Horoscop Urania zilnic: joi, 1 ianuarie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 1 ianuarie 2015


Horoscop 1 ianuarie 2015, Berbec:

Este prima zi a anului 2015, iar voi vă simţiţi mai liniştiţi şi mai calmi ca niciodată. Acesta este un moment perfect pentru a face planificări, a lua decizii importante sau a vă ocupa de conflicte mai vechi.


Horoscop 1 ianuarie 2015, Taur:

Ziua de azi vă găseşte foarte liniştiţi şi calmi. Vă gândiţi serios să faceţi câteva schimbări profesionale în anul 2015, iar această perioadă este tocmai bună pentru a gândi strategii şi a face planuri.


Horoscop 1 ianuarie 2015, Gemeni:

Ziua de 1 ianuarie vine cu multe probleme micuţe pentru voi; chiar dacă acestea vor fi destul de uşor de rezolvat, veţi pierde ceva timp, pe care îl puteaţi folosi pentru a vă ocupa de alte treburi.


Horoscop 1 ianuarie 2015, Rac:

Încă de dimineaţă sunteţi puşi pe treabă; vreţi să aveţi parte de o petrecere frumoasă alături de cei dragi şi de aceea faceţi tot posibilul să asiguraţi confortul necesar invitaţilor voştri. Partenerul de cuplu şi câţiva prieteni vă pot ajuta cu pregătirile.


Horoscop 1 ianuarie 2015, Leu:

Prima zi a anului vă găseşte destul de agitaţi; încă aveţi de rezolvat câteva probleme profesionale şi nu puteţi pleca de la locul de muncă până când nu le rezolvaţi. Spre seară, vă bucuraţi de clipe foarte frumoase alături de persoane dragi vouă.


Horoscop 1 ianuarie 2015, Fecioară:

Ziua de 1 ianuarie vă găseşte destul de ocupaţi. Prima parte a zilei va fi mai aglomerată deoarece aveţi mai multe lucruri de rezolvat şi pregătiri de făcut. Este posibil să faceţi câteva drumuri prin oraş, dar încercaţi să evitaţi locurile aglomerate.


Horoscop 1 ianuarie 2015, Balanţă:

Prima parte a zilei se anunţă a fi una chiar liniştită pentru Balanţe. Nu aveţi foarte multe de făcut şi profitaţi de timpul liber pentru a vă relaxa. Spre seară, vă întâlniţi cu persoane dragi, alături de care petreceţi clipe cu adevărat speciale.


Horoscop 1 ianuarie 2015, Scorpion:

Astăzi este o zi cu adevărat specială pentru Scorpioni. Este posibil să primiţi o veste foarte importantă, care vă va schimba radical viaţa profesională în anul 2015. Aceste modificări vor fi mai mult decât binevenite.


Horoscop 1 ianuarie 2015, Săgetător:

Astăzi simţiţi nevoia unei schimbări în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. Decideţi că este timpul ca dumneavoastră şi partenerul de cuplu să treceţi la următorul nivel. Dacă sunteţi singuri, astrele sunt de partea voastră; în această noapte puteţi întâlni o persoană cu adevărat specială.


Horoscop 1 ianuarie 2015, Capricorn:

Sunteţi destul de agitaţi cu privire la viaţa financiară; vă este dificil să rezolvaţi problemele pe care le aveţi, însă iată că o persoană dragă se gândeşte la voi. Este posibil ca astăzi să primiţi o sumă de bani, care vă va ajuta să faceţi modificări majore în viaţa voastră.


Horoscop 1 ianuarie 2015, Vărsător:

Anul 2014 a fost unul cu adevărat dificil pentru voi, iar astăzi vă simţiţi mai bine ca niciodată. Aveţi timp să vă gândiţi la cât de multe aţi realizat şi să fiţi mândri de voi. Seara va fi cu adevărat specială deoarece va fi petrecută doar în compania celor dragi.


Horoscop 1 ianuarie 2015, Peşti:

Primele ore ale zilei vor fi petrecute la locul de muncă; va fi o perioadă agitată deoarece aveţi un termen limită şi destul de multe proiecte de realizat. Seara va fi una specială; întâlniţi persoane noi şi vă este uşor să socializaţi şi chiar să vă faceţi prieteni.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS