Horoscop Urania zilnic: vineri, 22 august 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 22 august 2014


Horoscop 22 august 2014, Berbec:

Ce dulce este viaţa când vă aflaţi în compania persoanei potrivite! Astăzi veţi uita de griji, supărări sau alte probleme ce ţin de locul de muncă şi vă veţi îndrepta atenţia spre viaţa de cuplu. Partenerul de viaţă se va simţi cu adevărat răsfăţat, iar dvs. veţi radia lângă el.


Horoscop 22 august 2014, Taur:

Nimic nu vă poate strica ziua! Sunteţi într-o formă foarte bună, aveţi foarte multă energie, zâmbiţi la toată lumea şi pur şi simplu simţiţi că viaţa e frumoasă. Câteva persoane vor fi intrigate de felul în care vă veţi manifesta, dar nu trebuie să le daţi atenţie. Important este să vă simţiţi dvs. bine!


Horoscop 22 august 2014, Gemeni:

Nimeni nu îşi doreşte să fie previzibil, iar dvs. nici atât! Astăzi totul se va rezuma la dvs. şi veţi interacţiona doar cu acele persoane care vă pot scoate din anonimat. Veţi pune accent pe relaţiile profesionale şi veţi încerca să-i surprindeţi pe cei care vă pot ajuta să obţineţi un post mai bun sau o mărire de salariu.


Horoscop 22 august 2014, Rac:

Sunteţi de părere că nu vă veţi descurca cu banii până la sfârşitul lunii? Nu trebuie să vă faceţi griji sau să începeţi să vă împrumutaţi de bani de la cei din jur. Trebuie să învăţaţi să fiţi mai calculat, altfel situaţia de faţă se va repeta la nesfârşit. La job este posibil să vă confruntaţi cu o situaţie ceva mai delicată, însă nu vă va afecta ziua.


Horoscop 22 august 2014, Leu:

Ieşiţi din rutina zilnică! Este timpul să vă implicaţi în activităţi noi, să acordaţi mai mult timp lucrurilor care vă pasionează sau pur şi simplu să acceptaţi toate invitaţiile în oraş. Ziua de azi ar trebui să fie dedicată distracţiei, iar dvs. ştiţi cel mai bine cum să vă bucuraţi de viaţă.


Horoscop 22 august 2014, Fecioară:

Astăzi sunteţi foarte emotiv, lucru care se va putea vedea cu ochiul liber. Vă veţi pierde concentrarea la birou şi nu veţi fi capabil să purtaţi prea multe conversaţii cu cei din jur. Totuşi, nu e bine să lăsaţi această stare să pună stăpânire pe dvs. Aşadar, trebuie să găsiţi rapid o modalitate de a vă relaxa şi de a vă detaşa de problemele cotidiene.


Horoscop 22 august 2014, Balanţă:

Problemele legate de bani nu vor înceta să apară nici pe parcursul acestei zile, însă nu ar trebui să vă lăsaţi afectat. În mod sigur veţi găsi o modalitate de a câştiga mai mulţi bani, chiar dacă va fi ceva pe termen scurt. Persoana iubită vă va sprijini indiferent de alegerea pe care o veţi face.


Horoscop 22 august 2014, Scorpion:

Ştiţi foarte bine ce vreţi de la viaţă, însă pe parcursul acestei zile veţi întâmpina câteva dificultăţi în momentul în care veţi încerca să obţineţi anumite lucruri. Nu trebuie să vă lăsaţi descurajat şi nici să renunţaţi la idealurile dvs., în mod sigur veţi găsi o soluţie la orice problemă cu care vă veţi confrunta.


Horoscop 22 august 2014, Săgetător:

Cunoaşteţi foarte multe persoane, iar acest lucru vă va ajuta să obţineţi anumite beneficii, în special pe plan profesional. Cu toate acestea, trebuie să aveţi grijă ce subiecte abordaţi de faţă cu unele dintre ele, nu trebuie să daţi prea multe detalii din viaţa dvs. şi nici să vă aruncaţi să faceţi anumite afirmaţii, cel puţin nu acum.


Horoscop 22 august 2014, Capricorn:

Intuiţia vă spune să nu vă grăbiţi să rupeţi relaţia cu partenerul de viaţă. Chiar dacă sunteţi deranjat de anumite lucruri pe care le-a spus sau le-a făcut, asta nu înseamnă că a fost rău intenţionat. Astrele vă sfătuiesc să fiţi mai indulgent faţă de el şi să vă bucuraţi mai mult de zilele de vară, în compania lui.


Horoscop 22 august 2014, Vărsător:

Nu este o zi bună pentru a lua decizii importante sau pentru a vă asuma responsabilităţi. Cu toate că nu sunteţi o persoană neserioasă, există riscul să nu vă puteţi respecta cuvântul în privinţa anumitor lucruri, iar persoanele în cauză în mod sigur nu vor fi prea încântate. Aşadar, evitaţi să vă faceţi noi obligaţii.


Horoscop 22 august 2014, Peşti:

Viaţa de cuplu devine o corvoadă, iar dvs. nu mai aveţi răbdare să-i explicaţi partenerului ce vă deranjează. Totuşi, înainte de a lua o decizie pe care pe viitor o veţi regreta, încercaţi să discutaţi cu partenerul de viaţă. Spuneţi-i ce vă deranjează şi eventual propuneţi-i să luaţi o mică pauză.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS