Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 23 august 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 23 august 2014


Horoscop 23 august 2014, Berbec:

Este momentul să vă folosiţi inspiraţia şi creativitatea la locul de muncă sau în afaceri. Totuşi, ţineţi cont şi de sfaturile pe care le veţi primi de la o persoană mai în vârstă din familie sau de la un coleg cu mai multă experienţă decât dvs. Evitaţi să faceţi comentarii care nu îşi au rostul, cel puţin în prima parte a zilei.


Horoscop 23 august 2014, Taur:

Este o zi bună pentru realizări profesionale sau sociale. Cu toate acestea, nu trebuie să vă aruncaţi cu capul înainte şi nici să vă bazaţi pe spusele altora. Întotdeauna este bine să aveţi un plan de atac, iar dvs. ştiţi cel mai bine când e cazul să acţionaţi pentru a obţine anumite lucruri.


Horoscop 23 august 2014, Gemeni:

Profitaţi de ocaziile care apar pentru că astăzi aveţi şanse foarte mari să obţineţi câştiguri financiare substanţiale. Astrele vă sfătuiesc să aveţi răbdare şi să nu vă bazaţi pe sfaturile venite din partea unor persoane neavizate. Lăsaţi totul să decurgă de la sine şi veţi vedea că ziua de azi se va termina cu bine.


Horoscop 23 august 2014, Rac:

Sunt şanse foarte mari să întâmpinaţi ceva dificultăţi la serviciu şi va fi necesar să găsiţi o cale de a rezolva anumite situaţii mai complicate. Din această cauză veţi fi foarte stresat, iar comportamentul dvs. faţă de cei din jur nu va fi cel potrivit.


Horoscop 23 august 2014, Leu:

Câteva probleme de sănătate vă vor împiedica să vă simţiţi bine în prima parte a zilei. Este foarte important să evitaţi orice factor de stres şi să vă concentraţi atenţia spre lucrurile care vă interesează în mod special. Totodată, activităţile în aer liber sau o vizită la spa pot face minuni pentru dvs.


Horoscop 23 august 2014, Fecioară:

Un prieten va încerca să vă binedispună şi vă va propune tot felul de activităţi care să vă ajute să uitaţi de probleme. Cu toate acestea, nu trebuie să uitaţi de responsabilităţi. Vă veţi confrunta cu câteva situaţii mai deosebite la locul de muncă, însă până la sfârşitul zilei veţi reuşi să le daţi de cap.


Horoscop 23 august 2014, Balanţă:

Simţiţi nevoia să faceţi ceva deosebit, să ieşiţi din tipare. Nu mai staţi pe gânduri şi acţionaţi, este mai bine decât să vă pierdeţi timpul cu nimicuri. O persoană din anturaj vă va oferi câteva ponturi, nu ar strica dacă i-aţi propune să faceţi ceva împreună, în acest fel timpul va trece mai repede.


Horoscop 23 august 2014, Scorpion:

Astrele vă sfătuiesc să nu investiţi sume mari fără să vă consultaţi cu partenerul de viaţă. Chiar dacă vă doriţi mai mulţi bani şi vă atrage ideea de a face afaceri, asta nu înseamnă că totul vă va ieşi aşa cum aţi plănuit. Aşadar, înainte de a lua o decizie, asiguraţi-vă că ştiţi exact ce faceţi.


Horoscop 23 august 2014, Săgetător:

Astăzi aveţi ocazia să faceţi o schimbare importantă pe plan profesional: fie vă veţi găsi un alt loc de muncă, fie veţi reuşi să avansaţi pe un post mai bun. Cu toate acestea, veţi fi încântat de evenimentele ce vor avea loc pe parcursul zilei şi veţi dori să sărbătoriţi aceste schimbări cu partenerul de viaţă.


Horoscop 23 august 2014, Capricorn:

Sfatul zilei de azi este să nu luaţi decizii în grabă. Veţi fi pus în faţa unor situaţii mai complicate şi veţi fi tentat să hotărâţi anumite lucruri fără să cunoaşteţi toate detaliile. Aşadar, nu vă aruncaţi cu capul înainte, chiar dacă sunteţi tentat să credeţi că deciziile pe care le luaţi sunt întotdeauna cele mai bune.


Horoscop 23 august 2014, Vărsător:

Dimineaţa veţi primi o veste proastă, iar întreaga dvs. dispoziţie va fi afectată. Veţi fi nevoit să faceţi câteva schimbări în program, poate chiar să vă luaţi o zi liberă de la muncă. Partenerul de viaţă vă va fi alături şi vă va ajuta să vă faceţi ordine în gânduri. Aşadar, încercaţi să fiţi mai optimist.


Horoscop 23 august 2014, Peşti:

În prima parte a zilei vă veţi confrunta cu câteva situaţii mai dificile la locul de muncă şi veţi fi nevoit să acţionaţi rapid. Astrele vă sfătuiesc să nu vă ocupaţi de mai multe lucruri deodată, altfel nu veţi reuşi să vă organizaţi timpul şi veţi face foarte multe greşeli. Fiţi mai prudent atunci când vorbiţi cu colegii de muncă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS