Horoscop Urania zilnic: miercuri, 16 iulie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 16 iulie 2014


Horoscop 16 iulie 2014, Berbec:

Simţiţi că a venit momentul să nu mai fugiţi de trecut şi să vă înfruntaţi temerile. Aveţi curajul să luaţi câteva decizii importante, care vă vor ajuta să faceţi ordine în viaţa personală. Aveţi încredere în dvs. şi îndrăzniţi să fiţi fericit. Daţi dovadă de puţin egoism şi ocupaţi-vă de problemele dvs. înainte de a îi ajuta pe ceilalţi.


Horoscop 16 iulie 2014, Taur:

Sunteţi pe un drum nou, care pare a fi mai dificil decât credeaţi. Cel mai bine este să aveţi încredere în dvs. şi să nu renunţaţi la visuri. Va fi o perioadă mai grea, însă în scurt timp vor apărea şi rezultatele muncii dvs. Partenerul de cuplu vă oferă tot sprijinul de care aveţi nevoie.


Horoscop 16 iulie 2014, Gemeni:

Miercuri, 16 iulie 2014, se anunţă o zi destul de relaxantă, de care trebuie să profitaţi din plin. În cazul în care sunteţi singur, acesta este un moment foarte bun pentru a cunoaşte noi persoane. Sunteţi foarte prietenos şi amuzant, trăsături care vă vor ajuta în conversaţii; primul pas este cel mai greu.


Horoscop 16 iulie 2014, Rac:

Se anunţă schimbări majore pe plan profesional, iar dvs. sunteţi mai mult decât nerăbdător să începeţi un nou capitol. Urmează o perioadă mai dificilă, în care va trebui să vă adaptaţi noilor cerinţe şi să demonstraţi că puteţi face faţă provocărilor. Spre surprinderea dvs., beneficiile vor fi pe măsura muncii depuse.


Horoscop 16 iulie 2014, Leu:

Astăzi sunteţi optimist cu privire la cariera dumneavoastră; urmează să luaţi decizii majore, care vă vor schimba radical drumul profesional. Spre norocul dvs., aveţi numeroase cunoştinţe care vă oferă cele mai bune sfaturi şi vă ajută în această perioadă complicată. Spre seară, primiţi o veste neaşteptată din partea unui membru al familiei.


Horoscop 16 iulie 2014, Fecioară:

Ziua de astăzi vine la pachet cu mulţi nervi; este posibil să aveţi parte de un conflict neaşteptat la locul de muncă cu unul dintre colegii din echipa dvs. Cel mai bine este să vă păstraţi calmul şi să vă ocupaţi de această problemă cu diplomaţie. Spre seară, lucrurile se încing pe plan sentimental.


Horoscop 16 iulie 2014, Balanţă:

Sunteţi cu capul în nori şi oricât de mult aţi încerca nu reuşiţi să vă concentraţi pentru a rezolva problemele profesionale. Este indicat să evitaţi întâlnirile importante sau negocierile pentru proiecte ample. Cel mai bine este să vă ocupaţi de sarcinile mărunte, care nu necesită multă atenţie.


Horoscop 16 iulie 2014, Scorpion:

Astăzi trebuie să vă ocupaţi de o problemă personală, care vă dă bătăi de cap de o lungă perioadă de timp. Este posibil să fiţi nevoit să faceţi câteva drumuri şi să staţi la cozi; dacă vă păstraţi calmul, veţi rezolva totul mai repede decât v-aţi imaginat. Spre seară, vă bucuraţi de compania partenerului de cuplu.


Horoscop 16 iulie 2014, Săgetător:

Începeţi ziua cu o veste neaşteptată, care vă dă peste cap toate planurile. Un prieten apropiat are nevoie de ajutorul dvs. cu privire la o problemă importantă, pe care nu o puteţi rezolva de unul singur. Trebuie să vă încărcaţi cu multă răbdare şi să încercaţi să găsiţi cele mai bune sfaturi cu privire la această situaţie dificilă.


Horoscop 16 iulie 2014, Capricorn:

Aveţi foarte multe pe cap, însă reuşiţi să vă păstraţi calmul; sunteţi foarte calculat şi organizat cu timpul dvs. astfel încât vă ocupaţi de tot ce vă propuneţi. De asemenea, astăzi este ziua dvs. norocoasă – este posibil să primiţi o sumă de bani, pe care vă gândiţi să o investiţi într-o afacere profitabilă.


Horoscop 16 iulie 2014, Vărsător:

Urmează o perioadă destul de dificilă pentru dumneavoastră; au apărut câteva schimbări în viaţa profesională, care v-au dat peste cap toate planurile. Cel mai bine este să vă păstraţi calmul şi să încercaţi să vă adaptaţi cu noul mediu de muncă. Primiţi sfaturi importante din partea partenerului de cuplu.


Horoscop 16 iulie 2014, Peşti:

Este posibil ca astăzi să fiţi nevoit să plecaţi într-o călătorie de afaceri sau chiar să faceţi un drum mai lung pentru a rezolva o problemă personală. Este indicat ca înainte de plecare să încercaţi să vă terminaţi toate sarcinile şi să lăsaţi totul în ordine la birou. Partenerul de cuplu nu va fi mulţumit de această schimbare, însă vă va susţine.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS