Horoscop Urania zilnic: joi, 17 iulie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 17 iulie 2014


Horoscop 17 iulie 2014, Berbec:

Perioada este promiţătoare în căutarea unei relaţii, întâlnirile pot fi cu totul surprinzătoare sau intermediate de vreun prieten. Vi se va întâmpla ceva mare, bun, neaşteptat, veţi primi propuneri onorante care vă vor ambiţiona în dorinţa de a vă atinge ţelurile profesionale.


Horoscop 17 iulie 2014, Taur:

Nu trebuie să te simţi rău pentru faptul că sunt persoane care se mişcă mai repede decât tine, căci tu preferi să faci lucrurile foarte bine, deşi foarte încet. Eşti înconjurat de secrete la tot pasul, dar nu-ţi place acest lucru foarte mult. Dacă cei din jurul tău simt nevoia să-ţi împărtăşească un secret sau să-ţi spună ultima bârfă, anunţă-i clar că nu eşti interesat de aceste lucruri.


Horoscop 17 iulie 2014, Gemeni:

Joi, 17 iulie 2014, vi se accentuează latura simţitoare şi puteţi să vă îndrăgostiţi din nou de partenerul stabil ori, dacă sunteţi singuri, puteţi întâlni o persoană fermecătoare. Aveţi ocazia să puneţi la punct o afacere de familie şi primiţi sfaturi profesionale excelente de la cei apropiaţi.


Horoscop 17 iulie 2014, Rac:

Veţi visa uniunea profundă cu celălalt, veţi dori să aparţineţi cuiva anume, să vă contopiţi într-o dragoste mare. Aceia dintre dumneavoastră, care au nevoie de suportul autorităţilor, pot miza pe el; este posibil ca proiectele de care vă apucaţi să includă şi o latură artistică.


Horoscop 17 iulie 2014, Leu:

Vă aduceţi aminte de latura dumneavoastră romantică, spre binele relaţiei de cuplu sau de asociere. Veţi da dovadă de o căldură şi de o apropiere sufletească binevenite. Negociaţi şi semnaţi contracte profitabile pentru compania la care lucraţi, întrucât reacţiile şefilor dumneavoastră sunt încurajatoare.


Horoscop 17 iulie 2014, Fecioară:

Libertatea şi individualitatea pe care le-aţi preţuit atâta în anii din urmă, vor fi înlocuite acum de o nevoie imperioasă de apartenenţă, de renunţare la sine, pentru a trăi prin aproapele vostru. Implicaţi în proiecte mari şi vizibile, sunteţi atenţi la toate detaliile şi comunicaţi bine cu cei cu care colaboraţi în privinţa obiectivelor pe termen lung.


Horoscop 17 iulie 2014, Balanţă:

Steaua iubirii este favorabilă cuplurilor nou formate şi celor cu nişte convingeri originale, care pot uimi prin decizii bruşte de a se căsători. Trigonul regal vă ajută să vă concretizaţi ideile prin intermediul grupului de lucru şi vă aduce sprijinul unor persoane influente.


Horoscop 17 iulie 2014, Scorpion:

Emoţiile sunt din ce în ce mai puternice, trăiţi o stare de magie, iar unii dintre dumneavoastră pot decide să-şi unească destinul cu fiinţa dragă. Vă găsiţi în plină expansiune profesională şi vă bucuraţi de prestigiu în urma unor realizări la locul de muncă.


Horoscop 17 iulie 2014, Săgetător:

Interesul pentru activităţile sociale va fi peste nivelul obişnuit. Vei primi o invitaţie, căreia ar fi bine să-i dai curs; nu de alta dar într-un astfel de context ai putea cunoaşte pe cineva care îţi va fi de un real folos în viitorul apropiat. Relaţia cu colaboratorii ar putea deveni mai tensionată dacă vei insista să-ţi susţii cu prea multă vehemenţă punctele de vedere.


Horoscop 17 iulie 2014, Capricorn:

În această zi, capacitatea ta de acţiune este pusă la grea încercare. Te confrunţi cu sentimente şi gânduri confuze. Totul poate părea complicat sau potrivnic. Este o zi în care nu trebuie să forţezi nota sau să faci promisiuni pripite. Cu cât spui mai mult ce gândeşti, cu atât focul care arde în tine va fi mai aprins. Natura ta se potriveşte foarte bine cu atmosfera zilei de azi foarte agresivă. Profită de ocazie şi ţinteşte cât mai sus, în demersurile tale de a rezolva problemele.


Horoscop 17 iulie 2014, Vărsător:

Locul de muncă pare să fie astăzi locul unor schimburi rapide de replici, ori de câte ori există neconcordanţe între modul fiecăruia de a vedea lucrurile. N-ai timp să asculţi pe fiecare, agenda ta având prea multe lucruri de rezolvat, însă unele chiar nu merită atenţia ta. Însă, în relaţia cu partenerul de cuplu, ai la îndemână toate argumentele pentru a fi convingător şi a obţine ce doreşti.


Horoscop 17 iulie 2014, Peşti:

În perioada următoare, veţi avea parte de o îmbunătăţire în ceea ce priveşte energiile dumneavoastră romantice. Toate relaţiile personale vă atrag atenţia şi sunt alese în defavoarea unor interese personale ale dumneavoastră, astfel încât să existe armonie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS