Horoscop Urania zilnic: vineri, 2 ianuarie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 2 ianuarie 2015


Horoscop 2 ianuarie 2015, Berbec:

După o zi destul de aglomerată şi o noapte şi mai agitată, ziua de azi este dedicată relaxării şi odihnei. Nu vă faceţi planuri pentru următoarea perioadă deoarece este posibil să nu vă ţineţi de ele; încercaţi doar să staţi liniştiţi.


Horoscop 2 ianuarie 2015, Taur:

Ziua de vineri este numai bună pentru a gândi idei şi a pune în aplicare planuri foarte bune; este un moment în care vreţi să fiţi perseverenţi şi să daţi dovadă de maturitate. Începeţi anul cu multe speranţe şi gânduri bune pentru viitorul vostru.


Horoscop 2 ianuarie 2015, Gemeni:

Deşi sunteţi destul de obosiţi vineri, după orele prânzului trebuie să faceţi un drum pentru a vizita o persoană dragă; aveţi parte de o discuţie foarte serioasă şi matură cu o persoană la care ţineţi foarte mult. Sfaturile pe care le primiţi vă vor fi de folos în viitorul apropiat.


Horoscop 2 ianuarie 2015, Rac:

Anul 2015 este un an foarte aglomerat, însă frumos pentru nativii Raci. Aveţi multe idei pe care vreţi să le puneţi în practică; mai mult, se pare că vă doriţi cu disperare să vă urmaţi visurile şi să demonstraţi că sunteţi persoane mature, care ştiu ce vor de la viaţă.


Horoscop 2 ianuarie 2015, Leu:

După o perioadă mai aglomerată şi destul de dificilă, ziua de vineri este numai bună pentru odihnă. Încercaţi să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de clipe frumoase alături de cei dragi. Spre seară, este posibil să revedeţi o persoană foarte dragă.


Horoscop 2 ianuarie 2015, Fecioară:

Începeţi ziua cu o veste foarte bună pe plan profesional; este posibil să fiţi transferaţi într-un alt departament sau să primiţi o mărire de salariu. Această schimbare vă va aduce numeroase beneficii financiare şi nu numai în următoarea perioadă.


Horoscop 2 ianuarie 2015, Balanţă:

A doua zi a acestui an nu poate fi dedicată odihnei deoarece aveţi mai multe lucruri de rezolvat; totuşi, după orele prânzului partenerul de cuplu vă face o surpriză cu adevărat specială. Poate fi vorba despre un cadou material sau chiar despre o vacanţă în viitorul apropiat.


Horoscop 2 ianuarie 2015, Scorpion:

După o seară destul de agitată pentru Scorpioni, ziua de astăzi este numai bună pentru a vă odihni; încercaţi ca măcar pentru o scurtă perioadă de timp să nu vă mai gândiţi la probleme şi să vă bucuraţi de compania celor dragi.


Horoscop 2 ianuarie 2015, Săgetător:

A doua zi a anului vine cu o serie de schimbări pentru Săgetători; vă doriţi foarte mult să aveţi parte de un an liniştit şi de aceea decideţi că încă de astăzi să faceţi câteva modificări. Planurile pe care le aveţi sunt foarte bune, trebuie doar să aveţi timp pentru a le pune în aplicare.


Horoscop 2 ianuarie 2015, Capricorn:

Începeţi ziua cu o veste cu adevărat specială; poate fi vorba despre starea de sănătate a unei persoane dragi sau despre o decizie importantă luată de partenerul de cuplu cu privire la relaţia voastră sentimentală. Schimbările vor fi benefice pentru nativii Capricorni.


Horoscop 2 ianuarie 2015, Vărsător:

Ziua de astăzi este cu adevărat una specială pentru Vărsători; după un an mai dificil, cu multe greutăţi, iată că intraţi în 2015 mulţumiţi şi fericiţi că totul a revenit la normal, iar problemele au fost rezolvate. Urmează o perioadă frumoasă pentru voi în ceea ce priveşte viaţa financiară.


Horoscop 2 ianuarie 2015, Peşti:

După o perioadă mai aglomerată şi o seară cu adevărat agitată, ziua de azi ar trebui dedicată relaxării. Aveţi suficient timp pentru a vă bucura de odihnă. După orele prânzului, este posibil să primiţi în vizită o persoană dragă, pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS