Horoscop Urania săptămânal: 27 octombrie - 2 noiembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 27 octombrie - 2 noiembrie 2014


Horoscop 27 octombrie - 2 noiembrie 2014, Berbec:

Când aţi participat ultima oară la un atelier de dezvoltare personală? Dacă nu aţi experimentat niciodată aşa ceva sau timpul nu v-a mai permis în ultima vreme să mai vedeţi şi de voi, încercaţi să găsiţi duminică în apropierea voastră un grup care face meditaţie prin rugăciune sau alte feluri de terapie care vibrează pe aceeaşi frecvenţă cu voi. Aveţi nevoie de revigorare mentală şi spirituală!


Horoscop 27 octombrie - 2 noiembrie 2014, Taur:

Luna îl vizitează pe Marte proaspăt intrat în Capricorn căruia, în cazul vostru, îi corespunde casa filozofiei de viaţă. Începând de marţi sau miercuri, s-ar putea ca miturile care s-au împletit în jurul unor concepte de viaţă sau principiile prea rigide după care vă ghidaţi să se zguduie din temelii. Încercaţi să nu vă pierdeţi cumpătul, ci să îmbrăţişaţi aceste transformări cu toată fiinţa voastră.


Horoscop 27 octombrie - 2 noiembrie 2014, Gemeni:

Dacă v-aţi propus să călătoriţi weekendul acesta, nu uitaţi să luaţi la voi pastile pentru eventualitatea în care faceţi toxiinfecţie alimentară, vă pomeniţi cu migrenă sau vă alegeţi cu constipaţie sau diaree. Această recomandare le revine în special acelora care aleg să-şi petreacă timpul liber încercând specificurile culinare ale locului şi nu se feresc să bea apă de la cişmea.


Horoscop 27 octombrie - 2 noiembrie 2014, Rac:

Dacă aţi exagerat cu răsfăţurile culinare în weekend sau doar vreţi să vă începeţi săptămâna sprinteni şi gata de acţiune, vă este recomandat ca meniul primei zile a săptămânii să fie unul uşor, dar bogat în nutrienţii de care aveţi nevoie pentru a ţine deoparte virusurile care circulă prin atmosferă perioada aceasta. Altfel, s-ar putea să vă cadă greu masa ori să vă simţiţi balonat şi lipsiţi de energie.


Horoscop 27 octombrie - 2 noiembrie 2014, Leu:

Săptămâna debutează cu alăturarea Lunii la Marte din casa sănătăţii voastre fizice, eveniment astral care vă poate conferi vigoarea, energia şi robusteţea pe care credeaţi că le-aţi pierdut. Vestea cea bună este că nativii născuţi în semnul Leului care suferă de rigiditate sau disconfort în regiunea articulaţiilor şi a coloanei vertebrale îşi vor recăpăta mobilitatea. Indicat ar fi să nu exagereze!


Horoscop 27 octombrie - 2 noiembrie 2014, Fecioară:

Cam de vineri până sâmbătă, Luna parcurge Vărsătorul căruia îi corespunde casa sănătăţii fizice în horoscopul vostru general. Aşteptările partenerului sau ale familiei în ceea ce vă priveşte s-ar putea să vă copleşească la sfârşitul săptămânii, exercitând o presiune suplimentară pe sistemul vostru cardiovascular care, începând din vară, a devenit un punct nevralgic pe harta corpului vostru.


Horoscop 27 octombrie - 2 noiembrie 2014, Balanţă:

Fie că obişnuiţi să vă faceţi rezerve de antiinflamatoare sau alte tipuri de medicamente ori sunteţi genul care cere vecinilor antinevralgice, nu luaţi pastile după ureche duminica aceasta. Luna trece atunci peste Neptun care vă tranzitează de ceva vreme casa sănătăţii fizice şi puteţi face o criză alergică sau chiar intoxicaţie de pe urma unui compus despre care nu ştiaţi că nu vă face bine.


Horoscop 27 octombrie - 2 noiembrie 2014, Scorpion:

Mercur din casa subconştientului şi-a reluat mersul direct, se separă progresiv de Uranus situat în casa bolilor fizice, iar, aşa cum aţi simţit pe propria piele, vă întremaţi pe zi ce trece tot mai mult. Din comoditate, tindeţi să vedeţi lucrurile dintr-o perspectivă practică, dar recunoaşteţi că apatia, somnolenţa sau chiar afecţiunile din ultima vreme aveau o cauză psihosomatică de data aceasta.


Horoscop 27 octombrie - 2 noiembrie 2014, Săgetător:

Pe plan fizic, nu se anunţă prevestiri sumbre. Pluto vă testează de ceva timp principiile, iar Marte care i s-a alăturat de curând caută să grăbească acest proces pe parcursul tranzitului sau prin casa valorilor personale şi materiale. Încercaţi să compensaţi ceva ce v-a lipsit în copilărie cu bani? Credeţi că temerile dispar cu totul dacă câştigaţi mai mult? Reflectaţi asupra acestor întrebări.


Horoscop 27 octombrie - 2 noiembrie 2014, Capricorn:

În cazul vostru, săptămâna începe în plină forţă. Probabil vă veţi regăsi într-o situaţie care presupune preluarea iniţiativei, asumarea de riscuri şi deschidere către noi abordări şi viziuni, dar nu prea daţi semne lunea aceasta că sunteţi dornici să ieşiţi din zona de confort şi să vă lăsaţi purtaţi de val. Sunteţi capabili să vă descurcaţi exemplar indiferent de conjunctură, deci îndrăzniţi să fiţi spontani!


Horoscop 27 octombrie - 2 noiembrie 2014, Vărsător:

În intervalul luni-miercuri, vă poate încerca o largă varietate de trăiri, dar toate au în comun faptul că puteţi deveni un al doilea motor, numai bun pentru a vă pune în practică şi mai multe proiecte noi şi îndrăzneţe. Poate că vi se pare că alţii primesc totul pe tavă şi sunteţi numiţi pe nedrept maniaci ai controlului. Aveţi încredere şi permiteţi-i Universului să-şi facă puţin de cap!


Horoscop 27 octombrie - 2 noiembrie 2014, Peşti:

Începeţi ziua cu activităţi lejere sâmbătă, chiar dacă este weekend şi probabil v-aţi făcut planuri cu familia, prietenii sau v-aţi propus să vă dedicaţi timp vouă înşivă. Pot intervenii fluctuaţii serioase de tensiune arterială, iar dacă săriţi peste mesele principale ale zilei sau nu aveţi un program de masă cât de cât fix, puteţi experimenta ameţeli ori vi se face brusc negru în faţa ochilor. Fiţi prudenţi!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS