Horoscop Urania zilnic: luni, 22 iunie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 22 iunie 2015


Horoscop 22 iunie 2015, Berbec:

Vă gândiţi foarte mult la activitatea pe care o desfăşuraţi la locul de muncă şi vreţi să faceţi unele schimbări. Aveţi tendinţa să-i acuzaţi pe alţii pentru tot ce vă merge prost, iar din această cauză relaţiile vă vor fi afectate. Astrele vă recomandă să vă temperaţi reacţiile şi să fiţi mai atenţi la detalii.


Horoscop 22 iunie 2015, Taur:

Experienţele zilei de azi vă vor pune în legătură cu foarte multe persoane, iar acest lucru vă va ajuta din punct de vedere profesional. Este posibil să începeţi o nouă colaborare, să primiţi mai mulţi bani sau să rezolvaţi o problemă mai veche. Se pare că norocul va fi de partea voastră!


Horoscop 22 iunie 2015, Gemeni:

Relaţiile cu prietenii nu sunt foarte bune, iar din acest motiv veţi avea tendinţa să vă enervaţi destul de repede, indiferent de situaţia în care vă aflaţi. Aţi putea avea motive de îngrijorare în privinţa unor persoane, dar nu veţi rezolva nimic dacă nu vă schimbaţi atitudinea. O bună comunicare cu cei din jur vă poate ajuta să înţelegeţi mai bine unele lucruri.


Horoscop 22 iunie 2015, Rac:

Relaţia cu persoana iubită decurge normal, dar apar unele probleme care vă deranjează şi pe care aţi vrea să le rezolvaţi cât mai repede. Deşi aveţi parte de înţelegere, se pare că mintea vă va sta doar într-o singură direcţie. Poate că nu ar fi rău să luaţi o pauză şi să încercaţi să vă relaxaţi.


Horoscop 22 iunie 2015, Leu:

Sunteţi plini de energie şi aveţi în plan foarte multe activităţi. Sunteţi surse de inspiraţie pentru persoanele din jurul vostru şi reuşiţi să faceţi o impresie bună oriunde v-aţi duce. Deşi ziua de azi nu va fi chiar pe placul vostru, astrele vor avea grijă ca voi să zâmbiţi mai des şi să aveţi foarte mult noroc.


Horoscop 22 iunie 2015, Fecioară:

Aveţi de pus multe lucruri la punct, dar nu veţi avea starea necesară. Nu este o zi foarte bună pentru voi şi din această cauză riscaţi să vă pierdeţi în detalii. O persoană de s#x opus vă va oferi câteva sfaturi utile, încercaţi să ţineţi cont de ele. Spre seară sunt şanse ca apele să se mai liniştească şi să vă puteţi relaxa în compania persoanei iubite.


Horoscop 22 iunie 2015, Balanţă:

Astăzi se prevăd foarte multe schimbări, în special în zona profesională. Veţi avea tendinţa să luaţi decizii fără să analizaţi prea mult situaţiile în care vă aflaţi, dar acest lucru vă poate pune în dezavantaj. Aveţi grijă ce vorbiţi cu anumiţi colegi şi încercaţi pe cât mai mult posibil să păstraţi unele informaţii doar pentru voi.


Horoscop 22 iunie 2015, Scorpion:

Pe parcursul zilei de luni veţi avea parte de unele neplăceri, dar nu trebuie să vă întristaţi. Cu cât veţi adopta o gândire mai negativă, cu atât mai mult nu veţi reuşi să vă duceţi planurile la îndeplinire. Chiar dacă vă loviţi de unele obstacole, nu trebuie să renunţaţi. Ţineţi minte, recompensa se arată doar persoanelor puternice.


Horoscop 22 iunie 2015, Săgetător:

Trebuie să încercaţi să vă respectaţi promisiunile date, chiar dacă acest lucru presupune foarte mult efort din partea voastră. Persoana iubită are nevoie de voi şi va fi necesar să vă sacrificaţi timpul pentru a o ajuta să îşi rezolve unele probleme. Nu vă faceţi griji, ziua de azi se va termina repede, iar mulţumirea va fi pe măsură.


Horoscop 22 iunie 2015, Capricorn:

Începeţi ziua de luni într-o stare foarte bună, ceea ce înseamnă că veţi avea posibilitatea să faceţi unele schimbări în viaţa voastră sau să rezolvaţi probleme mai vechi. Veţi fi mai atenţi la detalii şi veţi încerca să mulţumiţi pe toată lumea, în special la locul de muncă. Aveţi grijă totuşi să nu vă extenuaţi.


Horoscop 22 iunie 2015, Vărsător:

Astăzi un lucru este cert: primiţi un feedback pozitiv din partea superiorilor. Activitatea pe care voi o desfăşuraţi la locul de muncă nu este trecută cu vederea, iar satisfacţiile financiare nu vor întârzia să apară. Spre seară există posibilitatea să vă întâlniţi cu o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de ceva timp.


Horoscop 22 iunie 2015, Peşti:

Aveţi posibilitatea să faceţi doar ce vă place. Este o zi foarte bună pentru voi, zâmbiţi fără un motiv anume şi aveţi foarte multă energie. Sunteţi liberi să vă faceţi planuri de vacanţă sau să vă apucaţi de un nou sport. Banii nu vor fi o problemă pentru voi, iar din acest motiv nici opţiunile nu ar trebui să fie limitate.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS