Horoscop Urania zilnic: duminică, 26 octombrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 26 octombrie 2014


Horoscop 26 octombrie 2014, Berbec:

Ziua de azi necesită foarte multă putere de concentrare. Deşi nu sunteţi într-un moment foarte bun, va fi nevoie de voi pentru un proiect important. De asemenea, este posibil să aveţi parte de câteva schimbări neaşteptate pe plan personal şi sunteţi nevoiţi să vă adaptaţi.


Horoscop 26 octombrie 2014, Taur:

Duminică pare a fi o zi foarte bună pentru a vă relaxa. Atât astrele, cât şi vremea de afară vă conving să rămâneţi acasă şi să vă bucuraţi de compania celor dragi. Spre seară, o discuţie interesantă cu un membru al familiei vă poate ajuta să luaţi decizii foarte bune în ceea ce priveşte planul financiar.


Horoscop 26 octombrie 2014, Gemeni:

Încă de dimineaţă sunteţi destul de agitaţi şi vă este tot mai greu să vă concentraţi; gândul vostru este la problemele pe care le aveţi şi cum găsiţi rezolvare pentru ele. Vă recomand să rămâneţi doar la sarcinile obişnuite la locul de muncă. Spre seară, primiţi o veste bună cu privire la starea de sănătate a unei persoane dragi.


Horoscop 26 octombrie 2014, Rac:

Sunteţi persoane foarte puternice, însă proiectele de care vă ocupaţi sunt atât de dificile încât v-au lăsat fără vlagă. Treceţi printr-o perioadă destul de aglomerată şi dificilă în ceea ce priveşte planul profesional; vă pregătiţi pentru un examen complicat şi aveţi nevoie de toată susţinerea celor din jurul vostru.


Horoscop 26 octombrie 2014, Leu:

Este o zi foarte bună pentru voi în ceea ce priveşte viaţa profesională. Aveţi idei foarte bune, originale, care vor fi destul de apreciate în cadrul şedinţelor sau întâlnirilor la care participaţi. Pe plan financiar, trebuie să mai reduceţi din cheltuieli deoarece se anunţă o perioadă mai complicată.


Horoscop 26 octombrie 2014, Fecioară:

Sunteţi destul de irascibili şi, din cauza faptului că nici nu aveţi răbdare, puteţi intra cu uşurinţă într-o mică ceartă cu un coleg de muncă. Vă recomand să ieşiţi din această situaţie înainte de a fi prea târziu; superiorii nu vor fi foarte mulţumiţi de comportarea voastră. Dacă rezolvaţi problema, totul va fi dat uitării în cel mai scurt timp posibil.


Horoscop 26 octombrie 2014, Balanţă:

În cazul în care vă doriţi ceva anume de la persoanele din jurul vostru, acum este cel mai bun moment pentru a obţine asta. Sunteţi foarte comunicativi şi reuşiţi cu uşurinţă să vă impuneţi părerile fără efort. Vă recomand să nu profitaţi prea mult de bunătatea celor cu care intraţi în contact.


Horoscop 26 octombrie 2014, Scorpion:

Astăzi este o zi foarte bună pe plan profesional. Aveţi idei foarte bune, însă depinde de voi să vă faceţi auziţi; vă recomand să profitaţi de fiecare moment încât să folosiţi ajutorul colegilor de muncă. Cu cât vor fi mai mulţi cei care vă vor susţine planurile, cu atât şansele voastre de reuşită vor creşte.


Horoscop 26 octombrie 2014, Săgetător:

Din cauza unor situaţii ce nu depind de voi, este posibil să fiţi nevoiţi să renunţaţi la planurile voastre. Dacă aveaţi în plan o călătorie, trebuie să o amânaţi. O persoană foarte apropiată are nevoie de ajutorul vostru cu privire la o situaţie complicată. Dacă rămâneţi calmi, reuşiţi să rezolvaţi o parte din probleme.


Horoscop 26 octombrie 2014, Capricorn:

Dacă aveaţi în plan idei pentru proiecte importante, acesta pare să fie cel mai bun moment pentru a le pune în aplicare. Sunteţi foarte inspiraţi şi vă este destul de uşor să găsiţi persoanele de care aveţi nevoie; într-un timp destul de scurt puteţi avea un succes mai mare decât v-aţi aşteptat.


Horoscop 26 octombrie 2014, Vărsător:

Aveţi foarte mult simţ practic duminică şi vă este uşor să găsiţi idei bune pentru viitoarele proiecte. Singurul lucru care vă dă bătăi de cap este partea financiară. Aveţi nevoie de susţinere din partea colaboratorilor pentru a vă pune în practică planurile.


Horoscop 26 octombrie 2014, Peşti:

Deşi vreţi să vă relaxaţi, vă este destul de greu deoarece aveţi numeroase probleme la care nu găsiţi rezolvare. Partenerul de cuplu sau un membru al familiei vă poate ajuta cu un sfat foarte bun în această privinţă. Spre seară, primiţi o invitaţie la un eveniment şi trebuie să o onoraţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS