Horoscop Urania zilnic: marţi, 28 octombrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 28 octombrie 2014


Horoscop 28 octombrie 2014, Berbec:

A doua zi a săptămânii pare a fi cea mai grea; din păcate, astrele nu vă ajută deloc în această perioadă, aşa că sunteţi pe cont propriu în ceea ce priveşte proiectele la care lucraţi. După orele prânzului, veţi fi mai liniştiţi şi veţi putea chiar să participaţi la şedinţe importante sau la întâlniri cu colaboratorii.


Horoscop 28 octombrie 2014, Taur:

Ziua de azi nu este bună pentru a lega prietenii; nu sunteţi foarte vorbăreţi şi vă este destul de greu să vă manifestaţi sentimentele. Interacţiunea cu cei din jurul vostru se va dovedi destul de stresantă, de aceea vă recomand să încercaţi pe cât posibil să vă ocupaţi de sarcinile voastre fără a cere ajutorul nimănui.


Horoscop 28 octombrie 2014, Gemeni:

Sarcinile nu se vor rezolva singure; trebuie să acordaţi mai multă atenţie planului profesional, altfel riscaţi să primiţi câteva mustrări din partea superiorilor. Încercaţi să vă concentraţi mai mult şi să căutaţi idei bune pentru proiectele la care lucraţi. Ajutorul colegilor de muncă va fi mai mult decât binevenit.


Horoscop 28 octombrie 2014, Rac:

Proiectele la care lucraţi v-au acaparat în totalitate; vă este tot mai greu să vă detaşaţi de viaţa profesională însă, spre norocul vostru, partenerul de cuplu vă înţelege şi vă oferă tot sprijinul de care aveţi nevoie în această perioadă. Totuşi, aveţi nevoie şi de puţină relaxare pentru a da randament la capacitate maximă.


Horoscop 28 octombrie 2014, Leu:

Ziua de azi începe cu mici schimbări în ceea ce priveşte viaţa profesională; este posibil ca un coleg de muncă să vă ceară ajutorul cu privire la un proiect. De aceea, veţi munci mai mult decât de obicei. Spre seară, primiţi o veste frumoasă din partea unui membru al familiei.


Horoscop 28 octombrie 2014, Fecioară:

Ziua de marţi începe cu câteva schimbări la locul de muncă; poate fi vorba despre schimbarea departamentului sau despre creşterea în cadrul companiei. Indiferent de situaţie, sunteţi nevoiţi să munciţi mai mult; vă va fi destul de greu să vă adaptaţi acestor modificări şi veţi avea nevoie de ajutorul celor din jurul vostru pentru asta.


Horoscop 28 octombrie 2014, Balanţă:

Ziua de azi începe destul de frumos pentru voi; sunteţi optimişti cu privire la schimbările în viaţa personală deoarece acum veţi avea mai mult timp pentru voi. La locul de muncă, un coleg vă cere ajutorul cu privire la o sarcină complicată; dacă lucraţi împreună, veţi găsi o soluţie foarte bună pentru rezolvarea problemei.


Horoscop 28 octombrie 2014, Scorpion:

Fără să mişcaţi un deget, este posibil ca marţi să primiţi o sumă de bani destul de mare; poate fi vorba despre un bonus primit de pe urma unui proiect mai vechi, despre un împrumut sau chiar despre o moştenire. Investiţi banii într-un proiect amplu, cu şanse mari de reuşită.


Horoscop 28 octombrie 2014, Săgetător:

Astăzi sunteţi foarte creativi şi hotărâţi că este timpul să faceţi câteva schimbări în locuinţă. Pentru a nu cheltui prea mult peste bugetul permis, vă sugerez ca înainte de a pleca la cumpărături să faceţi o listă cu produsele de care aveţi nevoie. Partenerul de cuplu vă poate ajuta cu sfaturi în decorare.


Horoscop 28 octombrie 2014, Capricorn:

Este posibil ca astăzi să simţiţi nevoia de a fi liber, aşa că tindeţi să faceţi câteva alegeri neinspirate doar din cauza unui sentiment trecător. Încercaţi să rămâneţi cu picioarele pe pământ şi să gândiţi pe termen lung deciziile pe care vreţi să le luaţi. Un membru al familiei vă poate ajuta cu un sfat foarte bun.


Horoscop 28 octombrie 2014, Vărsător:

Relaţia cu partenerul de cuplu devine tot mai serioasă; în sfârşit, problemele par să îşi găsească rezolvare. În ceea ce priveşte planul profesional, trebuie să luaţi câteva decizii importante în viitorul apropiat. Nu renunţaţi la visurile voastre din cauza presiunii celor din jur.


Horoscop 28 octombrie 2014, Peşti:

Conjunctura astrală nu vă afectează mai deloc; întreaga zi sunteţi optimişti şi vă este destul de uşor cu sarcinile pe care le primiţi. După orele prânzului, este posibil să participaţi la o şedinţă cu superiorii. Acesta este un moment bun pentru a vă face remarcaţi în cadrul companiei.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS