Horoscop Urania zilnic: duminică, 20 iulie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 20 iulie 2014


Horoscop 20 iulie 2014, Berbec:

Ziua de astăzi este foarte bună pentru a acorda mai multă atenţie vieţii sentimentale. Profitaţi de această perioadă relaxantă pentru a petrece mai mult timp în compania partenerului de cuplu. În cazul în care sunteţi singur, astrele vă oferă posibilitatea să întâlniţi persoane noi.


Horoscop 20 iulie 2014, Taur:

Deşi este zi de weekend, nu aveţi timp de relaxare. Proiectul pe care urmează să îl începeţi vă ocupă deja foarte mult timp. Aveţi de făcut foarte multe planuri şi de pus în aplicare idei importante. Vă aşteaptă o perioadă destul de aglomerată, însă în sfârşit veţi face ce vă place. Beneficiile vor fi pe măsura muncii depuse.


Horoscop 20 iulie 2014, Gemeni:

Duminică, 20 iulie 2014, sunteţi destul de agitat încă de la primele ore ale dimineţii; v-aţi făcut multe planuri pentru astăzi şi nu ştiţi cu ce să începeţi. Cel mai bine este să vă ocupaţi de bugetul dvs. deoarece astrele par să fie de partea voastră. Vreţi să faceţi investiţii în locuinţă, însă pentru asta aveţi nevoie şi de părerea partenerului de cuplu.


Horoscop 20 iulie 2014, Rac:

Deşi pare a fi o zi frumoasă pe toate planurile, dvs. vă încăpăţânaţi să o ruinaţi. Nu aveţi o stare de spirit tocmai bună şi aveţi tendinţa să vă amânaţi întâlnirile cu prietenii sau ieşirile în familie. Profitaţi de această perioadă liberă pentru a vă ocupa de viaţa socială; lăsaţi lenea deoparte şi ieşiţi afară şi socializaţi.


Horoscop 20 iulie 2014, Leu:

Ziua de duminică vine la pachet cu câteva schimbări pentru dvs. Există posibilitatea să simţiţi nevoia să ieşiţi din rutină şi de aceea decideţi să faceţi modificări în locuinţă sau chiar pe plan personal. Oricum ar fi, nu luaţi decizii radicale înainte de a vă consulta cu o persoană de nădejde deoarece este posibil ca mai târziu să regretaţi.


Horoscop 20 iulie 2014, Fecioară:

Aveţi o stare romantică şi vreţi să vă faceţi ordine în viaţa sentimentală. O discuţie serioasă cu partenerul de cuplu vă poate ajuta să rezolvaţi problemele şi să luaţi o decizie cu privire la viitorul amoros. Dacă sunteţi singur, aceasta este o perioadă foarte bună pentru a ieşi în oraş şi a întâlni noi persoane.


Horoscop 20 iulie 2014, Balanţă:

Deşi este duminică, preferaţi să vă ocupaţi de viaţa profesională. Aţi rămas în urmă cu sarcinile primite în timpul săptămânii şi decideţi să vă rezolvaţi toate problemele pentru a nu vă aglomera şi mai mult. Sunteţi foarte inspirat şi găsiţi cele mai bune soluţii. Spre seară, aveţi timp pentru o ieşire în oraş în compania celor dragi.


Horoscop 20 iulie 2014, Scorpion:

Aveţi planuri frumoase pregătite pentru astăzi, însă din cauza unei probleme va trebui să amânaţi câteva dintre ele. Vă îndreptaţi atenţia asupra familiei deoarece o rudă apropiată şi dragă are nevoie de ajutorul dvs. Daţi dovadă de maturitate şi reuşiţi să vă descurcaţi foarte bine în această situaţie dificilă.


Horoscop 20 iulie 2014, Săgetător:

Ziua de astăzi este dedicată strict relaxării. Hotărâţi că vreţi să aveţi puţin timp pentru dvs. şi de aceea refuzaţi invitaţiile prietenilor. Simţiţi nevoia de a sta şi a reflecta asupra vieţii personale; aceasta este o perioadă foarte bună pentru a face schimbări majore sau a lua decizii importante.


Horoscop 20 iulie 2014, Capricorn:

Astăzi vreţi să profitaţi de timpul liber pentru a vă relaxa şi a vă pune în ordine viaţa. Deşi nu aveţi niciun chef de socializare, primiţi o invitaţie din partea unui prieten pe care trebuie să o onoraţi. Este un moment bun pentru a discuta cu persoane noi sau chiar pentru a vă mări cercul de prieteni.


Horoscop 20 iulie 2014, Vărsător:

Sunteţi foarte obosit, însă trebuie să vă ocupaţi de câteva probleme profesionale înainte de a vă relaxa. Spre norocul dvs., sunteţi foarte inspirat şi reuşiţi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi fără prea multe bătăi de cap. De asemenea, în cursul zilei de astăzi vă întâlniţi cu persoane dragi, pe care nu le-aţi mai văzut de ceva timp.


Horoscop 20 iulie 2014, Peşti:

Sunteţi destul de nervos fără motiv şi întâmpinaţi mici probleme de comunicare. Aceasta nu este o zi chiar bună pentru a întâlni noi persoane sau a avea şedinţe importante. Cel mai bine este să profitaţi de timpul liber pentru a vă odihni şi a vă relaxa. Spre seară, partenerul de cuplu vă pregăteşte o surpriză.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS