Horoscop Urania zilnic: vineri, 18 iulie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 18 iulie 2014


Horoscop 18 iulie 2014, Berbec:

Oricât de mult ai vrea să stai şi să te relaxezi, va trebui să te ocupi de mărunţişuri şi de mici detalii pe care le-ai evitat în ultimele zile. Fă tot ce poţi să te eliberezi de sarcinile neplăcute, pentru ca mâine să poţi să fii relaxat. Te vei simţi cam singur şi dacă nu ai lângă tine o persoană la care să ţii, cu atât mai rău. Poate că golul pe care îl simţi o să-ţi aducă aminte de unele greşeli pe care le-ai făcut în trecut. Romantismul te va urmări întreaga zi.


Horoscop 18 iulie 2014, Taur:

Din cauza oboselii pe care ai acumulat-o în ultimul timp ai senzaţia că nimic nu-ţi iese cum ţi-ai dori. Te trezeşti mai târziu, motiv pentru care vei fi puţin întors pe dos. La serviciu, nu este exclus să ai un conflict de interese cu un şef. Foloseşte energia de care dispui pentru a te ghida şi pentru a realiza lucrurile planificate. Lucrurile de care trebuie să-ţi pese sunt sentimentele celorlalţi. Fii atent să nu calci în picioare vreun apropiat, în misiunea de a-ţi îndeplini visele.


Horoscop 18 iulie 2014, Gemeni:

Vineri, 18 iulie 2014, distrează-te şi încearcă să uiţi de problemele lumii. Meriţi o pauză. Lasă-ţi mintea să se odihnească şi acordă-ţi un timp de contemplare. Este posibil să descoperi că există persoane care încearcă să-ţi răscolească sentimentele. Din cauza unor discuţii contradictorii pe care le vei avea cu persoana iubită, te-ai putea trezi în mijlocul unui conflict pe care nu-l doreai. După numeroase negocieri vei reuşi să ajungi la un numitor comun, totuşi nesatisfăcător.


Horoscop 18 iulie 2014, Rac:

Pesimismul neaşteptat de care dai dovadă te poate pune în dificultate faţă de o persoană de s#x opus ştirbindu-ţi reputaţia. Tot din cauza acestui lucru, îţi va fi foarte greu să faci progrese importante în carieră sau afaceri, cu toate că ai unele ocazii bune. Este foarte probabil să fii pe val, iar lucrurile în ultimele luni au mers exact aşa cum ţi-ai dorit. Evoluţiile pe termen lung sunt cu siguranţă în favoarea ta. Totuşi un lucru practic, terestru, îţi va reaminti că şi tu eşti fragil.


Horoscop 18 iulie 2014, Leu:

Adoptă calea practică astăzi. Este în interesul tău să-ţi încorporezi emoţiile în planuri, în loc să te opui lor în acest moment. Sentimentele tale puternice pot fi atât cel mai de preţ lucru pentru tine cât şi cel mai mare coşmar. Astăzi ai suficient timp liber la dispoziţie, astfel că nu ar trebui să stai pe gânduri atunci când vei fi invitat la o petrecere. Orice fel de distracţie este benefică pentru tine. Mergi cu persoana iubită la o plimbare.


Horoscop 18 iulie 2014, Fecioară:

Din cauza tensiunilor nervoase n-ar fi exclus să tragi chiar o ceartă care te afectează mai mult decât îţi dai seama. Încearcă să te ţii cât mai departe de răutatea unei femei şi nu te lăsa influenţat de sfaturi, oricât de binevoitoare ar părea. Astăzi îţi va fi greu să te apropii de oameni. Simţi că ar fi cazul să angajezi un translator ca să poţi comunica cu ceilalţi. Tu ai evoluat într-un mod aparte, iar ceilalţi nu pot accepta asta. Să nu fii surprins dacă nu vor prinde aluziile tale.


Horoscop 18 iulie 2014, Balanţă:

Dispoziţia ta generală e destul de bună astăzi şi vei vedea că lucrurile vor decurge bine. Singurul lucru de care trebuie să te fereşti astăzi sunt oamenii care te vor scoate din sărite cu încercările de a te convinge că e mai bine în altă parte. Te temi că nu-ţi iese o afacere în care ai investit mult timp şi suflet şi din cauza acestui lucru ai impresia că totul îţi este potrivnic. Noroc că ai alături persoane de încredere care te încurajează şi te susţin. Îţi vei recăpăta optimismul.


Horoscop 18 iulie 2014, Scorpion:

Veştile bune primite de la rude sau prieteni îţi mai ridică şi ţie moralul. Nu prea ţi-a mers bine în ultimul timp, iar discuţiile pe care le tot ai cu cei de la serviciu îţi dau o stare generală de nemulţumire. Însă vei scăpa repede de tensiuni. Astăzi pentru tine este o zi foarte bună pentru a face planuri serioase. Dispui de resurse însemnate de energie pe care ar trebui să le foloseşti în cel mai productiv mod cu putinţă. Există o forţă care te presează să fii cât mai eficient.


Horoscop 18 iulie 2014, Săgetător:

Exact când credeai că ai reuşit să-ţi stabilizezi sentimentele oscilante, vei întâlni o forţă care te va bulversa iar. Priveşte aceste schimbări ca pe frumuseţile vieţii. Dacă cei din jur nu înţeleg, nu însemnă că tu trebuie să le faci pe plac. Chiar dacă apar unele întârzieri în activitatea ta şi lucrurile nu-ţi ies cum îţi doreşti, ar fi bine să nu-ţi pierzi răbdarea, altfel le vei face pe plac duşmanilor. Trebuie să ştii însă că pentru a reuşi ai nevoie de ajutor financiar.


Horoscop 18 iulie 2014, Capricorn:

Oricât de atractive ar fi propunerile pe care le primeşti astăzi din partea unor cunoscuţi, vei prefera totuşi să îţi petreci ziua alături de cei dragi. Poate că spre seară vei primi vizita unei persoane pe care o aştepţi de mult timp. Va fi foarte greu să iei o decizie în acest moment, mai ales că ai mai multe interese în acelaşi timp. Oricât de calm şi relaxat ai vrea să fii, te vei simţi foarte nerăbdător să mergi mai departe. Dacă poţi, încearcă să te descurci singur.


Horoscop 18 iulie 2014, Vărsător:

Vei descoperi că sentimentele tale sunt în proces de transformare. În mare parte a zilei te vei bucura de o dispoziţie bună. Singurul lucru cu care trebuie să fii atent este să nu cazi în extreme. Ai tendinţa să treci la următoarea etapă. Ţi s-a dat în grijă un proiect pe care trebuie să-l termini într-un termen scurt. Persoana iubită îţi va atrage atenţia asupra unor promisiuni neîndeplinite. Dar ceea ce pare a fi o problemă gravă se va dovedi a fi o furtună într-un pahar cu apă.


Horoscop 18 iulie 2014, Peşti:

Partenerul de viaţă îţi va reproşa că nu eşti sincer sau că îi tăinuieşti prea multe. Gândeşte-te bine la ceea ce răspunzi pentru că disputa ar putea lua o întorsătură neaşteptată. Auzi de la un prieten că cineva vrea să-ţi facă o propunere. Astăzi sentimentele tale vor fi puse la grea încercare. Mai mult ca sigur vei afla că există o luptă între două persoane apropiate care vor să te câştige fiecare de partea lui. Ai grijă să nu te laşi păcălit şi să participi la ceva în care nu crezi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS