Horoscop Urania săptămânal: 29 iunie - 5 iulie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 29 iunie - 5 iulie 2015


Horoscop 29 iunie - 5 iulie 2015, Berbec:

Cu excepția zilelor de 29 iunie şi 5 iulie, s-ar părea că sănătatea nu se numără printre domeniile de viață afectate de astre. Dacă în ziua de 29 iunie este posibil să suferiţi de pe urma unor atașamente toxice față de unele trăiri, anumite persoane sau lucruri materiale, în ziua de 5 iulie s-ar putea să vă lăsaţi pradă viselor și scenariilor ireale. Nu vă lăsaţi mintea să zburde prea departe!


Horoscop 29 iunie - 5 iulie 2015, Taur:

Cum Luna Plină din ziua de 2 iulie „cade” pe axa cunoașterii din horoscopul vostru general, ar fi indicat să vă dedicaţi această săptămână dezvoltării personale. Studiaţi cu prioritate impactul emoțional al trecutului vostru, dar mai ales al copilăriei în viața voastră de adulţi. Este posibil să nu vă fi asumat unele evenimente majore, dar prima oară trebuie să le reperaţi. Fiţi sinceri cu voi înşivă!


Horoscop 29 iunie - 5 iulie 2015, Gemeni:

Cum axa peste care se suprapune Luna Plină din ziua de 2 iulie nu simbolizează doar posesiile, ci și posesivitatea, este de așteptat ca în această săptămână să aveţi parte de evenimente care vă demonstrează că ar fi bine să opriţi legătura emoțională care vă leagă de unele trăiri, anumite persoane sau obiecte cu valoare sentimentală. Eliberaţi-vă de atașamente și vă recăpătaţi independența!


Horoscop 29 iunie - 5 iulie 2015, Rac:

Deși Luna Plină din ziua de 2 iulie nu interconectează casele sănătății din horoscopul vostru general, faptul că se suprapune peste axa personalității voastre înseamnă că îi veţi simți energiile din plin săptămâna aceasta. Forma voastră fizică și mentală va depinde în mare măsură de felul în care interacţionaţi cu oamenii de lângă voi. Vă recomand să nu luaţi totul personal și să nu puneţi la suflet toate nimicurile. Fiţi tari!


Horoscop 29 iunie - 5 iulie 2015, Leu:

Luna Plină din ziua de 2 iulie „cade” tocmai pe axa sănătății din horoscopul vostru general, anunțându-se astfel o săptămână în care mişcarea, chiar și în doze mici, devine imperios necesară. Altfel, vă puteți pricopsi cu dureri de spate care riscă să vă dea peste cap programul profesional. O puteți face chiar și la muncă, în pauze sau în timpul liber acasă!


Horoscop 29 iunie - 5 iulie 2015, Fecioară:

În intervalul de zile 3-5 iulie, s-ar putea ca forma voastră fizică, respectiv cea mentală să nu fie cele mai ridicate. Poate vă simţiţi presaţi să împliniţi așteptările unor persoane pe care le respectaţi și nu v-aţi dori să le pierdeţi încrederea ori vă învârtiţi în cercuri și frecventaţi locuri care nu vă fac să vă simţiţi în largul vostru. Lăsaţi ruşinea deoparte și bucuraţi-vă de ce are mai bun momentul să vă ofere!


Horoscop 29 iunie - 5 iulie 2015, Balanţă:

Cum Luna Plină din ziua de 2 iulie se manifestă plenar în casa familiei care semnifică și fundația voastră emoțională, se dorește să vedeţi cum anume și-a pus amprenta atitudinea părinților față de voi în copilărie asupra felului în care îi trataţi voi acum pe membrii familiei voastre. Dacă nu este una pozitivă, învăţaţi ceva din această experiență și nu repetaţi tiparul lăsat moștenire de ai voştri!


Horoscop 29 iunie - 5 iulie 2015, Scorpion:

Întrucât Luna Plină din ziua de 2 iulie se formează pe axa cunoașterii, ar fi indicat să vă dedicaţi această săptămână procesului de familiarizare cu voi înşivă. Fie că alegeţi să citiţi cărți de dezvoltare personală sau cereţi feedback-ul sincer al cunoştinţelor cu privire la parcursul vostru de până acum, cert este că puteți face progrese clare într-un timp relativ scurt. Priviţi-vă prin ochii celorlalți!


Horoscop 29 iunie - 5 iulie 2015, Săgetător:

Zilele de 29 iunie şi 5 iulie ar putea să agite puţin apele, destabilizând climatul vostru interior. Dacă în ziua de 29 iunie s-ar putea să vi se înece corăbiile dintr-un motiv sau altul, în ziua de 5 iulie puteți simți nevoia să evadaţi din cotidian, luând o pauză de la forfota zilnică pentru a vă bucura de căldura atmosferei de acasă. Căutaţi totuși să nu vă izolaţi. Nu vă face bine singurătatea.


Horoscop 29 iunie - 5 iulie 2015, Capricorn:

Luna Plină din ziua de 2 iulie se suprapune peste axa personalității voastre, semn cum că efectele acestei lunații își vor pune amprenta asupra bunăstării voastre fizice și mentale. Zidurile voastre emoționale s-ar putea să fie destul de greu încercate, indiciu că nu ar strica să vă slabiţi puţin pentru moment și să vă arătați mai abordabili. Nu câștigaţi nimic dacă vă ascundeţi mereu emoțiile, chiar și de voi înşivă!


Horoscop 29 iunie - 5 iulie 2015, Vărsător:

Luna Plină din ziua de 2 iulie se suprapune tocmai peste axa sănătății din horoscopul vostru general, cu mențiunea că efectele acestei lunații se resimt cel mai intens în perimetrul formei voastre mentale, nu fizice. Dacă nu vă recunoaşteţi nevoile emoționale și vă refuzaţi apropierea afectivă după care tânjiţi, nu vă așteaptă o săptămână tocmai uşoară. Recunoaşteţi că aveţi nevoie de afecțiune!


Horoscop 29 iunie - 5 iulie 2015, Peşti:

În intervalul de zile 3-5 iulie, s-ar putea să nu vă aflaţi în cea mai bună formă fizică sau mentală. De regulă, vă sacrificaţi atenția pe care v-aţi putea-o oferi vouă înşivă dăruind-o celorlalți, dar de data aceasta, se dorește să vă concentraţi mai mult asupra propriilor persoane, mai ales dacă nu vă aflaţi în cea mai fericită stare de spirit ori sănătatea scârţâie. Uneori trebuie să fiţi egoişti!


Horoscop iulie 2015.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS