Horoscop Urania zilnic: luni, 27 octombrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 27 octombrie 2014


Horoscop 27 octombrie 2014, Berbec:

Cu cât munciţi mai mult, cu atât veţi avea mai multe şanse de reuşită. Acest lucru pare să vă ghideze azi; luni este o zi foarte bună şi productivă pentru planurile profesionale. Discuţiile pe care le aveţi se vor dovedi un adevărat succes. Vă recomand să aveţi mai multă grijă la detalii şi să nu vă grăbiţi.


Horoscop 27 octombrie 2014, Taur:

Ziua de astăzi pare să vină la pachet cu multă odihnă pentru voi. Petreceţi clipe frumoase în compania persoanelor importante din viaţa voastră. După orele prânzului, este o perioadă bună pentru a începe treptat să vă faceţi planurile pentru următoarea săptămână.


Horoscop 27 octombrie 2014, Gemeni:

Ziua de astăzi pare să fie ziua schimbărilor pentru voi; sunteţi hotărâţi să vă apucaţi de treabă în ceea ce priveşte viaţa profesională. Este posibil să simţiţi nevoia să vă lăsaţi ghidaţi doar de intuiţie şi să renunţaţi la mai multe pentru a vă concentra doar asupra unui singur proiect.


Horoscop 27 octombrie 2014, Rac:

Ziua de luni pare a fi ziua voastră norocoasă; sunteţi foarte activi şi aveţi multă energie, reuşind să terminaţi tot ce vă propuneţi. De asemenea, este posibil ca după orele prânzului, să aveţi parte de o surpriză frumoasă din partea partenerului de cuplu sau a unui membru al familiei.


Horoscop 27 octombrie 2014, Leu:

Ziua de luni vine la pachet cu o surpriză destul de frumoasă pe plan profesional; este posibil ca un colaborator sau chiar superior să vă propună o colaborare foarte bună, care vă va aduce numeroase beneficii. Înainte de a accepta, sfătuiţi-vă cu partenerul de cuplu.


Horoscop 27 octombrie 2014, Fecioară:

Deşi simţiţi nevoia câtorva momente de relaxare, se pare că cei din jurul vostru au alte planuri pentru voi. Este posibil ca astăzi să fiţi nevoiţi să faceţi mai multe drumuri pentru a vizita câteva persoane dragi. Spre seară, aveţi parte de o discuţie destul de frumoasă cu partenerul de cuplu.


Horoscop 27 octombrie 2014, Balanţă:

Este timpul să deveniţi mai independenţi, iar acesta pare a fi un moment bun pentru a face câteva schimbări în sectorul iubirii. O discuţie sinceră şi matură cu partenerul de cuplu vă poate ajuta pe amândoi să ajungeţi la o hotărâre comună în ceea ce priveşte viitorul relaţiei voastre.


Horoscop 27 octombrie 2014, Scorpion:

Un proiect foarte amplu, la care aţi lucrat alături de o echipă întreagă de colegi, este pe cale să se încheie şi asta doar datorită muncii voastre asidue. Beneficiile vor fi pe măsura efortului depus, însă se pare că se lasă aşteptate, aşa că va trebui să aveţi răbdare. Spre seară, aveţi suficient timp să te relaxaţi.


Horoscop 27 octombrie 2014, Săgetător:

Aveţi o stare de dispoziţie foarte bună şi vă este destul de uşor să comunicaţi cu partenerul de cuplu. Aveţi parte de momente frumoase împreună, dar şi de o discuţie serioasă cu privire la planurile de viitor. Dacă sunteţi singuri, o ieşire la un eveniment vă poate ajuta să întâlniţi noi persoane.


Horoscop 27 octombrie 2014, Capricorn:

Deşi aceasta este o zi destul de productivă, este posibil ca voi să nu ajungeţi la rezultatele dorite doar din cauza faptului că vă grăbiţi. Încercaţi să oferiţi mai multă atenţie detaliilor şi să încercaţi să vă consultaţi cu colegii de muncă sau colaboratorii înainte de a lua o decizie finală.


Horoscop 27 octombrie 2014, Vărsător:

Ziua de astăzi este foarte bună pentru a o petrece în compania persoanelor apropiate. După o perioadă mai aglomerată, încercaţi să vă relaxaţi şi fiţi înconjuraţi doar de iubire. Spre seară, primiţi o veste frumoasă cu privire la starea de sănătate a unui prieten drag.


Horoscop 27 octombrie 2014, Peşti:

Luni sunteţi foarte inspiraţi de lucrurile şi oamenii cu care intraţi în contact; vă este destul de uşor să găsiţi rezolvare pentru problemele pe care le aveţi sau să realizaţi planuri pentru viitoarele proiecte profesionale. Superiorii sunt foarte încântaţi de munca voastră şi vă pot răsplăti cu un bonus substanţial.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS