


Horoscop iunie 2015, Rac:

Horoscop Urania Rac iunie 2015
După data de 5, premisele sectorului vostru financiar arată foarte bine, ivindu-se şanse de a vă rotunji veniturile, de a vă spori economiile sau de a valorifica lichiditățile și/sau bunurile pe care le aveţi deja, mai ales în intervalul 5-7 iunie. Nostalgiile vă lasă ușor-ușor, semn că după 5 iunie, vă gândiţi cu plăcere și nu cu un dor apăsător la lucrurile din trecut.

După data de 15 iunie, când Saturn se întoarce în Scorpion, vă pot lua cu asalt gelozia și posesivitatea care v-au adus probleme din octombrie 2012 până în decembrie 2014. Mai mult, nu este exclus să alimentaţi o iubire imposibilă, persistând într-o dragoste neîmpărtășită de care aţi crezut că aţi scăpat. Vă recomand să vă clarificaţi aceste aspecte până în luna septembrie 2015.

În intervalul 22-25 iunie, puteți reveni la gânduri negative sau amintiri răscolitoare. Vă recomand ca în aceste zile să vă ocupaţi mintea cu altfel de lucruri și să nu reflectaţi la trecut. Din 24 încolo, puteți simți impulsul de a impune respectul propriilor sentimente și trăiri. Între 27 și 30, puteţi face rost de bani sau să avansaţi pe scara socială ori profesională.


Horoscop iunie 2015, Leu:

Horoscop Urania Leu iunie 2015
Începând cu data de 5, reveniţi în centrul atenției, acolo unde vă stă cel mai bine. Toate privirile se ațintesc asupra voastră, multe persoane ajung să roiască în jurul vostru, ba chiar să flirteze cu voi, în special între 5 și 7 iunie. Persoanele care sunt singure pot întâlni pe cineva special. După data de 12, proiectele voastre încep să o ia din loc și dispar conflictele dintre voi și prieteni.

Odată cu revenirea lui Saturn în Scorpion din 15 iunie, riscaţi să se dezgroape securea războiului dintre voi și unele rude, cel mai probabil părinții. Ca să vă faceţi o idee despre ce presupune, gândiţi-vă ce v-a înfuriat din octombrie 2012 până în decembrie 2014. Până în luna septembrie 2015, este indicat să ajungeți la o concluzie mulțumitoare pentru ambele tabere.

Este posibil să aflaţi cândva între 22 și 25 iunie că planurile voastre de viitor ori proiectele abia demarate presupun mai mult timp, bani și energie decât aţi prevăzut ori că prietenii v-au atras într-o afacere fără să vă fi făcut conştienţi de toate riscurile. După data de 24, puteți fi ceva mai nostalgici sau să vă accidentaţi mai ușor decât de obicei, dar cel puțin între 27 și 30 iunie, simţiţi că lumea este a voastră.


Horoscop iunie 2015, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară iunie 2015
Deși nu vă este totuna să o recunoaşteţi, din 5 iunie încolo, v-ar plăcea să vi se ofere mai multă atenție. Tocmai pentru că vă este dificil să recunoaşteţi acest lucru, s-ar putea să criticaţi acerb nevoia celorlalți de a fi apreciați. Între zilele de 5 și 7 iunie, raportarea la trecut vă poate face să daţi o nouă șansă apropiaţilor care v-au greșit. Începând cu data de 12, începeţi să avansaţi ușor-ușor în carieră și pe plan social.

După data de 15, mai exact când Saturn retrogradează în Scorpion, se redeschide cutia Pandorei dintre voi și rude, cel mai probabil pe aceleași teme recurente din octombrie 2012 până în decembrie 2014. Dacă mașina vă lasă permanent la greu și nu îi găsiţi defectul; ori pătimiţi mereu de pe urma unui laptop sau telefon problematic, căutaţi să le schimbaţi.

Din ziua de 22 până în ziua de 25, poziția în ierarhia profesională și/sau socială vă poate pune bețe fie în roatele relației de cuplu ori în cele ale cooperării cu asociații, colaboratorii sau clienții. După data de 24, investiţi mai mult sentiment în relațiile cu prietenii, activitățile de grup, dar și în proiectele voastre preferate. Indicat este să dedicaţi intervalul 27-30 iunie asumării și împlinirii nevoii de a ieși în prim plan.


Horoscop iunie 2015, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă iunie 2015
Începând cu data de 5, accentul cade pe viața socială, dar și pe proiectele de grup, respectiv planurile voastre de viitor. Între 5 și 7 iunie, se anunță rost de întâlniri de afaceri și negocieri care se concluzionează avantajos. După data de 12, se dă liber la înscrieri la cursuri de reconversie profesională sau pregătire continuă, dar și la delegații sau călătorii la mare distanță de casă.

Dacă din octombrie 2012 până în decembrie 2014 v-aţi confruntat cu probleme financiare, uneori mai mici, alteori mai mari, odată cu revenirea lui Saturn în Scorpion din 15 iunie, s-ar putea să vă loviţi de ele încă o dată. Este posibil ca sursa acestui impas să țină de felul în care vă organizaţi resursele, fie că vorbim de lichidități sau bunuri de valoare. Fiţi cumpătaţi și inteligenţi!

Teoria și practica profesională se pot bate cap în cap din 22 până în 25 ale lunii. Sunt posibile, de asemenea, fricțiuni între voi și colegii mai vechi în breaslă. Mai mult, apare riscul întârzierii unor aprobări de care depindeaţi. După data de 24, se prefigurează progrese pe plan social și/sau profesional, iar între 27 și 30 iunie, viața voastră socială și sentimentală urmează o curbă ascendentă.


Horoscop iunie 2015, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion iunie 2015
Începând cu data de 5, evoluaţi foarte repede pe plan profesional și social, fiind posibil ca din 5 până în 7, diferența să se vadă și în portofelul vostru. După data de 12 iunie, vă recomand să clarificaţi confuziile care țin de resursele pe care le deţineţi în asociere cu partenerul, fie el de viață ori afaceri și să analizaţi atent costurile de timp, energie și sentimente pe care le implică aceste relații.

Evenimentele majore care au marcat perioada cuprinsă între octombrie 2012 și decembrie 2014 v-au maturizat emoțional, schimbând felul în care sunteţi observaţi de ceilalți și vă prezentaţi în societate. S-ar putea ca, din 15 iunie când Saturn se întoarce în semnul nașterii voastre, să se repete unele dintre ele. Luaţi-le drept un test care vă poate arăta ce aţi fost în trecut și cine sunteţi în prezent.

Aveţi mare grijă ce înţelegeţi prin libertate personală în intervalul de zile 22-25. S-ar putea că definiția voastră să se contrazică cu cea a partenerului, conturându-se îndoieli cu privire la fidelitatea voastră și/sau a celui drag. După data de 24, asumaţi-vă curajul de a fi vulnerabili și veţi avea multe de câștigat. Între 27 și 30 iunie, apar noi progrese pe frontul muncii, în carieră și pe plan social.


Horoscop iunie 2015, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător iunie 2015
Din 5 încolo, vă revine pofta de viață. Nu este exclus să vă îndrăgostiţi de cineva de peste hotare, care vine dintr-o cultură sau religie diferită. Sunt favorizate cursurile de dezvoltare personală, dar și călătoriile de distracţie care vă lărgesc vizibil orizonturile în intervalul 5-7 iunie. După data de 12, comunicaţi productiv cu partenerul de viață sau afaceri, dar și cu clienții, respectiv colaboratorii.

Din octombrie 2012 până în decembrie 2014, Saturn v-a adus față în față cu neputințele voastre, fie reale ori imaginare, cu neliniştile, viciile, secretele și crudele adevăruri pe care nu le-aţi înțeles pe deplin. Odată cu retrogradarea lui Saturn în Scorpion din 15 iunie, s-ar putea să vă reîntâlniţi cu acelea pe care nu aţi avut curajul să vi le asumaţi. Căutaţi să le înfruntaţi curajos acum!

Între 22 și 25 ale lunii, familia se poate amesteca mai mult decât trebuie în relația voastră de cuplu sau aveţi parte de neînţelegeri cu partenerul, fie el de viață ori afaceri, pe tema unei chestiuni familiale sau locative. După data de 24, aveţi grijă câtă energie, bani, timp și sentimente puneţi la bătaie în cuplu sau pe plan profesional. Intervalul 27-30 iunie vă aduce experiențe plăcute la nivel personal și afectiv.


Horoscop iunie 2015, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn iunie 2015
Din 5 iunie începând, concentraţi-vă pe echilibrarea aportului vostru în relațiile sentimentale și de afaceri, ghidându-vă după nivelul de contribuție al partenerului, respectiv asociaților. Pentru un randament mai bun, raportaţi-vă între 5 și 7 ale lunii la experiențele din trecut avute cu aceștia. După data de 12, se descurcă încurcăturile profesionale și comunicaţi eficace cu colegii de muncă.

Dacă din octombrie 2012 până în decembrie 2014, planurile voastre de viitor nu au înregistrat progrese remarcabile sau aţi fost nevoiţi să renunţaţi la unele dintre ele, vi s-a selecţionat anturajul sau proiectele de grup nu au evoluat așa cum v-aţi așteptat, este posibil ca odată cu revenirea lui Saturn în Scorpion din 15 iunie să vă confruntaţi cu situații similare. Luaţi decizii înțelepte acum!

În intervalul 22-25 iunie, pot apărea probleme în comunicare, mai ales în cadrul ședințelor, audiențelor și întâlnirilor de afaceri. Aveţi grijă ce fel de documente semnaţi și acordaţi o atenție sporită oricăror sarcini profesionale. Începând cu data de 24, se însufleţeşte sectorul sentimental și puteți cunoaște pe cineva special. Vă puteţi alege cu o moștenire însemnată cândva între 27 și 30 iunie.


Horoscop iunie 2015, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător iunie 2015
Începând cu data de 5, centrul de interes se mută pe sectorul sentimental. Nu ar strica să începeţi să o luaţi de la capăt alături de actualul partener. Burlacilor/burlăcițelor acestei zodii li se pot aprinde călcâiele după o persoană specială și pot chiar să obțină o întâlnire cândva în intervalul 5-7 iunie. După data de 12, aveţi mai mult timp liber la dispoziție pentru a îl dedica hobby-urilor, celui drag și/sau copiilor.

Dacă ascensiunea voastră profesională și/sau socială a fost greoaie sau chiar nu aţi făcut niciun progres din octombrie 2012 până în decembrie 2014, lucrurile se pot complica din nou din 15 iunie de când Saturn se întoarce în Scorpion. Până în luna septembrie, construiţi-vă o imagine care să reziste oricăror cârcoteli, bârfe, vești sau acuzații de lipsă de profesionalism.

De dorit ar fi ca, în intervalul 22-25 iunie, să tăiaţi din investițiile pe care le alocaţi în mod normal hobby-urilor voastre, tabieturilor sau speculațiilor financiare cum ar fi jocurile la bursă sau de noroc. După data de 24, acordaţi mai multă atenție sănătății voastre, sarcinilor de serviciu și felului în care interacţionaţi cu colegii de muncă. Viața voastră sentimentală se reinventează între 27 și 30 ale lunii.


Horoscop iunie 2015, Peşti:

Horoscop Urania Peşti iunie 2015
După data de 5, vă remarcaţi uşor în mediul profesional, ieşiţi în evidență prin realizările voastre și vă diferenţiaţi de ceilalți colegi de muncă prin atitudinea voastră optimistă. Cândva între 5 și 7 iunie puteți vedea primele beneficii financiare ale acestei schimbări de abordare pe plan profesional. Începând cu data de 12, liniștea și armonia se reinstalează în familie.

Evenimentele de mare impact emoțional care au avut loc în viața voastră din octombrie 2012 până în decembrie 2014 v-au determinat să vă reevaluaţi, poate chiar să faceţi schimbări în sistemul de referință la tot ceea ce vă înconjoară. Din 15 iunie până în septembrie 2015, vi se dau teste menite să verifice cât de temeinic v-aţi asumat lecțiile de viață predate în acești trei ani.

Din 22 până în 25 ale lunii, ceea ce se întâmplă pe plan familial își pune amprenta pe gradul vostru de deschidere în relațiile cu ceilalți. Dacă vă simţiţi confuzi, circumspecţi sau din contră, acordaţi prea multă încredere persoanelor abia întâlnite, căutaţi să vindecaţi unele răni emoționale din trecut. După data de 24, se revitalizează viața voastră sentimentală, iar câștigurile sporesc între 27 și 30 ale lunii.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS