Horoscop Urania lunar: iulie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania iulie 2015


Horoscop iulie 2015, Berbec:

Horoscop Urania Berbec iulie 2015
Este posibil ca în intervalul 7-11 iulie să vă retrageţi parțial din viața socială pentru a vă concentra pe chestiunile familiale sau locative, raportându-vă constructiv la trecut. Între zilele de 11 și 19, se anunță certuri în cuplu, probabil din cauza geloziei și posesivității. Din 13 iulie, au loc ședințe de familie privind bugetul sau responsabilitățile casnice, progresele apărând chiar din data de 14.

Din data de 14 până în data de 16, puteți experimenta repercusiunile faptului că v-aţi dirijat eforturile exclusiv pe plan familial și locativ, lăsând descoperite cariera și reputația. În jurul zilei de 19, este posibil să vi se umple paharul din pricina acestor discuții repetate de la suflet la suflet, devenind pasibili de o izbucnire a furiei. Începând cu data de 19, relațiile afective, dar și profesionale intră sub o lupă critică.

În cursul zilei de 23, s-ar putea să deveniţi mai conştienţi ca niciodată de existența atașamentelor care vă leagă de unele stări, oameni dragi sau obiecte cu valoare sentimentală. Între zilele de 23 și 28, restructurările aduse spațiului locativ, dar și cele din dinamica rolurilor în familie pot atenta la răbdarea voastră. După data de 25, s-ar putea să căutaţi nodul în papura relațiilor de iubire și profesionale.


Horoscop iulie 2015, Taur:

Horoscop Urania Taur iulie 2015
În perioada 7-11 iulie, se pot arăta ocazii de a dezvolta proiecte sau prietenii cu persoane care vă împărtășesc idealurile. Păstrarea aparențelor cu privire la atmosfera din familie sau chestiunile locative se poate solda cu conflicte în cuplu între zilele de 11 și 19. După data de 13, se consolidează aceste amiciții, dar și parteneriate, progresele devenind vizibile în jurul zilei de 14.

Din data de 14 până în data de 18, persoanele care vă servesc drept modele sau călăuze în momente de cumpănă ar putea emite judecăți de valoare cu privire la influența acestor noi legături asupra voastră. În jurul zilei de 19, puteți ajunge să le daţi dreptate, poate pentru că noile cunoștințe nu îşi văd de treaba lor. După data de 19, aţi putea căuta să reparaţi neajunsurile relației de cuplu și/sau cu copiii.

În cursul zilei de 23, aţi putea purta o discuție revelatoare cu partenerul care vă permite să vedeţi în sufletul lui așa cum nu s-a mai întâmplat demult. Între zilele de 23 și 28, s-ar putea să vă enervaţi ori de câte ori cineva încearcă să intre cu bocancii în inima voastră. Începând cu data de 25, este posibil să vedeţi defecte în relația cu partenerul și/sau cei mici chiar și acolo unde nu există de fapt.


Horoscop iulie 2015, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni iulie 2015
Dacă vă implicaţi emoțional în sarcinile primite în perioada 7-11 iulie, beneficiile materiale nu vor întârzia să apară. Între zilele de 11 și 19, evitaţi să vă asumaţi meritele care nu v-ar fi revenit (doar) vouă și nu vă lăudaţi cu rezultate care nu pot fi probate practic. Feriţi-vă să promiteți progrese pe care nu le puteți efectua. După data de 13, dar în special în jurul zilei de 14, vă puteți rotunji veniturile.

În ciuda evoluției înregistrate pe plan financiar, din data de 14 până în data de 18 este nevoie să împărţiţi câștigurile cu asociații sau colaboratorii, să înapoiaţi unele împrumuturi sau să achitaţi unele datorii. În cursul zilei de 19, un proiect poate necesita o infuzie urgentă de capital ori este posibil să vă aducă prejudicii. După data de 19, vă recomand să remediaţi relațiile cu membrii familiei de s#x feminin.

În jurul zilei de 23, este de dorit ca o parte din profiturile realizate zilele trecute să fie investite în tratament medical performant, dacă este cazul, aparatură sau echipamente care să vă uşureze treaba. Între zilele de 23 și 28, se văd urmările financiare ale unor decizii cu bătaie lungă luate în grabă. Începând cu data de 25, afişaţi o atitudine hipercritică în raport cu părinții.


Horoscop iulie 2015, Rac:

Horoscop Urania Rac iulie 2015
S-ar părea că, în perioada 7-11 iulie, nu mai aşteptaţi să vă ajungă cuțitul la os pentru a vă schimba optica și strategia. Între zilele de 11 și 19, nu sunt recomandate speculațiile financiare. În plus, se creionează o problemă de încredere în raport cu partenerul și/sau copiii. După data de 13, atrageţi oamenii și situațiile pe care le vizualizaţi, primele rezultate apărând chiar în jurul zilei de 14.

Din data de 14 până în data de 18, faptul că vă oferiţi sufletul pe tavă în parteneriatele de viață și de afaceri poate fi folosit împotriva voastră. Nu este exclus ca și competiția din planul profesional să profite de pe urma acestui lucru. În jurul datei de 19, faima sau relația voastră cu superiorii poate suferi și ea din aceeași cauză. După data de 19, căutaţi să stabiliţi relații funcționale cu femeile.

În jurul zilei de 23, redescoperirea unei vechi pasiuni vă conferă un suflu nou pe plan personal. Între zilele de 23 și 28, evitaţi să vă folosiţi de șantajul emoțional sau de victimizare pentru a atrage simpatia șefului sau a societății pentru că riscaţi să obţineţi exact opusul. Începând cu data de 25, abţineţi-vă de la bârfe, cârcoteli și lansat zvonuri. Staţi departe de comploturi!


Horoscop iulie 2015, Leu:

Horoscop Urania Leu iulie 2015
În perioada 7-11 iulie, vă recomand să vă implicaţi voluntar în activități ca meditația și introspecția care vă recalibrează energiile. Între zilele de 11 și 19, evenimentele de mare impact emoțional din planul familial sau locativ vă pun la încercare capacitatea de a le disimula în raport cu ceilalți. După data de 13, crește nevoia de a fi admiraţi, dar în jurul zilei de 14, puteți realiza că v-o puteți satisface și singuri.

Dacă nu cercetaţi în adâncul ființei voastre în prima parte a lunii, s-ar putea ca, din data de 14 până în data de 18, să fiţi puşi față în față cu consecințele psihosomatice ale negării propriilor nevoi și dorințe, ca de exemplu o afecțiune. În jurul datei de 19, aprecierea insuficientă vă poate determina să vedeţi viața și oamenii în alb și negru. După data de 19, puteți economisi mult dacă vă administraţi atent finanțele.

În jurul zilei de 23, raportarea constructivă la ultimii trei ani vă poate ajuta să trataţi altfel evenimentele familiale care trezesc în voi emoții și trăiri intense. Insistențele de a vă fi remarcată valoarea rămase fără răspuns între zilele de 23 și 28 vă pot determina să vă schimbaţi radical felul de a vedea viața și oamenii. Începând cu data de 25, chiverniseala se poate transforma ușor-ușor în zgârcenie.


Horoscop iulie 2015, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară iulie 2015
În perioada 7-11 iulie, se pot lega parteneriate și proiecte bazate pe interese comune. Burlacii/burlăcițele acestui semn pot începe o relație cu un prieten, iar cei implicați într-o relație își schiţează viitorul în doi. Între zilele de 11 și 19, neasumarea nevoii de atenție se reflectă în interacțiunile problematice cu cei din jur. Se conturează noi proiecte și prietenii după data de 13, dar mai ales în jurul zilei de 14.

Concentrarea exclusivă a eforturilor către planurile de viitor și/sau proiectele de grup sistează, din data de 14 până în data de 18, evoluția preocupărilor de moment, de natură personală. Contribuţia voastră de idei și implicarea emoțională în cadrul schemelor de afaceri comune par să nu coincidă cu cele ale amicilor/restului echipei în jurul datei de 19. După data de 19, imaginea voastră joacă un rol-cheie.

Calitățile oratorice și cunoștințele privind birocrația dobândite în ultimii trei ani își aduc contribuţia în bunul mers al afacerii comune. Investiția voastră de timp, energie și bani intră în antiteză cu cea a prietenilor/membrilor echipei cu care sunteţi asociaţi în cadrul unui proiect între zilele de 23 și 28. Începând cu data de 25, s-ar putea să observaţi cusururi la înfățișarea voastră și acolo unde nu există.


Horoscop iulie 2015, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă iulie 2015
În perioada 7-11, atribuţiile în a căror îndeplinire vă implicaţi emoțional vă ajută să vă apropiaţi de superiori și de poziția visată în ierarhia profesională ori socială. Proiectele comune, respectiv planurile de viitor măreţe, dar și prietenii megalomani vă pot afecta stabilitatea materială între zilele de 11 și 19. După data de 13, gândiţi ca un conducător, fapt ce nu rămâne fără răsunet în jurul zilei de 14.

Focusarea eforturilor în direcția recunoașterii profesionale și/sau ascensiunii sociale pare să nu vă permită, din data de 14 până în data de 18, să vă îndepliniţi sarcinile familiale/casnice. În jurul datei de 19, se nasc discuții în contradictoriu cu partenerul pe seama carierei sau a responsabilităților voastre sociale. Începând cu data de 19, urmaţi un regim de detoxifiere a energiilor fostelor relații toxice.

În jurul zilei de 23, statutul social, cel ocupat în ierarhia profesională sau în relație cu superiorii are un impact pozitiv asupra situației voastre financiare. Între zilele de 23 și 28, s-ar putea să duceţi lupte pentru putere cu partenerul de viață ori afaceri sau supremație cu competitorii. Spălați-vă rufele murdare departe de ochii curioșilor. După data de 25, dorința de a atinge perfecțiunea poate deveni obsesie.


Horoscop iulie 2015, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion iulie 2015
Dacă credeţi că Universul va contempla la împlinirea doleanțelor voastre, multe dintre ele pot deveni realitate în perioada 7-11 iulie. Presiunile la care sunteţi supuşi pe plan social și/sau profesional între zilele de 11 și 19 își pot pune serios amprenta asupra voastră. După data de 13, dar mai ales în jurul zilei de 14, puteți începe un curs, pleca într-o delegație sau cunoaște persoane de la care puteți învăța lucruri noi.

Din data de 14 până în data de 18, așternerea viziunilor voastre în cuvinte poate fi problematică. Evitaţi plecările în străinătate, susținerea examenelor și programarea întrevederilor importante, dar și depunerea unui dosar pentru o aprobare. În jurul datei de 19, respectaţi îndrumările superiorilor și politica firmei. După data de 19, legaţi prietenii, sunteţi cooptaţi în proiecte comune și vă concentraţi pe planurile de viitor.

În jurul zilei de 23, curajul de a fi vulnerabili vă poate ajuta să realizaţi multe în plan personal. Între zilele de 23 și 28, călătoriile de afaceri pot avea de suferit, la fel și sarcinile de serviciu cărora le lipsește viziunea de ansamblu. După data de 25, proiectele derulate în asociere cu amicii/o echipă, precum și planurile de viitor ar putea fi sistate temporar sau chiar involua ușor-ușor.


Horoscop iulie 2015, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător iulie 2015
În perioada 7-11, vă puteți dezlipi de unele atașamente toxice și chiar închide unele răni emoționale din trecut și/sau copilărie. În plus, se lămuresc situațiile complicate legate de o moștenire. După data de 13, reevaluaţi-vă contribuţia de timp, energie, bani și sentimente adusă parteneriatelor de viață sau afaceri și veţi vedea primele rezultate chiar în jurul zilei de 14 iulie.

Dacă oferiţi mai mult decât primiţi în raport cu asociații sau persoana iubită, v-aţi putea confrunta cu o pierdere financiară, de timp liber sau sufletesc din data de 14 până în data de 18. În plus, în jurul datei de 14, gelozia determinată de o problemă de încredere vă dă târcoale. Mai mult, feriţi-vă să fiţi posesivi în relație cu copiii. Începând cu data de 19, înregistraţi progrese susținute pe plan social și/sau profesional.

În jurul zilei de 23, se prefigurează evenimente care au un efect eliberator asupra voastră, deci nu ar fi exclus dacă în urma lor simţiţi că vi se ia o piatră de pe inimă. Între zilele de 23 și 28, excesul de zel afișat în raport cu partenerul și/sau copiii poate face mai mult rău decât bine, de dorit fiind să nu fiţi demonstrativi. După data de 25, există riscul de retrogradare pe scara socială și/sau profesională.


Horoscop iulie 2015, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn iulie 2015
În perioada 7-11, se poate negocia cooptarea voastră sau a altcuiva într-un parteneriat, susţineţi interviuri sau aveţi parte de întâlniri de afaceri. Discuțiile cu persoana iubită în care puneţi suflet se soluționează favorabil. Între zilele de 11 și 19, interesele financiare ale partenerului de viață sau afaceri primează în fața celor comune. După data de 13, dar mai ales în jurul zilei de 14, vi se înmulţesc admiratorii/admiratoarele.

Din data de 14 până în data de 18, partenerul de viață ori afaceri, precum și competiția poate recurge la manevrare emoțională, atitudine pe care nu o lăsaţi netaxată. În jurul datei de 19, o conversație cu persoana dragă poate zgudui din temelii atmosfera din familie. Începând cu data de 19, vă îndrăgostiţi de cineva cu o mentalitate diferită, vă înscrieţi la un curs sau întreprindeţi o călătorie de plăcere.

În jurul zilei de 23, se liniștesc apele în cuplu, prilej numai bun să vă focusaţi pe planurile de viitor de cuplu. Burlacii/burlăciţele acestui semn pot începe o relație cu un amic care le-a fost aproape în ultimii trei ani. Între zilele de 23 și 28, climatul tensionat dintre voi și partener se răsfrânge și în familie. După data de 25, nu se recomandă ieşirile în străinătate și nici susținerea examenelor.


Horoscop iulie 2015, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător iulie 2015
În perioada 7-11, atingerea unor obiective în care v-aţi implicat afectiv atrage beneficii financiare consistente. Între zilele de 11 și 19, cariera voastră sau a partenerului, respectiv pozițiile voastre în societate se pot pune de-a curmezișul relației de cuplu. În plus, se nasc bătălii ale orgoliilor cu asociații și conflicte cu superiorii. După data de 13, dar mai ales în ziua de 14, condiţia voastră fizică este la înălțime.

Din data de 14 până în data de 18, bunăstarea voastră fizică, dar și mentală este pusă la grea încercare, la fel și capacitatea de a face față atribuţiunilor, respectiv competiției neloiale. În jurul datei de 19, ezitarea voastră în acțiune la serviciu se poate lăsa cu observaţii, acuze sau chiar erori. Începând cu data de 19, cântăriţi-vă aportul de energie, timp, bani și sentimente în parteneriatele de viață sau afaceri.

În jurul zilei de 23, burlacii/burlăcițele acestui semn pot cunoaște pe cineva special, iar cei implicați într-o relație rezonează mental cu partenerii. Sunt favorizate întâlnirile de afaceri, interviurile de angajare, negocierile, audiențele și ședințele de creație. Între zilele de 23 și 28, acţionaţi cu curaj înainte ca oportunitățile de afirmare să dispară. După data de 25, este posibil să oferiţi mai mult decât primiţi.


Horoscop iulie 2015, Peşti:

Horoscop Urania Peşti iulie 2015
În perioada 7-11, dispuneţi de mai mult timp liber de dedicat partenerului, copiilor și pasiunilor, fapt care vă reîncarcă cu optimism. Dacă sănătatea nu excelează între zilele de 11 și 19, nu lăsaţi mândria să vă împiedice să mergeţi la doctor și cereţi indicații suplimentare referitoare la sarcinile profesionale. După data de 13, dar mai ales în 14, se îmbunătățește relația cu persoana iubită și cei mici dacă comunicaţi.

Din data de 14 până în data de 18, proiectele comune, planurile de lungă durată, dar și prieteniile voastre pot suferi de pe urma faptului că vă focusaţi exclusiv pe partener, copii, respectiv preocupările voastre de moment, de natură personală. În jurul datei de 19, o breșă în comunicarea cu superiorii poate duce la comiterea unor erori. După data de 19, vă pomeniţi cu mai mulți admiratori/admiratoare, dar și competiție.

În jurul zilei de 23, unele progrese înregistrate în relație cu persoana iubită, cei mici sau în activitățile voastre extraprofesionale vă schimbă în bine perspectiva asupra vieții și celor apropiaţi vouă. Între zilele de 23 și 28, vi se pot impune termene-limită, condiții sau vi se dau directive greu de respectat. Începând cu data de 25, vi se pot pune piedici de către competiție, asociați sau chiar de persoana dragă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS